Popieram! Jazz Pub na Placu Sejmu Śląskiego przy urzędzie wojewódzkim też jest ok (rezerwacja kosztuje jakieś 10 zł ale jak się złożymy to wyjdzie jak po paczce zapałek) Kolejna ankieta odnośnie miejsca?
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
no sorrki za składnię. Chodzi mi o to czy wszyscy Ci którze mówili że będą wiedzą o tym gdzie sie spotykamy. No i pytam sie czy sie rozpoznamy, no bo z tego co mi wiadomo nie wszyscy mają byc samochodami (nie wiem czy w ogóle ktos bedzie) Teraz jasne?
mnie rozpoznacie tylko podam znak szczególny bo ze Śląska z fanklubie chyba jedyny ''taki'' jestem A Będziecie samochodami ? pieszo? i gdzie w ogóle idziemy i jeszcze jedna sprawa : Mianowicie czy mogę ze sobą wziąśc ''ogon'' (kobitke) ???
Jak ja zdążę na 18 to będę miał niebieskie jeansy, białe buty i czarną kurtkę. Kalinka będzie miała płasz taki koloru wiewiórki. No to nas rozpoznacie.
hehehehe to teraz ja Będe ubrany na czarno, długie ciemne włosy, wszystko czarne jak to napisał Iveras a apropo mojej kobitki to nie wiem - KObieta zmienną jest