Zlot w Krakowie

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
robson
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0

Re: Zlot w Krakowie

Post autor: robson »

Rafał druan renią załatwi wszystkich co nie będą autem ma siedem miejsc ,bo ja chyba też na butach zawitam,a po za tym moja perełka stoi u mechanika i wcale mechanik się nie spieszy za robotą. :W
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Z renia to racja - moznaby zrobic wesoly autobus:) co nie zmienia faktu ze stesknilem sie za autem juz bardzo a takie drogi jak prowadza na posiadlosc Marina to raj dla pezociny - zwlaszcza jakby spadl snieg:) Mam nadzieje wiec ze auto bedzie gotowe.

Raf chyba nie chcesz sie serio pozbyc Gentraka? Szkoda troche, no chyba ze komus z Krakowa upchniesz. Roznorodnosc modeli w klubie powinna byc kultywowana a Ciebie nie ma kto zastapic:(
Awatar użytkownika
KuKiTa
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTi
Numer Gadu-gadu: 360167
Login tlen: kukita
Kontakt:

Post autor: KuKiTa »

raf - pisze sie na felgi jakby co :) ewentualnie zamiane
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

Won sępy :twisted:
Ja tylko napisałem, że dostałem ofertę sprzedaży auta. Nie pisałem, że można je rozszabrować na części :evil:
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

a sprzedajesz zastanawiasz się???czy co???komu uchyl rąbka tajemnicy
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
robson
Peugeot 205 Master

Rafał kupie cały środek od ciebie,jak by szedł na części !!!!! :Y :W
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Kontakt:

robson pisze:Rafał kupie cały środek od ciebie,jak by szedł na części !!!!! :Y :W
Robson, a zdzielił Cię ktoś kiedyś dokładką? Tak koledze auto wybebeszać? Wstydziłbyś się! :mrgreen:
Wszak 205 przykazanie mówi: Nie pożądaj Puga bliźniego swego, ani wnętrza Gentry, które jego jest. Amen _O_

Za półtorej godziny zamierzam wsiąść do mojego Puga, odpalć i wygodnie wrócić z pracy do domu :) Oto najbliższe plany z nim związane...
Awatar użytkownika
Lubomir
Junior
Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
Numer Gadu-gadu: 5175900
Kontakt:

Post autor: Lubomir »

robson pisze:Rafał druan renią załatwi wszystkich co nie będą autem ma siedem miejsc ,bo ja chyba też na butach zawitam,a po za tym moja perełka stoi u mechanika i wcale mechanik się nie spieszy za robotą. :W
Co tam Robson Ci się ,,strasznego'' :shock: stało z wypieszczonym pugiem???
robson
Peugeot 205 Master

Następne nieszczę padło na Peugeota 205 WINNER ,to jakieś fatum padło na Kraków ,trzecie auto trafione na parkingu :N >:) Maja łączymy się w bólu O-) :( Maja wrazie czego fotele i licznik z daszkiem biore :(
Załączniki
Obraz 555.jpg
Obraz 554.jpg
Obraz 553.jpg
Obraz 550.jpg
Obraz 547.jpg
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Kontakt:

Byłem, widziałem i po cichu zapłakałem nad losem biednego Winnerka.
Szczęście w nieszczęściu, że sprawca poczekał uczciwie na Maję, a nie uciekł gdzieś ukradkiem.
Policjanci byli nieźle zdziwieni, jak po przybyciu na miejscę ujrzeli mocną brygadę ratunkowo-wspierającą, czyli dwie 205, Fabię i sanitarkę serwisową -Renault Espace.
Sam sprawca "zdarzenia drogowego" drżał na przemian to z zimna, to ze strachu w swojej Xsarze, której niestety nic się nie stało...
Dajcie znać co powiedzieli funkcjonariusze, co zeznawał pirat drogowy i jakie plany/ustalenia poczyniiście...
Łączę się w bólu i przesyłam wsparcie duchowe.
Niech moc 205 będzie z Wami, a Winner niech zawsze zwycięża!! :W
bez_polotu
Junior
Posiadany PUG: 406 TS6

Post autor: bez_polotu »

Łączę się w bólu...
Po takim zdarzeniu nasuwa mi się tylko jedno: search and destroy :/:/:/ jakbym tylko miał okazje dorwać tego prawie kierowce to bym zaje*** to jest nie do pomyślenia żeby tak demolować auta mam nadzieje że sprawca się znajdzie i zapłaci za to :/
Szczerze współczuje naprawdę brakuje mi słów...
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
Awatar użytkownika
Czak
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
Numer Gadu-gadu: 2757168
Kontakt:

Post autor: Czak »

Ouch, nie fajnie oberwał... współczuje. Pewnie kolejny kierowca, który musiał szybko zdać prawo jazdy, bo potrzebował do pracy, oraz kolejny, który po kursie jazdy nie potrafi cofać , bo cofa patrząc tylko i wyłącznie w tylnią szybe (o ile uderzył tyłem) jak na kursie uczą co jest wg mnie bez sensu, bo lepiej sie cofa na lusterka...A NIE MOŻNA =.=

P.S Da sie to naprawić ?
Awatar użytkownika
Wojtek
Uzalezniony
Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
Numer Gadu-gadu: 2478139

Post autor: Wojtek »

Jeśli słupek B nie został poważnie przestawiony i progi to coś z niego jeszcze powinno być . Współczuje :(
Awatar użytkownika
jozek
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
Numer Gadu-gadu: 4886607

Post autor: jozek »

Sprawca na szczęście nie zbiegł z miejsca zbrodni więc coś tam dostaniemy z ubezpieczenia. Nie chcialo się mu usunąć szronu z tylnej szyby... Natomiast po bliższych oględzinach słupek B jest znacznie przemieszczony plus nieznacznie odkształcony próg. No i nie wiemy czy szukać innego czy naprawiać. Myśleliśmy żeby kupić czarne cabrio z Myślenic, właśnie wróciliśmy po ogledzinach ale nie warto zaprzątać sobie nim głowy. Mimo ze to 94 rok koroduje (pas przedni) bo jest po dzwonie przodem - jeden błotnik z migaczem, drugi bez. Dodatkowo wiejski tzn. basowy tłumik, wyciorane wnętrze, dziurawe fotele, zamoknięte, pogięte boczki, połamane kieszenie, brak przycisków od elektryki, niedziałający centralny zamek i szyby, rdza w bagażniku, brzydkie skrócone uszczelki i dziurawy dach. Wstyd byłoby postawic koło cj Robsona;)
Awatar użytkownika
Lubomir
Junior
Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
Numer Gadu-gadu: 5175900
Kontakt:

Post autor: Lubomir »

Współczuję, żal patrzeć, ale może warto naprawić, reszta auta
wyglądą na zdrową i pewnie dało by się naciągnąć.
W bronowicach jest blacharz, który by się tego może podjął za
przyzwoitą cenę, razem z naciąganiem i malowaniem.
Zablokowany