Dzisiaj dalej bawiłem sie przy Indianie a raczej montowałem to co przyniósł listonosz!
Zamontowałem owiewki są rewelacyjne, bardzo dobrze wykonane! Szyba w drzwiach kierowcy domyka się tak jak by owiewka była tam od zawsze! Nad dosuwaniem szyby w drzwiach pasażera muszę jeszcze popracować!
Wczoraj przyjechała do mnie dokładka od kolegi Jozka!

Jutro jak znajdę czas demontuję swoją i zawożę do mieszalni lakierów i zabieram sie za przygotowanie dokładki z GTI pod położenie lakieru!
Następnie nakleiłem na szyby naklejki klubowe! Są bardzo ładne ale nieźle się o gimnastykowałem żeby je nakleić ! Naklejki były naklejane od zewnątrz! Jak odklejałem naklejkę to napisy zostawały na papierze! Jak by nie kawałek taśmy transportującej znaleziony w garażu to by była klapa!
Doszła również lotka na tylną klapę która już przyozdabia tylną klapę!
Założyłem mieszek na lewarek! Według mnie bardziej pasuje do wnętrza niż oryginalny!
Doszły również rameczki pod tablice ! To już drugi komplecik jaki kupiłem ! Jak ktoś jeszcze nie ma to niech zamawia bo warto! Para dzięki!
Musiałem również troszkę "odświeżyć" ramiona przednich wycieraczek! Były poobijane i nie za dobrze wyglądały! Na wyczyszczone i odmalowane ramiona zostały założone nowe wycieraczki!