Rezerwa
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
niema reguły kiedy się zapala kontrolka. Pug ma specyficzny zbiornik paliwa z takim garbem na środku i paliwo na zkretach się przelewa z jednej strony na drugą. Co może nieźle zrobić w konia.
Sam się przekonałem rezerwa ledwo się zaświeciła a auto już zaczęlo przerywać, a innym razem od zapalenia kontrolki przejechałem 20-30 km bez niczego.
Od tamtej pory nie sprawdzam ile przejedzie na rezerwie. Jak tylko Księgowy )) mrugnie to cisne na stacje:)))
Lepiej tego nie testować (zwłaszcza w dieslu) co za różnica czy zatankujesz od razu czy za 50km w tym czasie paliwo nie stanieje
Sam się przekonałem rezerwa ledwo się zaświeciła a auto już zaczęlo przerywać, a innym razem od zapalenia kontrolki przejechałem 20-30 km bez niczego.
Od tamtej pory nie sprawdzam ile przejedzie na rezerwie. Jak tylko Księgowy )) mrugnie to cisne na stacje:)))
Lepiej tego nie testować (zwłaszcza w dieslu) co za różnica czy zatankujesz od razu czy za 50km w tym czasie paliwo nie stanieje
- Kaktus
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Ja robie na rezerwie jakies 25-30km i zaczyna mocno przerywac... przy 35 gasnie
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Rezerwa
Nigdy nie testowałem tego problemu, bo walka z zapowietrzonym układem paliwoeym po paru doświadczeniach nie bardzo mnie interesuje .Ale mówicie, że 1,8D ma też 50 litrowy zbiornik paliwa???
W dniu zakupu lwa, wskaźnik pokazywał blisko 0, a księgowy nie mrugał, i weszło do pełna koło 30 litrów... więc się zatanawiam, czy może ten wskaźnik u mnie to działa na zasadzie straszaka, czy co...
W dniu zakupu lwa, wskaźnik pokazywał blisko 0, a księgowy nie mrugał, i weszło do pełna koło 30 litrów... więc się zatanawiam, czy może ten wskaźnik u mnie to działa na zasadzie straszaka, czy co...
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
a gdzie w pugu wogole jest ta kontrolka :DDDDD ja tam na desce nic nie widze zeby gdzies byla - w sumie tej od chlodnicy normalnie tez nie widac no chyba ze sie zaswieci hehe
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.