Modele 205
- 205_Winner
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
- cheatoss
- Maniak
wersja SRD ?
slyszal ktos o czyms takim? ja poki co slyszalem o XRD (mam takiego) no i o 5 drzwiowym GRD... ale dzisiaj na miescie wcisnalem ulotke za szybe (obce blachy, inne wojewodztwo) i odjezdzajac przeczytalem na klapie SRD... dodam tylko ze byl 5 drzwiowy... czym wyroznia sie ta wersja?
slyszal ktos o czyms takim? ja poki co slyszalem o XRD (mam takiego) no i o 5 drzwiowym GRD... ale dzisiaj na miescie wcisnalem ulotke za szybe (obce blachy, inne wojewodztwo) i odjezdzajac przeczytalem na klapie SRD... dodam tylko ze byl 5 drzwiowy... czym wyroznia sie ta wersja?
sprzedany
- cheatoss
- Maniak
w 90 bodajze roku lifting przeszly klosze kierunkowskazow i tylne lampy...
klosze kierunkowskazow (co latwo zmienic) jak i tylne lampy nie roznia sie w zaleznosci od wersji !!! ludzie zapamietajcie ze tak samo gti z 84 roku i 92 roku bedzie mialo pomaranczowe w starszym roczniku i biale w nowszym, tak samo kazda inna wersja...
tak przy okazji, podobnie jest z ksztaltem deski rozdzielczej (pomijajac kwestie licznika, daszka nad niego i takie pierdoly jak schowek na cd i nawiew centralny) w ktoryms tam roku (87 ?) zmodyfikowana zostala deska i tyle... niezaleznie od wersji...
pozdrawiam
klosze kierunkowskazow (co latwo zmienic) jak i tylne lampy nie roznia sie w zaleznosci od wersji !!! ludzie zapamietajcie ze tak samo gti z 84 roku i 92 roku bedzie mialo pomaranczowe w starszym roczniku i biale w nowszym, tak samo kazda inna wersja...
tak przy okazji, podobnie jest z ksztaltem deski rozdzielczej (pomijajac kwestie licznika, daszka nad niego i takie pierdoly jak schowek na cd i nawiew centralny) w ktoryms tam roku (87 ?) zmodyfikowana zostala deska i tyle... niezaleznie od wersji...
pozdrawiam
sprzedany
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
ok na stronie są juz opisy i historia.... http://www.peugeot205.pl
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
mala wzmianka co do Puga Color Line ......... nie kazdy mial czerwona wykladzine moj ma zielona :>
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
tutaj to znajdziesz http://perso.club-internet.fr/aebergon/ ... Garros.htmiveras pisze:gdzie można znaleźć coś o modyfikacjach jakie wprowadzano w modelach 205 Roland Garros na przestrzeni lat 89 - 9X ???
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
dziękuje Para! ... eee ... tyle że paur le Francouis ich kenne nicht niestety i nie wiele wyczytałem w każdym razie jest co tłumaczyć
Aha! Tam podali ilość wypuszczonych aut między 89 - 91 tak jakby w 91 przestali je produkować, co jest??
Aha! Tam podali ilość wypuszczonych aut między 89 - 91 tak jakby w 91 przestali je produkować, co jest??
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
podpunkty w: equipements exterieus, equipements interieurs, evolutions i motorisation wszystko jest godne uwagi ale nie chciałbym żebyś zmuszał sie do tego. Gdybyś mógł wyjaśnić tylko dlaczego niektóre wypuszczali z silnikiem o mocy 75 KM a inne o mocy 85KM ???
Przecież są Garrosy z '92 '93 ?!?!?! :/
Przecież są Garrosy z '92 '93 ?!?!?! :/
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?