Zlot w Krakowie
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Re: Zlot w Krakowie
Póżno mi się dzisiaj wróciło,
I jakie ustalenia?
Jest w sobotę spotkanie u Foxa?
Gdybym nie dał znaku życia jutro do 12.00 (na forum)
To dajcie mi proszę cynk sms-em co i jak no i gdzie, bo mogę nie mieć możliwości zajrzenia na forum.
No i zdrowia Rafałowi życzę !!
Nie daj się chłopie chorobie, bo to złe ,,mzimu''jest
I jakie ustalenia?
Jest w sobotę spotkanie u Foxa?
Gdybym nie dał znaku życia jutro do 12.00 (na forum)
To dajcie mi proszę cynk sms-em co i jak no i gdzie, bo mogę nie mieć możliwości zajrzenia na forum.
No i zdrowia Rafałowi życzę !!
Nie daj się chłopie chorobie, bo to złe ,,mzimu''jest
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Foxiu co do twojego pytania o regulator sily chamowania to poiwem ci ze ja wlasnie nie mam i dosc mocno odczuwam jego braki:/ Wczescniej blokuja sie tylne kola niz przednie ale to moze tez wina ze niczego z tylu nie mam. W doladowanym aucie bylo ok. Ja na wyjazd jestem jak najbardziej chetny wiec bede jechal kolo 19.30, moze 19:45. Adres dostalem i opis drogi tez. Jakby co to bede dzwonił.
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
chcialbym ci powiedziec ze jestes w mylnym bledzie i korektory masz
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
No to chłopaki, skoro Gadzina jedzie osobno to my o której się spotykamy i gdzie? 18-18:30? Wyjazd jest na Zielonki, więc dobrze by było się spotkać gdzieś w okolicach Opolskiej - tak żeby się już nie pogubić w mieście. Ktoś tam zna jakąś dobrą miejscówkę?
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
może na rogu białoprądnickiej przy kościele tam jest na wjeździe do kościoła trochę miejsca bo tak to w okolicy wyjazdu na zielonki to cienko ogólnie z miejscem
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
A ty Manwe masz jak się dostać na tą Białoprądnicką? Podaj mi jak możesz numer telefonu na pw, bo do Ciebie chyba nie mam. Za 30min jadę odebrać auto od mechanika dopiero, a zaraz potem będę wymieniał opony na zimówki. Mam nadzieję że uda mi się stawić przed 18:30. Jakby coś mnie zastopowało to będę do wszystkich dzwonił. Czyli mniej więcej róg wyjazdówki na zielonki z białoprądnicką? To ten taki dość duży biały kościół po prawej stronie drogi?
PS: Blotowij potwierdzil wlasnie sms'owo ze bedzie tam na nas czekal
A co do tego gti upolowanego przez Robsona to kurcze - ma starsza rejestracje niz ja:) Czyli juz z 5 lat jezdzi po Krakowie. Jak to sie stało że nie jest jeszcze w klubie? Najwyższa pora podrukować jakieś ładne ulotki i wrzucać za wycieraczki
PS: Blotowij potwierdzil wlasnie sms'owo ze bedzie tam na nas czekal
A co do tego gti upolowanego przez Robsona to kurcze - ma starsza rejestracje niz ja:) Czyli juz z 5 lat jezdzi po Krakowie. Jak to sie stało że nie jest jeszcze w klubie? Najwyższa pora podrukować jakieś ładne ulotki i wrzucać za wycieraczki
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
To co 18:30 koło tego kościoła moze trafie, Fox jak coś to będe dzwonił.
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
co do tego gti to wydaje mi się że to jest to z ul.Wenecja i nie wiem fox czy to nie ten co od ciebie brał silnik kiedyś
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
tez mi się zdawało ze go znam bo mijam takiego właśnie na Wenecji po szkole
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Jeśli to ten z Wenecji to rzeczywiście wziął ode mnie silnik 3 lata temu. Dziwny koleś, chyba nie wspomina mnie za dobrze, bo podobno psioczył na ten silnik potem. Zanim mu go sprzedałem to dałem mu go na 2tyg żeby go sprawdził, pojeździł i się zdecydował, bo nikt nie wiedział co w nim siedzi. Przyjechał, wziął, powiedział że jeździ ekstra, zapłacił, a potem narzekał...No cóż...bywa i tak.
W ogóle to pecha z autem mam na maksa. Pojechałem go dzisiaj odebrać od mechanika. Przewody hamulcowe wszystkie nowe, pięknie wyglądają, zachwytom nie było końca, tzn przynajmniej do czasu gdy przekręciłem kluczyk. Auto nie odpaliło. Rozrusznik się kręci, ale nic nie łapie. Nie wiem czy coś zamarzło, czy oni coś urwali przy montażu nowych przewodów...Miałem odwoływać wyjazd dzisiejszy ale w końcu zostałem przekonany , głównie przez Przemka ( który mnie zabiera do siebie na pokład) żeby jednak jechać:) Mam nadzieję że dojedziemy szczęśliwie, trzymajcie kciuki, a niezdecydowani niech się dołączają:)
Wygląda na to że jedziemy w składzie
ja i Ula
Błotowij
Przemeq
Gad
Manwe
Rozmawiałem z dziadkiem przed chwilą - kazał nam nakarmić kota jak tam będziemy:) Tak że jedziemy z misją.
W ogóle to pecha z autem mam na maksa. Pojechałem go dzisiaj odebrać od mechanika. Przewody hamulcowe wszystkie nowe, pięknie wyglądają, zachwytom nie było końca, tzn przynajmniej do czasu gdy przekręciłem kluczyk. Auto nie odpaliło. Rozrusznik się kręci, ale nic nie łapie. Nie wiem czy coś zamarzło, czy oni coś urwali przy montażu nowych przewodów...Miałem odwoływać wyjazd dzisiejszy ale w końcu zostałem przekonany , głównie przez Przemka ( który mnie zabiera do siebie na pokład) żeby jednak jechać:) Mam nadzieję że dojedziemy szczęśliwie, trzymajcie kciuki, a niezdecydowani niech się dołączają:)
Wygląda na to że jedziemy w składzie
ja i Ula
Błotowij
Przemeq
Gad
Manwe
Rozmawiałem z dziadkiem przed chwilą - kazał nam nakarmić kota jak tam będziemy:) Tak że jedziemy z misją.
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Po raz kolejny znajdujecie GTI Magic z ulicy Wenecja, którego właścicielem jest niejaki Robert i o którym pisałem już mnóstwo razy.
To jedyne takie GTI w Krakowie - w kolorze sorento green z oryginalnie żółtymi migaczami i lampami starego typu, na felgach Exip, z szarą fullskórą i kwadratową rejestracją z tyłu. Nie sposób pomylić z jakimś innym, bo drugiego egzemplarza tej limitowanej wersji nie ma w Polsce.
Właściciel jest przeze mnie werbowany do klubu kilka razy w roku, czasem go spotykam na zakupach i gadamy o Pugach. Jak załatwiłem mu skrzynię biegów od Chaosa to obiecał, że na 100 % się pojawi na jakimś spotkaniu, ale od tamtego czasu na maile odpisuje raz na kwartał (ostatnio w ogóle), a telefonicznie ciężko go uchwycić.
Za moje duże osiągnięcie poczytuję sobie, że kiedyś siedziałem w tym aucie i nawet odpaliłem silnik Trochę falują obroty :p
Może nadejdzie taki dzień, że GiT zawita na naszym spocie, ale po właścicielu nie oczekiwałbym żadnego większego zintegrowania z grupą. To taki samotny wilk oddzielony od stada...
Za każdym razem powtarza, że nie ma samochodu, który zamieniłby na 205. No ale jak się nie będzie z nami kumplował, to się w końcu kiedyś z Druanem wk..imy i mu tą brykę na lawecie wywieziemy do jakiejś dziupli
Na koniec: po raz N-ty link do tego Puga na najlepszej stronce świata :p http://aebergon.perso.neuf.fr/Peugeot/p ... gic_CH.htm
Co do spotkania u Foxa, to strasznie żałuję, że mnie z Wami nie ma. Siedzę przy kubku herbaty w grubym swetrze i dogorywam. Na bank mam jakąś grypę, czy coś podobnego. Boli mnie gardło, płuca, plecy i sam już nie wiem co jeszcze...
To jakieś bardzo złe mzimu Blotowij...
To jedyne takie GTI w Krakowie - w kolorze sorento green z oryginalnie żółtymi migaczami i lampami starego typu, na felgach Exip, z szarą fullskórą i kwadratową rejestracją z tyłu. Nie sposób pomylić z jakimś innym, bo drugiego egzemplarza tej limitowanej wersji nie ma w Polsce.
Właściciel jest przeze mnie werbowany do klubu kilka razy w roku, czasem go spotykam na zakupach i gadamy o Pugach. Jak załatwiłem mu skrzynię biegów od Chaosa to obiecał, że na 100 % się pojawi na jakimś spotkaniu, ale od tamtego czasu na maile odpisuje raz na kwartał (ostatnio w ogóle), a telefonicznie ciężko go uchwycić.
Za moje duże osiągnięcie poczytuję sobie, że kiedyś siedziałem w tym aucie i nawet odpaliłem silnik Trochę falują obroty :p
Może nadejdzie taki dzień, że GiT zawita na naszym spocie, ale po właścicielu nie oczekiwałbym żadnego większego zintegrowania z grupą. To taki samotny wilk oddzielony od stada...
Za każdym razem powtarza, że nie ma samochodu, który zamieniłby na 205. No ale jak się nie będzie z nami kumplował, to się w końcu kiedyś z Druanem wk..imy i mu tą brykę na lawecie wywieziemy do jakiejś dziupli
Na koniec: po raz N-ty link do tego Puga na najlepszej stronce świata :p http://aebergon.perso.neuf.fr/Peugeot/p ... gic_CH.htm
Co do spotkania u Foxa, to strasznie żałuję, że mnie z Wami nie ma. Siedzę przy kubku herbaty w grubym swetrze i dogorywam. Na bank mam jakąś grypę, czy coś podobnego. Boli mnie gardło, płuca, plecy i sam już nie wiem co jeszcze...
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
Ale miałem wczoraj wieczorem przygodę, jadę sobie jadę, aż tu nagle czuje jak by się paliła instalacja elektryczna, po chwili światła gasną... Po pół godzinnym postoju, ruszania przełącznikiem od świateł doszedłem do wniosku, że się wypalają w nim styki... Jakoś udało mi się wrócić do domu... Dzisiaj do południa zaopatrzyłem się w magiczny sprzęt (przekaźniki, gniazda, bezpieczniki...) i zrobiłem światła mijania i drogowe na przekaźnikach , więc przełącznik już nie szwankuje po wyczyszczeniu i przesmarowaniu styków wazeliną techniczną . Polecam taką magiczną sprawę bo nie cierpi na tym przełącznik i żarówki dają kilka% światła więcej .
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
Jeszcze się chciałem pochwalić, że w 22-stopniowym mrozie, autko odpala do strzału
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Rafal...RafGentry pisze:Po raz kolejny znajdujecie GTI Magic z ulicy Wenecja, którego właścicielem jest niejaki Robert i o którym pisałem już mnóstwo razy.
Juz nie jedna taka wersje widzialem co by sie zwala GTI a nie byla GTI, juz nie jednego Griffe ogladalem a byl to zwykly Laser Green Juz nie jednego Lacosta testowalem a byl to Green itd.. itd..
To GTI o ktorym mowa widzialem kiedys na Bernardynskiej, kolorek zajebisty, felga tez pasuje no ale niestety brud go wtedy pozeral i teraz tez go pozeraz. Ludzie myjcie samochody !!!