a mieć takiego Narzeczonego to naprawdę wielki skarb!

POZDRAWIAM!
To mnie pocieszyłeś bo kupiłem taki. Jeśli chodzi o obrotomierz to musi być wyjście w alternatorze.DJPreZes pisze:http://www.allegro.pl/item776164638_lic ... ny_bx.html Taki będzie pasować bez żadnych przeróbek. Jedyna różnica, to zielone podświetlenie.
Musi być czujnik i odpowiedni magnes wtopiony w kolo zamachowe ;]a2legro pisze:To mnie pocieszyłeś bo kupiłem taki. Jeśli chodzi o obrotomierz to musi być wyjście w alternatorze.DJPreZes pisze:http://www.allegro.pl/item776164638_lic ... ny_bx.html Taki będzie pasować bez żadnych przeróbek. Jedyna różnica, to zielone podświetlenie.
Poprawcie mnie jeśli się mylę
Szykuje się ładne 205 D
-zostawiasz siedzenia typ. bieda?
-poszerzenia z Gita? Myślę u siebie tak zrobić tylko jak zamontować
Był w planach 1.4 HDI ,lecz tak jak piszesz ceny ...levis pisze:Super robotaTo bedzie Perelka na drodze.
Pytanie jest tylko, czy zmiana hamulcow i sprezyn jest konieczna ? To ma byc auto ekonomiczne i komfortowe, a krotkie sprezyny przy ciezkim silniku diesla to hardcore (wiem cos o tym, bo mam takie w 405...).
Natomiast do tego wszystkiego az prosi sie jednostka 1.4 HDI, ale niestety to juz duuuuuuuuuzy wydatek
Może kiedyś... jednak wiem jedno Dobry pistolet ,kompresor i dużo cierpliwości, do tego przydało by się mieć w miare duże pomieszczenie aby swobodnie się poruszać ,później mocne i z wielu miejsc, oświetlenie. przydatne elementy to odwadniacz do kompresora i filtr ,odpowiedniej średnicy przewód (który się nie zegnie) ehh ;/... i można próbować .a2legro pisze:To może Kamil stworzysz jakiś Turial malowanie nadwozia domowymi sposobami. Z tego co patrzyłem nikt tego na forum nie opisał, a nie powiem tak pomoc by się przydał. Nie każdego stać na lakiernika. Jakaś sprężarka i pistolet zawsze się znajdzie. Jak na taki sprzęt efekt lakieru powalającymuszę sobie kupić polerkę
Chyba "tutorial"a2legro pisze:To może Kamil stworzysz jakiś Turial malowanie nadwozia domowymi sposobami