PAWLACZYSKIS pisze:Skoro jej nie widzę to znaczy, że jej nie ma Chciał bym jednak jakąś fotkę gdzie to dokładnie ma być i jak ma wyglądać (jestem upierdliwy? )
tzw, bump stop.. Wogole co to za pytanie "Czy bez tego moge jezdzic?" :/ Jakbys mogl to by tego tam nie bylo. To czesc tylniej belki i nie tylko MUSI tam byc ale MUSI tez byc w odpowiedniej formie. To nie jest droga rzecz
Samą gumę można wcisnąć w miskę wspomagając się np. płynem do mycia naczyń czy mydła w płynie i ewentualnie wkrętak. Wymiana kompletu zależy od metody wykręcania starych śrub. W sumie czynność jes prosta lecz czasochłonna.
Trzeba isc przez życie twardo, nie żałować wszystkich sił...
Sorry za odgrzewanie kotleta, ale w odboju z malczana ile będzie trzeba obciąć? Jedną kulkę czy np. pół kulki? Szukałem po całej Gdyni odbojów od 205, albo od C15 (dłuższych) i znalazłem nawet za 14zł, ale na jutro rano, a ja jutro rano już będę robić beleczkę. Tak tak..wiem...pomierz chociaż linijką i tnij gnoja...no ale wole się upewnić
Witam mam taki problem u siebie w 205 założyłem alu 15 z profilem opony 55 i jak usiądą na tyle dwie osoby to niemiłosiernie obciera opona(szerokość 185)o zderzak,macie może jakiś pomysł na to aby tylny wahacz miał trochę mniejszy skok.Czy odboje od malucha wystarczą??Robson miał na to też jakiś sposób ale coś nie mogę znalezć tematu ewentualnie jakiś inny patent??
mateon pisze:Witam mam taki problem u siebie w 205 założyłem alu 15 z profilem opony 55 i jak usiądą na tyle dwie osoby to niemiłosiernie obciera opona(szerokość 185)o zderzak,macie może jakiś pomysł na to aby tylny wahacz miał trochę mniejszy skok.Czy odboje od malucha wystarczą??Robson miał na to też jakiś sposób ale coś nie mogę znalezć tematu ewentualnie jakiś inny patent??
niestety nie.
Ma mam podobny problem felgi pewnie nie masz ori od 205 wiec rozchdozi sie tu o ET. Możesz spróbować podnieść sama belke ale tyl bedzie niemiłosiernie wysoko i śmiesznie to będzie wyglądać ... z tym odbojem możesz spróbować ale raczej duzo tu nie pomoze chyba z bedzie ekstra długi ale wtedy autko z tylu bedzie dobijać.
DJPreZes pisze:Sorry za odgrzewanie kotleta, ale w odboju z malczana ile będzie trzeba obciąć? Jedną kulkę czy np. pół kulki? Szukałem po całej Gdyni odbojów od 205, albo od C15 (dłuższych) i znalazłem nawet za 14zł, ale na jutro rano, a ja jutro rano już będę robić beleczkę. Tak tak..wiem...pomierz chociaż linijką i tnij gnoja...no ale wole się upewnić
a gdzie to w Gdyni dostałeś??
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!