Zlot w Krakowie

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Re: Zlot w Krakowie

Post autor: Para »

RafGentry pisze:http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=3737 - no to już wiadomo kto został właścicielem czerwonego CTI :D

Mi to wyglada na stara wlascicielke, pytala sie mnie gdzie moze znalesc jakies informacje o tym aucie to ja odeslalem na strone.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
Kontakt:

Post autor: gad »

Kurcze głupio wyszlo z tym ze nie dałem znac ale w zasadzie ze jade z Markiem okazało sie po poludniu a kilka godzin pozniej juz jechalismy do niego. Mielismy przyjechac pogadac chwile i walnac do spania a od niego z domu wyrwał nas telefon ciechoma. Posiedzielismy niecałą godzinke i udalismy sie w droge powrotna! Jak tylko odkuje sie finansowo to sie tam jeszcze do was wybiore chocby po to zeby wypic znowu pepsi na 40 pietrze hotelu Mariot :Y Świetna sprawa >:)
Auto po małym remoncie blacharskim jest juz w stanie uzywlanosci, chociarz nie pelnej. Tuz przed wyjazdem z włocławka okazalo sie ze niemilosiernie cos napie...po stronie prawej polosi. Padla decycja o wymianie jej zewnetrznego odcinka tylko po to zeby stracic 2 godziny, gdyz po 10 km znowu bylo to samo. Prawdopodobie uszkodzona jest druga jej czesc wiec bede musial sie tym zajac zanim sie rozpadnie do reszty.
Jakby tego bylo malo uszkodzeniu uległ akumulator kupiony w niu rozbicia mi samochodu i w zasadzie jak od prostownika odpalilem we włocławku tak musialem dojechac do krakowa. Wazne ze auto jest juz w krakowie. Dzisiaj jade na maly obiazd po miescie wiec postaram sie do kazdego zawitac.
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

Piotr zapraszam pod polibude hehe ma zajęcia do 17 bodajze 8)7

A ta wigilia hm myśle że jakoś tak koło 4 i tak do 6 potrwa, jak coś to sie ustawcie gdzieś wmiare ja najwyzej dołącze.
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Kontakt:

Na pw wysylam ci numer do mnie:) Postaram sie pojawic. A co do wyjazdu do foxa to jesli fakycznie byloby to wieczorowa pora to jestem jak najbardziej za:)
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Takie pytanko organizacyjne. Czy chcecie żebym z końcem tego roku zamknął ten temat i zaczniemy rozmowy o zlotach w nowym temacie na rok 2010 ??
Megane Coupe 1.4
Obrazek
Awatar użytkownika
wojtasny
Junior
Posiadany PUG: 1,4 GR
Numer Gadu-gadu: 5750955
Kontakt:

Post autor: wojtasny »

Moim zdaniem ten temat jest ok, każdy kto tutaj zawita widzi, co potrafi zdziałać ekipa krakowska. Są tutaj nawet zdjęcia z tripa Bieszczadzkiego i nie tylko. A jak ten temat zostanie zamknięty to chyba nikt tutaj nie będzie zaglądać ?! Tylko do nowego tematu... To jest oczywiście tylko moje zdanie. Niech się każdy wypowie :-)
Awatar użytkownika
Agulek-205
Nowicjusz
Posiadany PUG: 1991 1,4 INDIANA
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Agulek-205 »

Jestem za ! :W ale wojtasny ma racjie :W niech każdy cię wypowie
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Kontakt:

Mi wydaje sie to fajnym pomyslem, co rok nowy temat:) Łatwiej znalesc zdiecia i ogolnie jak ktos chcialby to czytac to latwiej mu sie za to zabrac niz wertowac naprzykald 300 podstron jak w warszawskich pogaduchach:) Mam nadzieje ze kiedys ich dogonimy:) :Y
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

ja myśle że chyba dobrze będzie zamknąć tylko jak z tymi zdjęciami ze zlotów pasowało by je upchnąć gdzieś do jakiegoś katalogu na forum który miał być zrobiony :)ZLOTY Krakowskie czy coś w tym stylu:)
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Temat w najgorszym wypadku zostanie tylko zakniety :) Zdjecia dalej beda, mozna je oczywiscie zebrac do kupy i wrzuce na strone do galerii. :)
Megane Coupe 1.4
Obrazek
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

No wlasnie. Przydaloby nam sie rozgraniczenie takie jakie maja w Wawie. Osobny temat stricte na zloty i spotkania, a osobny na luzne pogawedki i wesole gaworzenie z sensem lub nie - taki chatroom jednym slowem:)
Wtedy w temacie o zlotach moglibysmy w ogole nie dyskutowac tylko wrzucac posta z data i godzina i go aktualizowac zeby kazdy mogl wejsc i od razy przeczytac gdzie sie mozna z nami spotkac w najblizszym czasie.

PS: Zawsze mozemy o tym pogadac w sobote u mnie na wiosce:)
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Dobry pomysl
Megane Coupe 1.4
Obrazek
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

Popieram. O d.upie Maryni i nie tylko, czyli pogaduchy Lajkoników :D A spoty w konkretnym jednym miejscu.

P.S. Co do doganiania Warszawy to jest to nieuniknione. Dzięki pracy przodowników pionu krakowskiego naszego postępu już nikt nie zatrzyma. Wyrabiamy po 205 % normy, podczas gdy oni napchani stołecznym kapitalizmem spoczęli na laurach :mrgreen:
Awatar użytkownika
Wojtek
Uzalezniony
Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
Numer Gadu-gadu: 2478139

Post autor: Wojtek »

wspomagani z ziemi górnośląskiej of course 8)
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

RafGentry pisze: P.S. Co do doganiania Warszawy to jest to nieuniknione. Dzięki pracy przodowników pionu krakowskiego naszego postępu już nikt nie zatrzyma. Wyrabiamy po 205 % normy, podczas gdy oni napchani stołecznym kapitalizmem spoczęli na laurach :mrgreen:
hehe, dobre:)

Tak jeszcze a propos postępu i niezatrzymywania rozwoju to śniło mi się kiedyś że wygraliśmy w totolotka i postawiliśmy sobie kamienicę w centrum miasta, gdzie na parterze za szybą (jak w salonach porshe czy maserati które mieszczą się w takich miejscach na zachodzie ) stały sobie nasze pugi:) Oprócz tego wystawowego miejsca do parkowania mieliśmy do dyspozycji kawiarenkę i w ogóle cała kamienicę na działalność klubową:) Oczywiście magazyn z częściami w piwnicy też był...Ależ to piękny sen. Może jak już będziemy kiedyś piękni i bogaci ( no dobra, piękni może nie ale bogaci jak najbardziej ) to sobie będziemy mogli pozwolić na siedzibę klubową, choćby gdzieś na peryferiach. Gdzie każdy będzie mógł przyjechać, rozkręcić czy przezimować swojego puga i gdzie mielibyśmy miejsce spotkań:)
Zablokowany