druan pisze:Gad od rana czyli od której bo mam wolne to wpadne:)tylko jak coś to nie mam koma do ciebie żeby zadzwonić
Numer podesle ci na PW, a zaczynac bede pewnie kolo 10 lub 11 to max do 14 powinno byc po robocie No chyba ze sróby od foteli beda stawiac jakis opor ale taka ewentualnosc istnieje tylko w fotelu kierowcy.
Ech, naprawde lekko niebylo. Zal mi teraz na to auto patrzec. w srodku lezy tylko rzucony fotel dojazdowka i gasnica
Dzisiejszy dzien troche mnie oslabil ale wszyscy pomimo drwin z niewielkich ognisk rdzy dodawali mi otochu i pomagali w rozbieraniu auta Jutro dzien przerwy a w niedziele pug wyrusza w droge, i lepiej niech zniesie ja dzielnie
Józek wielkie dzięki za spotkanie w tak wielkim Krakowskim gronie i za jeszcze lepszą Pizze niż ostatnio,trzecia będzie najlepsz.Miło by było abyśmy się spotykali z naszymi maszynami w takim i jeszcze większym gronie,super !!
Również dzięki wszystkim przybyłym za spotkanie. Było nam bardzo miło i to na pewno nie ostatnie spotkanie, oczywiście z pizza;) Robson z naszymi maszynami też chetnie się spotkamy ale nie wiem czy wyciągniesz swojego lwa z garażu w tych niesprzyjających okolicznościach przyrody.
Frekwencja lepsza niż ostatnio, zaopatrzenie jakby też
Tutaj ukłony pod adresem gospodarzy Nie brakło nam ptasiego mleka. Następną imprezę robimy składkową, bo głupio tak się wbijać na xywy ryj Chzba że rozliczenie możliwe będzie w częściach do 205
A tak na serio to było bardzo przyjemnie i jakoś tak swojsko. Jesteśmy już prawie jak rodzina