RafGentry pisze:Ja wciąż nie wiem co ze mną.
Czuję się fatalnie. Kicham, prycham, ledwo żyję. Nie chcę Was tam pozarażać. Poza tym auto mam wciąż na letnich oponach.
Moje szanse oceniam słabo...
Hej, takie pytanie troche niezwiazane z tematem, ale czy jest tutaj ktos kto by wiedzial czy bez regulatorow sily hamowania na tyl da sie jezdzic czy beda mi sie blokowac tylnie kola przy byle nacisnieciu hamulca? Przy wymianie przewodow wyszlo ze te ktore mam sie rozpadly praktycznie w rekach. Nowe kosztuje po 210zl za sztuke, no i trzeba je chyba zamawiac. Polecilem im na razie skrecic bez nich a potem zobaczymy. Wolalbym sie tym autem nie zabic przy byle okazji, wiec za wszelkie rady bede bardzo wdzieczny
Dzieki za info. Dzisiaj jeszcze mam letnie opony wiec wieczorem pewnie przekonam sie na wlasnej skorze jakie zagrozenia niesie za soba brak tych regulatorow:) Mam nadzieje ze duzo sniegu nie spadnie nie zgine przed wymiana opon:)
Co do jutrzejszego wyjazdu to na 99% bede mial puga gotowego i nim jade na wies. Widze ze wszyscy sie powoli wycofuja z udzialu w wycieczce. Ja i tak sie tam wybieram. Napale w piecu i kominku zeby chalupa nie zamarzla calkiem w te mrozy. Jakby jednak ktos mial ochote sie wybrac to niech da znac. 2 osoby moge po prostu zabrac ze soba jakby ktos nie mial puga sprawnego, tyle ze skoro zainteresowanie jest tak nikle to pewnie pojade tam wczesniej, jeszcze za jasnosci. Tak aby chociaz drzewka poprzycinac:)
Aha, jeszcze jedna sprawa. Ostatnio kupilem od Pary ramki na tablice i przez pomylke dostalem 4 zamiast 2. Moge je odwiezc kiedys do Pary z powrotem, ale moze ktos z klubu bylby nimi zainteresowany?
- czy masz sprawne hamulce ?
- czy na pewno bedziesz mial zimowe opony ?
- czy mnie nie zabijesz ?
- o ktorej wyjezdzasz i o ktorej planujesz wrocic ?
Pozdrawiam
Ad1 ) Hamulce podobno maja byc jutro gotowe, bedziemy je testowac po drodze
Ad2) Zimowe opony mam w piwnicy na drugim komplecie speedline'ow. Wystarczy odkrecic jedne i zalozyc drugie. Max godzina roboty lacznie z dojechaniem do piwnicy gdzie one leza
Ad3) Postaram sie nie;) Ostatni wypadek mam swiezo w pamieci wiec bede jechal ostroznie:)
Ad4) Jesli wyjedziemy ok 18 to mysle ze max 22 bedziemy w Krakowie.
jak wrócimy tego samego dnia to tez mogę się zabrać
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Ustalcie panowie co i jak bo jutro to tylko zajrze na forum żeby zobaczyć gdzie dokładnie i o której, ustalcie jakieś miejsce zbórki dogodne cobyśmy sie nie pogubili i git będzie. Pozdrówka
Rafał zdrowiej