Zlot w Krakowie
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Zlot w Krakowie
widziałem już pare takich anten co były jednolitym odlewem z podstawą dlatego lepiej wymienić na inną tak ogólnie to jak pojedziesz na myjnie i nie ściągniesz to nic sie nie stanie może za którymś razem może się złamać (myślałem że chcesz ściągnąć całą antenę i wymienić na nową bo ci się leje czy coś a nie problem czy się złamie czy nie jak się złamie to wtedy trza wymienić na odkręcaną
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
Jak nie będzie padać to jestem chętny,tylko na rynek nie wiedziemy,Blotowij a jak nie dasz rady z anteną to podjedz do Huty będziemy kombinować a jak nie dany rady umyjesz autko u mnie.Gadziuniu jak z twoim pugiem napisz co się dzieje i kiedy odbiór i odciołeś kostki.
- druan
- Maniak
Robson dał byś znac wpadłbym jak by była ładna pogoda opłukać mojego i porobić mu pare fotek bo pasowało by go popchać
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Druan kiedy tylko chcesz.!!!!!
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedz, wyglada, że trzeba się rozejrzeć za nową (odkręcaną) anteną, bo ta wygląda właśnie na odlew.robson pisze:Jak nie będzie padać to jestem chętny,tylko na rynek nie wiedziemy,Blotowij a jak nie dasz rady z anteną to podjedz do Huty będziemy kombinować a jak nie dany rady umyjesz autko u mnie.Gadziuniu jak z twoim pugiem napisz co się dzieje i kiedy odbiór i odciołeś kostki.
A w odwiedziny do Ciebie bardzo chętnie sie wybiorę, podaj tylko kiedy Ci pasuje, swój telefon
mogę podać na PW
- druan
- Maniak
namierzony
ZLIKWIDUJ TYLKO TĄ KONSERWACJE WYLEWAJĄCĄ SIĘ ZE ŚRODKA
ZLIKWIDUJ TYLKO TĄ KONSERWACJE WYLEWAJĄCĄ SIĘ ZE ŚRODKA
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Usunąć te zacieki, poprawić zdesia bo coś opadnięty w rogu i fajnie sie będzie prezentował
- druan
- Maniak
Robson a tu takie fotele jakie by tobie pasowały pod twoją tapicerke:)
- Załączniki
-
- maxxim_1093457051_img_0055.jpg (11.35 KiB) Przejrzano 2419 razy
-
- maxxim_1093456570_img_0052.jpg (24.5 KiB) Przejrzano 2419 razy
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Krotki spacer po centru, i prosze ! takie oto perelki na drodze
pszemeq pomalutku doprowadzi go do stanu,bo wygląda dosyć fajnie ,a kolega jest świeży.Druan rozwaliłeś mnie tymi fotelami super,chyba takie sobie sprawie.
- druan
- Maniak
Michał integrali po Krakowie jeżdzi wiele i w lepszym stanie bardziej orginalnymPara pisze:Krotki spacer po centru, i prosze ! takie oto perelki na drodze
Co do tej 2 fotki jak dobrze widzę R8 fajna furka miałem okazję się raz przejechać jako pasażer na prezentacji tego modelu w Gdyni fajne autko ale cena też Fajna
- bananowiec
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI TURBOGNÓJ , 205 1.8 dturbo forever
- Numer Gadu-gadu: 4940298
- Kontakt:
Druan gdzie dorwałeś te fotele? Szukam takich od pół roku do swojego Forevera i nie mogę znaleźć :/
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Dzięki za bardzo miłe przyjęcie chłopaki, ,jak masz czas i ochotę i jak będzie znośna pogoda torobson pisze:pszemeq pomalutku doprowadzi go do stanu,bo wygląda dosyć fajnie ,a kolega jest świeży.Druan rozwaliłeś mnie tymi fotelami super,chyba takie sobie sprawie.
w sobotę to mogę podjechać do Ciebie i pomogę coś podłubać przy pugu, godz ewent. do uzgodnienia.pozdrawiam wszystkich
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Bylem dzisiaj u blacharza i on wciaz sie nie zabral za mojego puga:( Pas tylni juz przyszedl kurierem i lezy sobie w kacie. Mam nadzieje ze dzisiaj zacznie sie pug naprawiac, bo lacznie z lakiernikiem musze sie wyrobic koniecznie przed sylwestrem.
Za to chlopaki przyznawac sie zaraz kto byl u tego blacharza ostatnio? Gosc mi mowi ze jacys moi koledzy byli ogladac auto i ze podobno ja ich przyslalem. Nic o tym nie wiem, poza tym ze bylo ich dwoch i ze powiedzieli ze sa z forum...
Za to chlopaki przyznawac sie zaraz kto byl u tego blacharza ostatnio? Gosc mi mowi ze jacys moi koledzy byli ogladac auto i ze podobno ja ich przyslalem. Nic o tym nie wiem, poza tym ze bylo ich dwoch i ze powiedzieli ze sa z forum...
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
ładne rzeczy się tam dzieją u Was, telefony do sprzedawcy felg z Partnera, Tajemniczy nieznajomi u blacharza ... Może ktoś nas obserwuje ? :O