Powiedzcie sami jak to tak naprawdę jest........
- HERO
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
a jak przychylam sie do słów axelus'a bo prawda jest taka ze wiekszośc typów samochodów ma forum i ludzie spotykają si ena nim nie po to kto ma
"wiecej , szybciej , lepiej" tylko porozmawiać o swojej pasji i problemach i nikt nie powiedział że jak ktos ma fill kasy to nie może mieć puga 205. Przecież gdyby nie istniał internet to nie było by tak łatwo zdobyc jakiś opisów opini czy cześci do samochodów np.zabytkowych. Panowie i panie nasz też niedługo stanie sie klasykiem i myśle że jak kasiorki bedzie kupa to w garażu obok limuzyny, terenówki i bolida sportowego , bedzie zawsze miejsce dla PEUGOTA 205 Z WERJA T16 włącznie , bo tylko w tedy będzie mnie na to stać.
"wiecej , szybciej , lepiej" tylko porozmawiać o swojej pasji i problemach i nikt nie powiedział że jak ktos ma fill kasy to nie może mieć puga 205. Przecież gdyby nie istniał internet to nie było by tak łatwo zdobyc jakiś opisów opini czy cześci do samochodów np.zabytkowych. Panowie i panie nasz też niedługo stanie sie klasykiem i myśle że jak kasiorki bedzie kupa to w garażu obok limuzyny, terenówki i bolida sportowego , bedzie zawsze miejsce dla PEUGOTA 205 Z WERJA T16 włącznie , bo tylko w tedy będzie mnie na to stać.
Peugot 205 Lacoste
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
Ale ja wcale nie nakłaniam nikogo do porzucenia tematu lubienia 205. Mówię tylko, że 14 letni wóz to sypka sprawa i martwi mnie jego stan. Gdyby nie to, jeździłbym tym autem do końca życia (bo ma fajne wyposażenie, moc, spalanie, wygoda, wygląd - wszystko na naprawdę wystarczającym poziomie). Niestety lat mu nie ubędzie, a na rynek wchodzą inne, ładne auta I TE WŁAŚNIE NOWE AUTA PODOBAJĄ MI SIĘ BARDZIEJ OD 205 MIMO TO ŻE MNIE NA NIE NIE STAĆ (to jest MOJA opinia i uszanujcie ją, proszę).
Tyle jeżeli chodzi o nonsensowne czepianie się słów.
Kochani! 205 to porządny samochód, ale wcale nie trzeba nim jeżdzić i ubóstwiać jeżeli nie ma sie na to ochoty. Auto już jest klasykiem (ważne!). Ja jednak OSOBIŚCIE wolałbym nową A3. Czy rozumiecie o co mi chodzi? Nie musicie odpowiadać.
Tyle jeżeli chodzi o nonsensowne czepianie się słów.
Kochani! 205 to porządny samochód, ale wcale nie trzeba nim jeżdzić i ubóstwiać jeżeli nie ma sie na to ochoty. Auto już jest klasykiem (ważne!). Ja jednak OSOBIŚCIE wolałbym nową A3. Czy rozumiecie o co mi chodzi? Nie musicie odpowiadać.
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
no widzisz iveras i kto komu musi tlumaczyc jak dziecku jezeli ty rozumiesz moja wypowiedziveras pisze:że cytat, który zaznaczyłeś, był sarkazmem i dotyczył, nie treści, a obszerności niektórych wypowiedzi.
...." forum takie jak to i ich uzytkownikow za cieniasow bo jezdza tylko jakimis tanimi 205 "...
jako prawde a nie kolejny sarkazm ( tym razem z mojej strony )
----- a co do reszty to masz racje i szanuje to --- spox ---
pozdrawiam
- _Ryba_
- Junior
- Kontakt:
mnie osobiscie podoba sie duzo samochodow...i nowych i starych...ale co 205 to 205 pomimo ze moje jest juz "pelnoletnie" jezdzi sie nim znakomicie...
kocham te autko i tak juz pozostanie do konca zycia...za 20 lat nasze pugi beda staly w muzeach na calym swiecie z roznych powodow a przypuszczam ze golfy raczej nie(moje osobiste zdanie)...Kocham te autko i juz!!...
kocham te autko i tak juz pozostanie do konca zycia...za 20 lat nasze pugi beda staly w muzeach na calym swiecie z roznych powodow a przypuszczam ze golfy raczej nie(moje osobiste zdanie)...Kocham te autko i juz!!...
<<<Moja Furka SPRZEDANA!!!!>>>
http://www.djbizzy.prv.pl
SERDECZNIE ZAPRASZAM!!
- arturo
- Nowicjusz
Od 6 lat mam megana 1,6 z bajerami itd,itp.Żona jeżdziła maluchem,aż ten się zepsuł.A więc trzeba było coś kupic.Jako,że 205 mi się od zawsze podobała to z Niemiec sprowadziłem 205 1,1 60 KM z 91 r.Z technicznego punktu nie znałem go w ogóle.Ale po pierwszych jazdach i po doprowadzeniu go do porządku(łożyska,przeguby) przesiadłem się na niego z własnej woli i zamierzam wracać do megana.Trzeba go teraz trochę wybajerzyć(alumki,tłumik,rura) i będzie cacy.Ten samochodzik ma swoją klasę i styl i mimo tylko 60 KM,wrażenia naprawdę niezłe.Także inne auta typu golf,polo,toyota(miałem corollkę) siadają i kto wybierze coś innego jako alternatywę do 205 to moim zdaniem będzie żałował.
- bipi
- Junior
- Kontakt:
moja mama ma lancie y 6letnią (wg mnie wygląd ma rewelacyjny) i w kółko ma z nią problemy, takie, że czasem trzeba stawać na drodze i dość częśto jeździć do warsztatu, tymczasem ja z bratem pomykamy 205tkami i wszystko ok, czasem ewentualnie jakiś drobiazg, a jak coś poważniejszego to tanio i rzadko.
tak przy okazji, uważam że 205 to już dawno jest LEGENDA. !!
tak przy okazji, uważam że 205 to już dawno jest LEGENDA. !!
bipi.205.pl
no w końcu Lancia to jest to samo co Fiat, tak samo Alfa Romeo i nie od dziś wiadomo, że te trzy marki są także mocno awaryjne, moja znajoma w Alfie 167 nowiutkiej z salonu po miesiącu miała do wymiany skrzynię i to nie było z jej winy bo uznali reklamację, wymienili skrzynie, ale znowu się schrzaniła i tym razem oddała auto i kupiła co innego heh
- bipi
- Junior
- Kontakt:
bez przesady. nie zgodzę się z toba, Bubu. to jest zupełnie inny samochód, począwszy od przeznaczenia, charakteru i kończąc na drobnych detalach i wykończeniu. podłogę to może ma od Punto, ale już chociaż silnik jest inny (+5 KM).
to tak jakbyś powiedział że chevrolet i deawoo to to samo. albo peugeot, citroen i renault. w sumie to toyota, mazda i honda to tez to samo, no i audi, bmw i mercedes.
to tak jakbyś powiedział że chevrolet i deawoo to to samo. albo peugeot, citroen i renault. w sumie to toyota, mazda i honda to tez to samo, no i audi, bmw i mercedes.
bipi.205.pl
-
- Junior
- Kontakt:
Re: Powiedzcie sami jak to tak naprawdę jest........
A ja jestem zboczony co do kazdego Peugeota.Mialem ich sporo i bede mial ich jeszcze wiecej...Kiedys ze znajomym zaczynalismy od Peugeota i tak zostalo.Napewno jesli bede mial okazje kupic cos innego to tez bym kupil,ale w swojej stajni zawsze chce posiadac Peugeota...poprostu lubie te auta....
Ps.Jesli macie jakiegos Peugeota sprzedania piszcie.Kupie wszystko.Rozbite,skorodowane,spalone...kazdy stan kazdy rok...mile widziane antyki (204,304,404,504,604).Napiszcie moze sie dogadamy.
Ps.Jesli macie jakiegos Peugeota sprzedania piszcie.Kupie wszystko.Rozbite,skorodowane,spalone...kazdy stan kazdy rok...mile widziane antyki (204,304,404,504,604).Napiszcie moze sie dogadamy.