Nadają się te drzwi jeszcze do uzytku?Fox pisze:
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?f=22&t=19529
Nadają się te drzwi jeszcze do uzytku?Fox pisze:
Robson, ja żartowałem! Dawaj prześcieradło!Agulek-205 pisze:Ojciec się starał o flage Peugeota, poty wylewał,a Rafał pisze że to prześcieradło,gul mu tak skoczył że usunoł fotke (żartuje). szkoda że nie mogłam być z wami ,może na następne spotkanie się uda.
niestety leżą przygotowane dla złomiarzy - wśród tektur dla śmieciarzy_GTI_ pisze:Nadają się te drzwi jeszcze do uzytku?Fox pisze:
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?f=22&t=19529
ja mam zadaszony taras pod którym trzymam sporych rozmiarów grill - jest również miejsce na ognisko Kibel posiadam (a nawet dwa) - nie ma w nich przeciągów (przynajmniej dopóki nikt nie usiądzie) pomimo braku drzwi których się nie dorobiłem - jeszcze - generalnie dojeżdza nawet do mnie z Kleparza autobus MPK (200 metrów do jego pętli mam z domu )Fox pisze:Tak sobie pomyslalem ze jakby spadl snieg i nie daloby sie zrobic ogniska u Marina to zawsze mozemy pojechac do mnie na dzialke i usmazyc miecho czy kielbaski w kominku albo na piecu kaflowym:) Cieplo i duzo miejsca zapewnione. Jedyna niedogodnosc to kibel ktory jest drewniana budka na zewnatrz i czasem troche wiatr w nim hula:)
zabieram żonę w Piątek na kolację i spróbuję uzgodnić w weekend jakieś terminy do zaproponowaniaFox pisze:No to swietnie - to jedziemy:) Tylko na tarasie moze byc zimno wiec trzeba bedzie przyjechac albo z kobietami albo z napojami wyskokowymi zeby nie pomarznac. Tak ze przygotuj zone mentalnie od razu na libacje i dantejskie sceny;)
RafGentry pisze:Prawie 24 h bez żadnego posta. Coście posnęli wszyscy?
No to może garść plotek z regionu:
- Słyszałem, że Gadowa bryka nieźle się pimpuje. Ponoć będzie szersza niż wyższa...
- W Myślenicach jest na sprzedaż czarne Cabrio. Parę osób już widziało jego zdjęcia. Może uda się ściągnąć autko do KRK na oględziny. Aż boję się pomyśleć, co by z tą furą zrobił Robson...
- Tajemnicze i dotąd nieuchwytne 205 GT na blachach KMY przeszło pobieżną inspekcję. Ma 237 tys na budziku, kilka małych wgniotek, oryginalne choć skorodowane halogenki Siem. W środku nie ma strasznego chlewu, ale właścicielka jest chyba miłośniczką drzewek iglastych.
A Wy wiecie coś nowego? Macie jakieś newsy? Piszcie, bo nudno