Zlot w Krakowie

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI
Numer Gadu-gadu: 0

Re: Zlot w Krakowie

Post autor: druan »

My się ciągle S-pocimy :mrgreen: teraz z autkami będzie ciężko bo wiele osób w tą porę roku nie wyjeżdża z garażu 8)
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

Heh no spoko, tylko ja jestem chętny na takie spotkania tylko zeby ktoś napisał na forum że jest spotkanie lub na pw ew sms od ludzi któzy mają gdzieś mój nr.
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

Jadac dzis 30 m pod gorke troche nierowna, powtarzalem sobie ze tylko "gdzie nie gdzie wyszla rdza" Strasznie jestem ucieszony, ze nie zostawilem po drodze tylnej belki bo troche buda z tylu trzeszczala 8)7.
Ale spoko naprawimy to 8)
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
Kontakt:

Post autor: gad »

moralez pisze:Jadac dzis 30 m pod gorke troche nierowna, powtarzalem sobie ze tylko "gdzie nie gdzie wyszla rdza" Strasznie jestem ucieszony, ze nie zostawilem po drodze tylnej belki bo troche buda z tylu trzeszczala 8)7.
Ale spoko naprawimy to 8)
Tylko pamietaj ze z tego ma wyjsc samochod a nie snopowiazalka z pakietem rozrzutnika do gnoju gratis 8)7
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

Zartujesz z tym samochodem prawda ?
8)7
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

http://www.youtube.com/watch?v=oFoGftos ... onse_watch - Krakusy zobaczcie ten filmik. Piękna sprawa...
W trakcie oglądania naszło mnie, żeby zrobić kiedyś Pugom zdjęcia w takich ważniejszych miejscach Krakowa. No ale na Rynek to wiadomo, że bez żadnych skrupułów wjeżdża tylko Gad :D
Jednak poza Rynkiem pozostają nam inne fajne miejsca. Co Wy na to?
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Kontakt:

No tak, sesje na rynku już miałem :D Naszczęscie autorstwa Robsona a nie straży miejskiej 8) Ale co do pomysłu porobienia takich zdiec to jestem jak najbardziej za ale chyba dopiero na wiosnę bo obecna pogoda skutecznie zatrzymuje niektóre auta w garażu.
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

A ja ogladalem mojego pezocika dzisiaj. Na pierwszy rzut oka nie wyglada juz jak auto powypadkowe. Klapa jest nowa zalozona i podloga w bagazniku prosta. Braku pasa tylnego nie widac. Dzisiaj moze przyjdzie kurierem pas na podmianke i jutro bedzie mozna go wstawiac. Niestety okazalo sie ze jest jeden szkopol jeszcze z samochodem. Po wyciagnieciu podlogi okazalo sie ze pofalowal sie troche jeden blotnik. Przy uderzeniu musiala sie troche naciagnac blacha blotnika i teraz jest jej za duzo. Oczywiscie da sie to wyprostowac ale dodatkowo bede musial malowac blotnik:( Jakby tego bylo malo to okazalo sie ze zgubilem gdzies po drodze przednia tablice. Nie wiem czy mi odpadla w czasie wypadku, podczas jazdy pozniej czy ktos ja po prostu zakosil z podworka mechanikowi. Wiecie moze co sie w takiej sytuacji robi? Musze zglosic to na policji czy po prostu isc do urzedu miasta z wnioskiem o nowa tablice?
Awatar użytkownika
KuKiTa
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTi
Numer Gadu-gadu: 360167
Login tlen: kukita
Kontakt:

Post autor: KuKiTa »

z tego co pamiętam musisz iść do wydziału komunikacji i złożyć odpowiedni wniosek, ale koszt wyrobienia jest bodajże 2x większy
Awatar użytkownika
Roland_KrK
Junior
Posiadany PUG: 205 Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 3290009

Post autor: Roland_KrK »

Ja bym na twoim miejscu zgłosił kradzież jednej tablicy... Miałem taką sytuacje że mnie ukradli jedną tablice podjechali na stacje takim samym autem ( w sensie model ) nie zapłacili, a potem ja miałem wezwanie na policje...
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Wybiore sie wiec pewnie do wydzialu komunikacji...Kurcze kolejne koszty przede mna:( Kradziezy paliwa sie specjalnie nie obawiam bo jakby ktos chcial podjechac jakims innym 205gti z moimi tablicami na stacje w Krakowie to Raf, Druan badz Robson zaraz by go znalezli:)
Zywik
Maniak
Posiadany PUG: Citroen Xsara Picasso & Peugeot Tepee
Numer Gadu-gadu: 10911568
Kontakt:

Post autor: Zywik »

mi w wypadku na Słowacji zginęła tablica, należy NIEZWOŁCZNIE zgłosić ten fakt na policji a nstępnie udać się do Urzędu Komunikacji o wydanie duplikatu.

Ps: Jeśli Ci będą wciskać na Policji, że to nie jest konieczne, nie słuchaj ich. Zgłoś i tyle, nie wiadomo co komu do głowy wpanie jak znajdzie twoja tablice, a tak będziesz miał "podkładkę na piśmie z policji".

wydnie nowej tablicy to koszt ok 100zł :/

pozdr fo Krakoow!
Awatar użytkownika
maciooo
Junior
Posiadany PUG: 205 indiana
Numer Gadu-gadu: 7075900
Kontakt:

Post autor: maciooo »

tak jak pisze zywik! zglosic na policji zaginiecie blachy i do wydzialu komunikacji po nowa blache ktora kosztuje bagatela 55zl.

oczywiscie przepisy mowia ze nie mozesz jezdzic bez tablicy wiec powinenes pobrac probne za kolejne 55zl.

z drugiej strony jazda na jednej tablicy gorzi zatrzymanie dowodu rej.
ale tobie fox to chyba nie grozi ;)
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Kontakt:

Mo ojciec w poprzednim 205 zgunil tablice razem z przednia dokladka i tez musialem wyrabiac, o ironio zeby sprzedac auto bo bez niej nikt nie chcial kupic :evil: Tak wiec poszedl na policje zglosil to ze ukradli zaplacil 80 zł i dostalem po 2 tygodniach nowa tablice zeby 2 dni pozniej sprzedac auto >:)
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

http://allegro.pl/item821159003_peugeot ... i_1_9.html - jedziemy go oglądać?? Może spuści cenę do 700 zeta i kupimy go na spółkę dla krakowskiej ekipy do street racingu i jako auto zastępcze na czas remontów naszych furek?
Teraz na przykład jeździłby nim Fox, albo Gad :mrgreen:
Zablokowany