Zlot w Krakowie

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
bez_polotu
Junior
Posiadany PUG: 406 TS6
Numer Gadu-gadu: 0

Re: Zlot w Krakowie

Post autor: bez_polotu »

Bardzo szkoda winnera. Dobrze, że sprawca miał jeszcze resztki godności i nie zbiegł z miejsca zdarzenia...
W takim wypadku raczej będzie szkoda całkowita?
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
Awatar użytkownika
jozek
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
Numer Gadu-gadu: 4886607

Post autor: jozek »

Zobaczymy co stwierdzi ubezpieczyciel ale pewnie bedzie szkoda całkowita. Napisze jak będę coś wiedział.
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Post autor: Marin205 »

przykro - ale najlepiej chyba będzie znaleźć coś innego niż ratować czerwonego - w końcu chodzi tu o Wasze bezpieczeństwo - moja mama w poniedziałek skasowała swoją hondę Civic - wyjechała spod biura i babka która walnęła jej w przód (ze 120 miała na liczniku) 4 razy dachowała - mamie nic się nie stało - ale... szkoda hondy - bo salonówka serwisowana w ASO, kupiona w 1997 roku , 65 tyś przebiegu
RafGentry pisze:Won sępy :twisted:
Ja tylko napisałem, że dostałem ofertę sprzedaży auta. Nie pisałem, że można je rozszabrować na części :evil:
ja w razie czego przechowam Ci felgi - i użyczę swoich speedlinów jakbyś nie miał co do sprzedaży założyć :) - jak kupisz zwykłe to się odmienimy - u mnie szansa że dużo jeżdzone nie będą 8)
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Bylem dzisiaj w odwiedzinach u blacharza i mojego puga. Jest juz praktycznie zrobiony i wyglada swietnie. Przy okazji wyszlo ze pod autem jest sporo rdzy wiec auto zostaje jeszcze na na pare dni do konserwacji. W miedzyczasie dokladka od Marina idzie do pospawania i uzupelnienia ubytkow a potem do malowania. Mam nadzieje ze pod koniec przyszlego tygodnia auto juz bedzie znow w moich rekach:)

Przy okazji troche z blacharzem pomalowalem i tak ogolnie o pracy troche poopowiadal. Mowi ze zna wielu blacharzy ktorzy w ogole nie chca przyjmowac starych samochodow do roboty. Myslalem ze to z powodu tego ze duzo jest juz zgnilych i przy robocie cos sie moze rozpasc itp, ale on mowi ze nie. Prawdziwym powodem jest to ze w nowych autach jest duzo plastikow, sa duze zderzaki i bardzo duzo niedorobek mozna ukryc, robiac na "odwalsie" a nieswiadomy klient i tak jest zadowolony ( przynajmniej dopoki nagle mu auto nie zardzewieje ).
Stoi u niego tez teraz duzy fiat z naklejka jakiegos fanklubu. Okazalo sie ze po zrobieniu kilku kanciakow wlasnie z forum zostal etatowym restauratorem starych fiatow w ich fanklubie. Troche z usmiechem mowi ze ma ich troche dosc juz bo niektore auta pordzewiale na wylot mu przywoza a sumy duzej rzucic im nie umie bo skoro ich juz zna dosc dobrze to sie krepuje i suma sumarum robi za grosze. Ten fiat ktory aktualnie u niego stoi przyjechal z okolic Gdanska. Sadzac po rejestracji z dokladnie tej samej wioski w ktorej ja kupilem mojego gtika - GCZ - Czluchow:)

Pytalem go tez czy przyjalby ewentualnie winnera do roboty, to powiedzial ze w tym roku juz nie, bo bedzie tego fiata robil, ale po Sylwestrze moglby go wziac. Po tym jak opisalem mu szkody mowi ze nie ma problemu zeby to zrobic tak zeby bylo jak nowe i zeby nie zardzewialo przez 20 lat. Widzac jak on traktuje swoja prace mozna wierzyc ze tak na prawde by sie stalo. Na prawde moge go polecic.
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Post autor: Marin205 »

no to jest nadzieja dla winnera - zastanawiam się czy nie podjął by się zrobić moje gentry :) spytaj ale zdjęć nie pokazuj :)
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Hehehe wszystko mozliwe. Ostatnio mi opowiadal o jakiejs 205 sasiada ktora chyba byla walnieta w bok tak ze dach sie wygial w trojkat i chyba sie udalo ja wyprostowac:) Ogolnie gosc jest bardzo zarobiony bo nie odmawia jak sie do niego z najwiekszym rupieciem chce przyjechac. Mowi ze zal mu stare auto odeslac na zlom jak widzi ze wlascicielowi na nim zalezy, ale ze jakby same takie robil to musialby chyba jest kleik bo zarobek z tego marny a czasu schodzi mnostwo.
Tak jeszcze wracajac do przykladania sie do roboty to jak tam bylem to chodzil wokolo auta z poziomica i pokazywal mi ze samochod jest idealnie poziomy w kazda strone i wymierzony tak ze na milimetry sie wszystko zgadza. Mowil ze troche sie narobil , ale jest z siebie dumny:)

Jeszcze a propos mojego auta to wyszlo na jaw ze w przeszlosci troche bylo juz poobijane. Oprocz tego co sam stwierdzilem kiedys ze lewy przod byl robiony to blacharz jeszcze sprawnym okiem zauwazyl ze lewy tylni blotnik tez:( I tak dobrze ze nie okazalo sie ze mam auto po dachowaniu:) Inna sprawa ze niesamowite jest jak wiele rzeczy potrafi wypatrzec ktos kto sie zna. Jak pokazal mi te detale to zrozumialem o co chodzi, ale sam bym tego nigdy nie wypatrzyl...
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

No i oto chodzi zeby trafić na fachowca który ma pojęcie a nie robi na sztuke, ale teraz mało takich eh. Bardzo przykry los spotkał tego winnerka najszczersze wyrazy współczucia z mojej strony :(
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Poniewaz Druan odpicowuje powoli swojego puga na ideal postanowilem ze swojego tez nie bede robil polsrodkami. Niestety nie jest to tanie. Moj optymizm i zapal chyba sie szybko skonczy... Tylnia dokladka poszla do spawaczy plastiku. Lacznie z uzupelnieniem urwanego kawalka i naprawieniem wszystkich pekniec wzieli 80zl. Do tego lakiernik 250 no i koszt samej dokladki 50zl...masakra. Jeszcze mi brakuje lampki cofania. Druan gdzie kupiles swoja i za ile? Chyba tez musze teraz kupic nowa zeby nie odstawala od reszty. Czemu te pugi wychodza tak drogo?:(
pszemeq
Uzalezniony

Eh kase sie fajnie odkłada, ale jak trzeba ją wywalić na raz i to na starego francuza to głowa mała, cięzkie to do przezycia ale satysfakcja przynajmniej u mnie ogromna ale potem i tak sie bije po głowie po kiego... i to jest zajebiste, troche jak masohizm but I like it 8)7
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

Lubomir, gratuluję jako pierwszy zakupu GTI. W tydzień po ujawnieniu się ekipie już jesteś w posiadaniu czegoś, na co niektórzy czekają latami _O_
Nie piszę za wiele, bo zapewne szczęśliwy właściciel sam będzie chciał napisać coś o zakupie. :W
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Kto to jest Lubomir? Znamy jegomoscia? Od razu mowie ze jestem slaby w zapamietywaniu imion i kojarze tylko nicki wiec prosze sie nie obrazac ze pytam:) Tak czy siak dolaczam sie do gratulacji. Gratuluje dolaczenia do klubu posiadaczy najfajniejszych samochodow na swiecie:)
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

ja też gratuluje _O_
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
robson
Peugeot 205 Master

Post autor: robson »

Michał to kolega z tego białego diesla 1,9 co był u Marcina. :W .Y To kolega w brązowej skórze
Załączniki
Obraz 534.jpg
zlot_u_marina016.jpg
Obraz 535.jpg
Ostatnio zmieniony 03 gru czw, 2009 7:49 pm przez robson, łącznie zmieniany 2 razy.
pszemeq
Uzalezniony

Szybki jesteś bracie, naprawde pogratulować, pochwal sie :D
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

Białe GTI napewno je już widzieliście nawet na żywo _O_ Mamy 2 Białe GTi W KRK i 2 Białe będą w następnym roku na zlotach :mrgreen:
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Zablokowany