Zlot w Krakowie
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Re: Zlot w Krakowie
Dzisiaj blacharz do mnie dzwonil ze ma u siebie kolejna 205 do roboty. Gosc kupil juniora i w ten sam dzien go zwypadkowal. To sie nazywa miec pecha. Poszukuje zdrowej budy na wymiane. Polecilem mu zarejestrowac sie na forum i dalem mu namiary na ogloszenie o sprzedazy samochodu na czesci z Lublina. Zobaczymy - moze sie zarejestruje i u nas cos napisze. Nowy klubowicz zawsze mile widziany:)
Co do spotkania z Jarmarkiem, to rozmawialem dzis z nim przez telefon i jeszcze w sobote mamy ustalac kiedy dokladnie mozemy sie spotkac. Przywiezie mi i Blotowijowi listewki na zderzaki ze stolycy:) Jakby co to ja nie mam planow na weekend sprecyzowanych wiec jakby co to w niedziele tez chetnie wyskocze na miasto jesli komus nie bedzie pasowal poniedzialek wieczorem.
Co do spotkania z Jarmarkiem, to rozmawialem dzis z nim przez telefon i jeszcze w sobote mamy ustalac kiedy dokladnie mozemy sie spotkac. Przywiezie mi i Blotowijowi listewki na zderzaki ze stolycy:) Jakby co to ja nie mam planow na weekend sprecyzowanych wiec jakby co to w niedziele tez chetnie wyskocze na miasto jesli komus nie bedzie pasowal poniedzialek wieczorem.
Ostatnio zmieniony 11 gru pt, 2009 3:28 pm przez Fox, łącznie zmieniany 1 raz.
- tok
- Junior
- Posiadany PUG: 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 8405207
Jak miejsce jeszcze nie jest ustalone to polecam okolice ulicy Bagrowej i Bagier. Na bagrowej jest "STOKROTKA" gdzie dają chyba najlepsze placki po węgiersku na świecie, i w pobliżu jest karczma gdzie zawsze można wypić grzane piwko, i zagryźć kiełbasą.
Poza tym nie ukrywam będę miał blisko.
Poza tym nie ukrywam będę miał blisko.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Ja tez bym sie za ta miejscowke nie obrazil, bo tam mieszkam:) Tzn nie w budzie z plackami, ktorych nie mialem okazji jeszcze sprobowac, ale praktycznie przy samym jeziorze. Niektorzy klubowicze tez lowia tam ryby:)
Tyle ze Jarmarek wspominal ze wolalby sie spotkac na miescie. Co jak co ale ul.Bagrowa za wizytowke miasta jeszcze przynajmniej przez pare dziesiecioleci uchodzic nie bedzie;) Mimo wszystko bylbym za tym zeby sie spotkac gdzies w okolicach rynku gdzie mozna wypic dobra herbate i przegryzc jakims ciastkiem.
Tyle ze Jarmarek wspominal ze wolalby sie spotkac na miescie. Co jak co ale ul.Bagrowa za wizytowke miasta jeszcze przynajmniej przez pare dziesiecioleci uchodzic nie bedzie;) Mimo wszystko bylbym za tym zeby sie spotkac gdzies w okolicach rynku gdzie mozna wypic dobra herbate i przegryzc jakims ciastkiem.
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Właśnie zawiozłem 205 do kowala, zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba od razu zajmiemy się też klapą bagażnika, drzwiami kierowcy i zawiasem maski. A wyceny wciąż nie ma...
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Przynajmniej wczesniej czy pozniej dostaniesz odszkodowanie, ktore pewnie pokryje wszystkie prace z nadwyzka. Kiedys , lata temu, stuknalem moja poprzednia 205 w transita. Pekniety zderzak, lekko wgiety blotnik i maska i rozbity kierunkowskaz. Dostalem z AC 2200zl a naprawa kosztowala 900zl.
Ja wciaz nie wiem ile zaplace za naprawe mojego auta. Teraz juz nie mam na niego AC.Boje sie pytac nawet...Na razie poszlo 500zl na czesci i 500 na lakiernika a jeszcze blacharz musi sie okreslic ile za wyklepanie tego i za konserwacje spodu. Fakt ze auto teraz bedzie w lepszym stanie i bardziej kompletne ( wreszcie dobra dokladka ) niz przed wypadkiem, ale i tak liczylem ze taniej to wszystko wyjdzie:(
Ja wciaz nie wiem ile zaplace za naprawe mojego auta. Teraz juz nie mam na niego AC.Boje sie pytac nawet...Na razie poszlo 500zl na czesci i 500 na lakiernika a jeszcze blacharz musi sie okreslic ile za wyklepanie tego i za konserwacje spodu. Fakt ze auto teraz bedzie w lepszym stanie i bardziej kompletne ( wreszcie dobra dokladka ) niz przed wypadkiem, ale i tak liczylem ze taniej to wszystko wyjdzie:(
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Fox, Józek - 3mam kciuki za poskładanie Pugów. Tak samo jak za Gadzinę, który chyba już dawno temu miał odebrać swoje "zwycięskie" GTI z rąk pewnego czarodzieja
A tak w ogóle, to nie macie wieści od Robsona? Chłopak nam się zdematerializował. Wygląda na to, że zniknął z forum po tym jak zaczęła narastać u niego potrzeba większej pojemności. Silnika znaczy się, a dokładniej 1,9
Robson jeśli to czytasz - odezwij się, bo martwimy się o Ciebie
P.S. napiszę w Twoim stylu: jakbyś sprzedawał cabrio, to ja biorę maskę z garbem
A tak w ogóle, to nie macie wieści od Robsona? Chłopak nam się zdematerializował. Wygląda na to, że zniknął z forum po tym jak zaczęła narastać u niego potrzeba większej pojemności. Silnika znaczy się, a dokładniej 1,9
Robson jeśli to czytasz - odezwij się, bo martwimy się o Ciebie
P.S. napiszę w Twoim stylu: jakbyś sprzedawał cabrio, to ja biorę maskę z garbem
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
- Agulek-205
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 1991 1,4 INDIANA
Tata cabrio nie sprzedaje narazie ?
Ostatnio zmieniony 12 gru sob, 2009 9:08 pm przez Agulek-205, łącznie zmieniany 1 raz.
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
e tam nie zwolnią jedynego mistrza kierownicy w teatrze bo teatr by upadł RObson nie martw się Będzie dobrze
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Ostatnio czytałem w gazecie jakiejś, chyba Wyborczej, że Teatr Ludowy dostał dofinansowanie z Unii w wysokości 700tys zł. Nie ładnie z ich strony jakby w takiej sytuacji zwalniali ludzi i to jeszcze przed świetami. Będziemy trzymać kciuki za Ciebie Robson, za szczęśliwe zakończenie sprawy!
A Gad, gadzino:) odezwij się jak przyjedziesz nowym, wypasionym wcieleniem gieteika. Muszę Cię gdzieś dopaść i odebrać prezenty bo trzeba auto doposażyć. Jest szansa że już w poniedziałek będzie do mojej dyspozycji:)
A Gad, gadzino:) odezwij się jak przyjedziesz nowym, wypasionym wcieleniem gieteika. Muszę Cię gdzieś dopaść i odebrać prezenty bo trzeba auto doposażyć. Jest szansa że już w poniedziałek będzie do mojej dyspozycji:)
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
też jestem ciekawy jak to będzie wyglądało, magicy należą do tych z dużym doświadczeniem, więc będzie wszystko ok. Dalej będzie czerwone a czerwone są ponoć najszybsze
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
Panowie i Panie
niestety 19 grudnia u mnie odpada z powodów organizacyjnych
- natomiast mam uzgodniony termin z żoną moją Anią
i proponuję termin Sobota 16 stycznia 2010 (dla mnie byłby to najlepszy termin)
Wtedy zapraszam wszystkich chętnych do mnie - usmażymy coś na grillu lub kiełbasy w ognisku (jak będzie za zimno to na tarasie)
Było by mi bardzo miło gdyby frekwencja dopisała. W salonie mam sporo miejsca. Chętnym pokaże moją kolekcję 300 katalogów 205tkowych.
Musimy tylko ustalić listę:
1. Marin205
2. RafGentry - pewnie nie odmówi
3. FOX - pewnie też nie odmówi
niestety 19 grudnia u mnie odpada z powodów organizacyjnych
- natomiast mam uzgodniony termin z żoną moją Anią
i proponuję termin Sobota 16 stycznia 2010 (dla mnie byłby to najlepszy termin)
Wtedy zapraszam wszystkich chętnych do mnie - usmażymy coś na grillu lub kiełbasy w ognisku (jak będzie za zimno to na tarasie)
Było by mi bardzo miło gdyby frekwencja dopisała. W salonie mam sporo miejsca. Chętnym pokaże moją kolekcję 300 katalogów 205tkowych.
Musimy tylko ustalić listę:
1. Marin205
2. RafGentry - pewnie nie odmówi
3. FOX - pewnie też nie odmówi
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Jak tylko nie pojadę wtedy na narty to oczywiście się stawię. Na razie nie zgłaszam się na 100% bo w tym roku odpuściliśmy sobie wyjazd narciarski na sylwestra i obiecałem Uli że właśnie w styczniu jej to zrekompensuje i pojedziemy pośmigać. No ale wszystko jeszcze da się dogadać i wiele zależy od pogody. Mam nadzieję że uda się wszystko pogodzić.
A jakby 19 było parę osób chętnych na posiadówkę przy kominku na wsi to chętnie wszystkich zaproszę do siebie:)
A jakby 19 było parę osób chętnych na posiadówkę przy kominku na wsi to chętnie wszystkich zaproszę do siebie:)
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
foxiu gdzie jeździsz na narty?
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
Fox pisze: na posiadówkę przy kominku na wsi to chętnie wszystkich zaproszę do siebie:)
u mnie też jest wieś i też mam kominek
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Wiem, wiem, ale skoro impreza odwołana to nic nam po nim:) Tak napisałem po prostu na wszelki wypadek jakby byli chętni żeby spotkać się jeszcze w tym roku - w świątecznym klimacie. I tak muszę tam jechać zrobić porządki na zimę więc mógłbym napalić w piecu i wszystkich ugościć:)Marin205 pisze:Fox pisze: na posiadówkę przy kominku na wsi to chętnie wszystkich zaproszę do siebie:)
u mnie też jest wieś i też mam kominek
Co do nart to w tym roku jeszcze nie wiem gdzie pojadę. Zwykle jeździliśmy na tydzień sylwestrowy na słowacje. W zeszłym roku byliśmy w Liptovskim Mikulaszu. W tym roku znajomi nas zaprosili do swoich znajomych do Wenecji i tam się wybieramy, ale to wiadomo - nie na narty. Na takie jedniodniowe wypady narciarskie zwykle jeździliśmy do Zawoi, Kasiny albo Szczawnicy. Ewentualnie Rohacze. Byleby nie do Białki:)