Wieksza pomoc napewno bedzie potrzebna przy składaniu tego niż przy rozbieraniu ale miło bedzie jak ktos wpadnie pomoc Narazie jeszcze musze do Robsona po fotel zajechac.
Druan, jak mozesz to zrob fotki przed i po malowaniu bo jak starczy checi to moze załoze swoj temat z tym co bede wyrabial z swoim gti:)
A ja dzisiaj odwiedziłem Marina. Niestety wizyta nie okazała się do końca udana bo wyszło że jego gentry zgniło trochę odkąd ostatnio byłem z wizytą i nie ma co z niego wycinać elementów:( Muszę szukać pasa tylnego dalej.
Tak czy siak widziałem cabrio ( serce się kraję że ten samochód marnuje się wciąż w garażu zamiast śmigać po szosach )
Gentry ogołociłem ze zderzaka i dokładki
A tutaj my:)
Marin: O przedłużaczu przypomniałem sobie jak dojechałem do Krakowa, ale nie chciało mi się po niego wracać. Może Ci się do czegoś przyda:) A jak nie to może odbiorę go za następne 2-3 lata jeśli będziemy się tak często spotykać jak do tej pory:) Wyślij mi jak możesz numer konta na PW to przeleje pieniądze za dokładkę i zderzak
druan pisze: co się z tym rolandem stało czemu on nie jeździ czemu gnije makabra
Druan Roland nie jeździ, ale stoi w blaszoku i ma się w miarę dobrze. Gniją zwłoki Gentry, które szabrowali już chyba wszyscy, którzy mogli rozszabrować
Kiedyś odwiedzimy Marcina to sam zobaczysz co z niego zostało...
druan pisze:na 1 zdjęciu ten roland nie wygląda za dobrze
Garrosik jest zakurzony, wysiedziany i podeptany przez koty, ale ma spory potencjał. Wystarczy mu poświęcić trochę czasu, serca i pracy.
A te Marcin poświęca rodzinie, a może Skodzie Felicii i Citroenowi C2?? Niech się sam wypowie
P.S.
Jak parkowałem dziś auto pod firmą, to zauważyłem białego 205 green stojącego za płotem. Robson, jak patrolujesz teren, że Ci takie sztuki umykają
druan pisze:robson to chyba zapadł w sen zimowy bo coś się nie wypowiada:
a ty Rafał kupiłeś ???wiesz co
Tak, wstałem rano, wsiadłem w Gentry, pojechałem i kupiłem. Zapakowałem do Puga i wróciłem do Krakowa na obiad
Oczywiście wciąż jestem w fazie rozważań... Dostałeś ode mnie na gg owoce nocnych poszukiwań??
RafGentry pisze:
Tak, wstałem rano, wsiadłem w Gentry, pojechałem i kupiłem. Zapakowałem do Puga i wróciłem do Krakowa na obiad
Oczywiście wciąż jestem w fazie rozważań... Dostałeś ode mnie na gg owoce nocnych poszukiwań??
Co to za spiski tutaj knujecie?! Rafal przyznawaj sie co tam kupiles:)