Ostatnio zmieniony 05 lis pt, 2004 10:54 pm przez Para, łącznie zmieniany 1 raz.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
żebyś wiedział była tam taka pani co też ma 205 jest ona lekażem na tym helikopterze, i jako prezes śląskiego klubu wręczyłem naklejke jej (oczywiście za darmo)i nakleji sobi na auto. Może będziemy mieć nową klubowiczke, kto wie
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Humve a Ty to niby od kiedy jesteś prezesem? O ile mi wiadomo to Śląski oddział nie ma prezesa i bardzo dobrze sobie bez niego radził do tej pory Może należałoby się najpierw zapytać innych członków fan klubu zamiast samemu sobie przyznawać jakieś tytuły? Trochę to dziwne i wk.....wiające!
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
i Zaczyna sie prezesowanie Na zlocie było przepieknie bo kto by pomyslal ze bedzie tyle aut Nastepnym razem powinna już być przekroczona magiczna liczba 10 autek także nic tylko czekać do zlotu !!! Pozdrawiam
humve pisze:para ja tobie wysłałem też zdięcia na poczte to je też umieścij dobra
nie doszło nic od ciebie humve... wyslij jeszcze raz
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Buahahaaa to mi się podoba ......może faktycznie o prezesowaniu będziemy mówić jak będzie 20-30 P205 A teraz to jeszcze za wcześnie... Ten helikopter to była najwyższa forma stuningowania Peugeota 205.....pozdro.