przedni lewy leflektor+kierunkowskaz i przedni zderzak do XS

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
daro900
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

przedni lewy leflektor+kierunkowskaz i przedni zderzak do XS

Post autor: daro900 »

Witam

wie moze ktos ile moze kosztowac taki komplecik ?? moze byc nowe i urzywane

a pytam narazie bo mialem na parkingu spotkanie z ciezarówka ;( i rozwalili mi mojego kochanego puga na szczescie nie mocno ale jest :(
nie wiem jak bedzie z ubezpieczeniem bo nie wiem czy dadza mi kase czy bede musial odstawic auto do mechanika a oni poprostu jemu zaplaca :)

ale tak orientacyjnie chcialbym wiedziec ile to moze kosztowac ?

pzdr daro

aha moze ktos mial podobne doswiadczenia :| i wie ile to wszystko moze potrwac ??? bo jestem teraz uziemiony :| i pozostaje mi jezdzenie matki maluchem :| o ile wogole mi go da :| porazke ;(
BubuPN

Post autor: BubuPN »

hmmm..... ja bym Ci proponował dać auto do warsztatu, który ma podpisaną umowę z ubezpieczalnią, wtedy oni będą się martwić o części i koszty (oczywiście jeśli to było z winy tej ciężarówki, z którą daliście sobie buziaka), możliwe nawet, że wtedy chcąc zrobić wałek ubezpieczalni wymienią Ci więcej części w okolicy uszkodzenia no, ale wtedy to pozostaje się tylko cieszyć :mrgreen:
daro900
Junior

wina ciezarowki a jak :) nawet policja byla :)
ale mam inny problem teraz :| otoz jak dzwonil ojciec (na niego jest auto -znizki ;P ) do ubezpieczalni sie okazalo ze policjant dal mi dane gosci ale dal mi zly numer jego polisy i teraz te dupki w jego ubezpieczelni mowia ze oni nie wiedza o kogo chodzi ze zly numer :| no i dooopa bedzie trza jutro dzwonic na policje moze w protokole z wypadku bedzie dobry numer polisy i moze m podza bo jak nie to bedzie dooopa :|

moze ktos wiec co mam teraz robic ???

tamto auto bylo na jakas firme zarejestrowane
kierowca byl pracownikiem

jedyne dane jakie mam to dane kierowcy i numer rej. auta :|

nawet nie wiem jaki policjant byl :|

czarno to widze :(
BubuPN

Post autor: BubuPN »

to trafiłeś na niezłego barana :cry: ubezpieczalnia na bank się nie przyzna czy takie auto u nich figuruje czy nie, takie już niestety są nasze realia, ale jeśli pamiętasz nazwę firmy to chyba jeszcze nie wszystko stracone
daro900
Junior

nioom :| ale dziwna rzecz bo dzis ojciec do nich dzwonil i wszystko gralo :) i jutro albo pojutrze ma byc rzeczoznawca :) hyhy oby szybko mi to wszystko porobili :) bo autko potrzebne
ODPOWIEDZ