Zlot w Katowicach ZAKOŃCZONY -- DUŻO FOTO W ŚRODKU

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

Nie, nie, w jak najbardziej pozytywnym wydaniu! :)

O!
Niniejszym chciałem zakomunikować że jest to mój 100 jubileuszowy post!
Zapraszam na szampana!
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

Post autor: Ramzes »

GRATULUJE !!! :) Ja czekam na 69 post ;-) hehe a tak na poważnie to jak mówisz o tym szampanie to chętnie sie napije mam blisko do Ciebie także dalej aktualne ? :)
Awatar użytkownika
iveras
Maniak

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!! Nie moge! Damn!
Szampan będzie za miesiąc na zlocie! Ale można by też gdzieś wyskoczyć do knajpy klubowo bo przy pugach zabardzo sobie nie chlapniemy?

właśnie....moja kobitka jeszcze prawka nie ma... ale skoczyc mozemy nawet w któryś weekend :) Oczywiscie bedzie Szampan i rozmowy o klubie :)bo na zlocie za bardzo sie nie napije Twojego obiecanego szampana :) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Rychu »

humve pytałem się trzech osób i powiedziały że żadnej rozmowy o prezesowaniu nie było, więc nie wiem z kim to ustaliłeś!
A ja nie chcę być prezesem, jeśli naprawdę chcesz się szczycić takim tytułem to możesz się chwalić kolegom na podwórku tylko po jaki ch..j? Powiedz mi co teraz będziesz robił takiego ważnego jako prezes?
Ostatnio zmieniony 03 lis śr, 2004 10:42 pm przez Rychu, łącznie zmieniany 1 raz.
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Awatar użytkownika
iveras
Maniak

Nic się nie przejmuj Rychu! Bo przecież dzieci i ryby głosu nie mają, prawda? :P
Co do Bossa to co najwyżej możemy wypić za "zdrowie prezesa" i Sycylii "mówimy stanowcze NIE"! Wolna amerykanka, że to tak ujmę! :D

No to spotykamy sie jak narazie w 3 :) na Szampany które oczywiscie stawia Iveras. :lol: :lol: Oby tak dalej a bedzie naszym Prezesem :) (pijam cin cin) hehe :) :lol:
Awatar użytkownika
iveras
Maniak

Ewentualnie mogę zostać szefem działu z artykułami alkoholowymi :)
Uzalezniony
Kontakt:

Ojjj....troszkę się zestresowałem....ale temat uważam już za skończony (przynajmniej temat prezesowania :))
Teraz w ramach odstresowania należałoby poważnie się zająć tymi trzema szampanami :lol: Oczywiście pisząc "szampan" nie macie na myśli tej musującej sieczki tylko coś dla dużych chłopców prawda? Dla takich powyżej 0,7 wzrostu :mrgreen:
Podajcie mi tylko miejsce i czas :twisted:
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Ramzes

hehehehehe :) Massacre :)
WYDAJE MI SIĘ ŻE TU POWINIEN WZIĄŚĆ GŁOS TEN KTÓRY OBIECAŁ ZASPONSOROWAĆ UW ''SZAMPANY'' :) Takze Iveras :) daj cynk gdzie co kiedy jak :) CZEKAMY :) :lol: :lol:
sebol

Post autor: sebol »

Wracając do zlotu to humve dał nieodpłatnie tej miłej pani naklejkę klubową- i za to mu cześć i chwała....to na tyle :wink: . A tak na marginesie to czy na tego szampona może się załapać moja skromna osoba szeregowego klubowicza :roll: czy są jakieś wymagania?..może, co do postów :wink:
Ramzes

hehehehe :) MAMY NASTĘPNEGO !! Sebol Gratuluje jesteś już 4 który czeka na odpowiedź Iverasa kiedy ma to nastąpić :twisted: :lol: Takze 4 osoby = 4 ''szampaniki'' :) jak to Rychu napisał minimum 0,7 :)
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Musimy się szybko umówić zanim jakiś Admin przeczyta te posty bo pewnie wyrzuci nas z klubu za maksymalny off topic :)
Peugeot 205 1.4GT LPG
Humve
Junior
Kontakt:

Post autor: Humve »

racja sebol dałem tej pani za darmo na mój koszt naklejke żeby naklejiła sobie na autko to coś mi się należy przeciesz a ja zawsze płace po 7 zeta mojemu kumplowi za naklejke ale chciałem zyskać członka klubu i dałem za darmo może się za nie długo zarejestruje do naszego klubu
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Gość

Post autor: Gość »

Tak czytam to co piszecie i ślinka mi cieknie :mrgreen: Oczywiście co do tego picia :twisted: Wiec na kolejny zlot ja przywioze swój kieliszek:) O to co do niego wlać niech sie martwi kto inny :twisted:
Już sie nie umiem doczekać następnego zlotu :mrgreen:
Zablokowany