Zlot w Krakowie
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Re: Zlot w Krakowie
Jako że powróciłem do domu jako pierwszy to zdam krótką relację. Frekwencja średnio dopisała, ale było bardzo miło się spotkać przy piwku. To było chyba pierwsze, historyczne spotkanie naszego fanklubu w knajpie przy rynku:) Nikt nie przyjechał samochodem, co w tym wypadku było dużym plusem, no i poznaliśmy nowego potencjalnego klubowicza i już nie potencjalnie ale realnie posiadacza 205 - Mateusza.
Jarmarek przywiózł mi i Lubomirowi paczki świąteczne z listewkami do tylnich zderzaków. Spodziewaliśmy się że może być z nimi troche niezręcznie się przemieszczać po knajpach, ale nikt nie przypuszczał że będą one popakowane w tak opasłe pudła tekturowe:
(Przy okazji po mojej czerwonej gębie można ocenić jak bardzo trzaskający był mróz:) )
Plus tego taki że z daleka byliśmy rozpoznawalni jako mający co nieco do czynienia z peugeotami:)W końcu pudełka zajęły miejsca nieobecnych klubowiczów żeby stołki się nie marnowały:)
A tutaj nowa postać naszej krakowskiej fanklubowej sceny -Mateusz:
No i główne postaci wieczoru - goście ze stolicy - dość charakterystyczny i ogólnie rozpoznawalny Jarmarek, z jeszcze nie ogólnie rozpoznawalną, ale kto wie jak się sprawy potoczą- Pauliną:
No i jeszcze do kompetu Gad oraz Lubomir:
No i na koniec dorzuce jeszcze jedna scenke rodzajowa i ide spac:
Bardzo dziekuje przybylym za przybycie, a nieprzybyli niech zaluja:) Mam nadzieje ze w tym roku uda sie jeszcze spotkac wieksza grupa aby tak dobrze, na calego i jak to sie mowi - z przytupem pozegnac konczacy sie rok.
Jarmarek przywiózł mi i Lubomirowi paczki świąteczne z listewkami do tylnich zderzaków. Spodziewaliśmy się że może być z nimi troche niezręcznie się przemieszczać po knajpach, ale nikt nie przypuszczał że będą one popakowane w tak opasłe pudła tekturowe:
(Przy okazji po mojej czerwonej gębie można ocenić jak bardzo trzaskający był mróz:) )
Plus tego taki że z daleka byliśmy rozpoznawalni jako mający co nieco do czynienia z peugeotami:)W końcu pudełka zajęły miejsca nieobecnych klubowiczów żeby stołki się nie marnowały:)
A tutaj nowa postać naszej krakowskiej fanklubowej sceny -Mateusz:
No i główne postaci wieczoru - goście ze stolicy - dość charakterystyczny i ogólnie rozpoznawalny Jarmarek, z jeszcze nie ogólnie rozpoznawalną, ale kto wie jak się sprawy potoczą- Pauliną:
No i jeszcze do kompetu Gad oraz Lubomir:
No i na koniec dorzuce jeszcze jedna scenke rodzajowa i ide spac:
Bardzo dziekuje przybylym za przybycie, a nieprzybyli niech zaluja:) Mam nadzieje ze w tym roku uda sie jeszcze spotkac wieksza grupa aby tak dobrze, na calego i jak to sie mowi - z przytupem pozegnac konczacy sie rok.
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Ech, ja niedawno dopiero wrocilem do domu, gdyz jeszcze razem z Markiem, jego towarzyszka i poloweczka zoladkowej gozkiej zwiedzilismy wawel i odrobine starego miasa Naprawde fajnie bylo sie znowu spodkac, porozmaiwac i powspominac:) Ci co nie byli niech zaluja.
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
Niektórzy by bardzo chcieli, ale musieli być np. w pracy tak jak ja...
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Lub czekajac na wlasciciela mieszkania ktory mial sie zjawic ale tego nie zrobil !!!! Sory Jarmarekwojtasny pisze:Niektórzy by bardzo chcieli, ale musieli być np. w pracy tak jak ja...
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Mowilem zeby zostawic koperte u sasiadow dla tego komornika niedobrego:)
A ja dzisiaj odwiedzilem znow mojego puga. Wrocil od lakiernika.Klapa i dokladka pomalowane Pozostal do zrobienia montaz lotki oraz prostowanie kosza na dojazdowke, a takze dorobienie wiazki do centralnego bo jak sie okazalo klapa ktora kupilem czegos takiego nie miala.
Niestety musze jeszcze znalezc jakis lepszy zderzak, albo chociaz tymczasowo pomalowac ten, bo teraz zupelnie nie pasuje do pieknej reszty:
Brakuje jeszcze lampki cofania, ktora przywiezie we wtorek Gad z Wloclawka. Z minusow jeszcze jest pekniecie lakieru na lewym blotniku. Na wiosne bede musial jeszcze odstawic go do lakiernika:
Niestety przy prostowaniu samochodu nie udalo sie tego uniknac:(
Bagaznik za to jest juz jak za najlepszych czasow: ( na wiosne pug dostanie jeszcze nowe lampy bo prawa jest dosc mocno zdezelowana juz )
A na koniec jeszcze wehikul ktory wjechal do garazu po moim pugu: ( przyjechal z Gdanska)
Chyba zawsze bede mial juz sentyment do kanciakow. Moj tata kiedys takiego mial i bylo to pierwsze auto ktorym jezdzilem. Mam nadzieje ze wlasciciel tego bedzie sie nim dlugo cieszyl
A ja dzisiaj odwiedzilem znow mojego puga. Wrocil od lakiernika.Klapa i dokladka pomalowane Pozostal do zrobienia montaz lotki oraz prostowanie kosza na dojazdowke, a takze dorobienie wiazki do centralnego bo jak sie okazalo klapa ktora kupilem czegos takiego nie miala.
Niestety musze jeszcze znalezc jakis lepszy zderzak, albo chociaz tymczasowo pomalowac ten, bo teraz zupelnie nie pasuje do pieknej reszty:
Brakuje jeszcze lampki cofania, ktora przywiezie we wtorek Gad z Wloclawka. Z minusow jeszcze jest pekniecie lakieru na lewym blotniku. Na wiosne bede musial jeszcze odstawic go do lakiernika:
Niestety przy prostowaniu samochodu nie udalo sie tego uniknac:(
Bagaznik za to jest juz jak za najlepszych czasow: ( na wiosne pug dostanie jeszcze nowe lampy bo prawa jest dosc mocno zdezelowana juz )
A na koniec jeszcze wehikul ktory wjechal do garazu po moim pugu: ( przyjechal z Gdanska)
Chyba zawsze bede mial juz sentyment do kanciakow. Moj tata kiedys takiego mial i bylo to pierwsze auto ktorym jezdzilem. Mam nadzieje ze wlasciciel tego bedzie sie nim dlugo cieszyl
Ostatnio zmieniony 14 gru pn, 2009 1:05 pm przez Fox, łącznie zmieniany 1 raz.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Fox , dlaczego nie pasuje ? Chodzi ci o kolor ? Nie bardzo widac roznice na zdjeciach. Co do zderzaka to sa specjalne preparaty ktorym go mozesz podratowac. Nie bedzie juz taki "Szary" , pozatym montaz nowej listewki tez go troche podciagnie
Powinienem miec dla ciebie podkladki dzisiaj lub jutro.
Powinienem miec dla ciebie podkladki dzisiaj lub jutro.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Tak, chodzi o kolor. Jest dosyc mocno wyblakly i rosna na nim glony:) Ale rzeczywiscie - jak sie go porzadnie domyje i czyms wypastuje to moze jeszcze ujdzie. Szkoda ze jeszcze przez jakis czas nie bede sie tym autem cieszyl. Jak dobrze pojdzie to jutro go przewioze do mechanikow zeby wymienili przewody hamulcowe.
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Fox polecam Sonax do plastików. Z newsów wiemy już jaka wycena. Mówiąc delikatnie niesatysfakcjonująca => 1100zł. Trzeba się bedzie odwoływać.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
No za 1100zl to niewiele mozna ponaprawiac tak szczerze powiedziawszy. Mam nadzieje ze odwolania pomoga. Ktory to ubezpieczyciel jest taki skapy?
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
było mówić że potrzebujesz kosz na koło bo ja gdzieś mam i go nie potrzebuje.. jak już Marek i tak się wybierał...
ale jeżeli w pracy dadzą mi urlop na sylwstra bo mam wykupiony nocleg w Krakowie to poszukam kosza i dostaniesz na święta ;p
boje się jednak że po takiej nieobecności w pracy może być problem
ale jeżeli w pracy dadzą mi urlop na sylwstra bo mam wykupiony nocleg w Krakowie to poszukam kosza i dostaniesz na święta ;p
boje się jednak że po takiej nieobecności w pracy może być problem
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Moj kosz wyglada jakby dalo sie go odratowac. Co prawda byl zwiniety prawie w kulke ale blacharzowi udalo sie go wyprostowac i dzisiaj walczyl z rdza i mial go malowac. Przykro by mu sie na pewno zrobilo gdybym teraz kupil inny koszyk:)
A na Sylwestra niestety nie bedzie mnie w Krakowie:(
A na Sylwestra niestety nie bedzie mnie w Krakowie:(
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
gad by ci przywiozl
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Fox, zapraszam po podkladki.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Załuje że mnie nie było z wami no ale kurcze praca i troche też głowka bolała po sobotnim "wyskoku do kumpla na piwko"