KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI
Numer Gadu-gadu: 0

Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Post autor: druan »

Co myślicie pasują te dekielki ????to chyba jedyne które są za duże do tych felg nie za małe i dało się je jakoś tam upchnąć??Dzięki robson za pożyczkę Farby do wymalowania dekielka i przymiarki czy pasuje kolor do felg _O_
Załączniki
DSCN1109.jpg
Ostatnio zmieniony 17 lut śr, 2010 5:26 pm przez druan, łącznie zmieniany 1 raz.
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Musisz Marin zaprosic nas do siebie, rozsypac prospekty na podlodze i sciagnac lancuch z drzwi jak juz bedziesz gotowy - wpadniemy i bedziemy je sobie wyrywac szarpiac sie za wlosy i podkladajac sobie wzajemnie nogi:) Na koniec sie jakos rozliczymy:)

PS: Dekielek jest wypas. Czasem nawet lepiej jak odcien nie jest idealny. Bardzo sie to ladnie prezentuje. Narzuta na tapczan tez jedna z lepszych:)
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

druan pisze:Co myślicie pasują te dekielki ????to chyba jedyne które są za duże do tych felg nie za małe i dało się je jakoś tam upchnąć??Dzięki robson za pożyczkę Farby do wymalowania dekielka i przymiarki czy pasuje kolor do felg _O_

Swietnie pasuja, sam mialem problemy zeby dopasowac jakies dekielki do tych felg. Slyszalem ze od 106 XS podobno pasuja :? Z jakiego to auta ?
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

Z miga :):)te takie wysokie:)stare
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Przekozackie te felgi :) Zakładaj jak najszybciej
Megane Coupe 1.4
Obrazek
robson
Peugeot 205 Master

Post autor: robson »

druan super ,a co do farby ,żaden problem :W
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Tak z innej beczki to wie ktos co tam u Gada? Juz dwa tygodnie sie nie udziela w temacie...
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
Kontakt:

Post autor: gad »

Gad jest ostatnio mocno zapracowany:P A poniewaz pug zalega pod domem u Jozka i Maji to niebardzo ma o czym pisac:P W ten weekend definitywnie bede musial poskladac srodek samochodu, bo na przyszly weekend musze miec czym jezdzic! Wiec jesli ktos bylby chetny do pomocy, to bede wdzieczny, a i piwko jakies sie znajdzie:)
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

druan pisze:Co myślicie pasują te dekielki ????to chyba jedyne które są za duże do tych felg nie za małe i dało się je jakoś tam upchnąć??Dzięki robson za pożyczkę Farby do wymalowania dekielka i przymiarki czy pasuje kolor do felg _O_
Druan ale wydziwiasz! Trzepnąć Cię w ten łysy łeb?? :mrgreen:
Dekielki wyglądają, jakby były na tych felgach od nowości! Nic, tylko zakładać jakieś kapcie i przymierzać do Pługa!
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

gad pisze:Gad jest ostatnio mocno zapracowany:P A poniewaz pug zalega pod domem u Jozka i Maji to niebardzo ma o czym pisac:P W ten weekend definitywnie bede musial poskladac srodek samochodu, bo na przyszly weekend musze miec czym jezdzic! Wiec jesli ktos bylby chetny do pomocy, to bede wdzieczny, a i piwko jakies sie znajdzie:)
Ja moze bym dal rade troche pogrzebac, chociaz nie ukrywam ze pasuje mi raczej sobota rano - tak do 13. Moze byc nawet od 8-9 rano, z tym ze z tego co wiem to ty masz inne godziny aktywnosci:)
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Kontakt:

moje godziny aktywnosci sa zmienne:P A i tak zeby sie z tym wyrobic, musialbym zaczac wczesnie:) wiec jak cos to mozesz czuc sie zaproszony, zwlaszcza ze twoje auto wkoncu jezdzi O-)
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Fox pisze:Tak z innej beczki to wie ktos co tam u Gada? Juz dwa tygodnie sie nie udziela w temacie...
Nie wiem czy go przypadkiem nie widziałem na stacji benzynowej na 29go listopada, grzebał coś w Citroenie BX, możliwe że to on ?
Megane Coupe 1.4
Obrazek
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Kontakt:

Tak to ja:) Robilem w nim sprzeglo i podjechalem po plyn chlodniczy na stacje bezynowa! Swoja droga, nie wiedzialem ze bx jak sie w nim zawieszenie spierdzieli, to jest tak twardy ze mozna latac nim bokami lepiej niz nie jednym z tylnim napedem :lol:
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

No i miałem zaszczyt uczestniczyć w składaniu Gadowej peżociny. Punktualnie o 9 dotarłem na miejsce zbiórki. Lubomir przybył zaraz potem:

Obrazek

I można było otwierać wrota monster garage:

Obrazek

Przy garażu przyczepa stuningowana na bmw była pierwszym zwiastunem że będzie się działo:)

Obrazek

Wystrój wnętrza w stylu komfort plus przestrzeń:

Obrazek

Błotowij przegląda się w wypucowanym dachu i chyba jest przerażony. Musiał zauważyć ten napis "TS Wisła" za swoimi plecami a sam pewnie kibicuje komuś innemu...

Obrazek

W końcu udało sie przegrzebać gabeć zgromadzony w pojeździe i naszym oczom ukazał się perski dywan

Obrazek

Jako że Gad długo nie mógł znaleźć pogubionych fragmentów samochodu zajęliśmy się z Lubomirem czyszczeniem i nabłyszczaniem wszystkie co nam wpadło w ręce. Na początek bagażnik:

Obrazek

Po wypucowaniu nawiewów okazało się że nie ma ich jak zamontować i trzeba ciąć:

Obrazek

Gad szybko połamał swój kozik do tapet. Na szczęście Lubomir ze swoją rzeźniczą kosą był bardziej skuteczny i zawzięty:

Obrazek

Tutaj chłopaki testują jakby się jeździło samochodem bez siedzeń:

Obrazek

( Dobrze że pas już przykręcony bo inaczej Gad by się obnażył przed obiektywem )

Druga scenka z tego rodzaju, z tym że Gad zniknął:

Obrazek

W międzyczasie na zewnątrz zrobiło się czarno biało i zaczął padać deszcz ze śniegiem:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Odwiedził nas też kolega Gada, którego imienia niestety nie byłem w stanie zapamiętać:

Obrazek
Obrazek

Po powrocie do garażu zająłem się wyrywaniem zgniłej maty, pod którą ukazały się trzy wycięte kółka:

Obrazek

Nie mogliśmy się doczekać kiedy do środka wjedzie dywan, ale nic z tego - najpierw Gad musiał poprowadzić kable od radia które okazało się zepsute do głośników których nie było:

Obrazek
(Jak widać nóż, którym na co dzień Lubomir ćwiartuje bizony nadał się też do cięcia kabelków)

Kładzenie drutów przedłużało się na tyle że wysprzątaliśmy resztę samochodu:

Obrazek

Gdy wszystko było już gotowe pod wykładzinę okazało się że już 13 i musiałem zwijać się do domu. To ostatnie zdjęcie jakie udało mi się zrobić:

Obrazek

Mam nadzieję chłopaki że poszło wam już dalej sprawnie i że auto będzie dzisiaj jeździło:)
Ostatnio zmieniony 21 lut ndz, 2010 10:26 am przez Fox, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

Fox mega obszerna relacja! Jak zwykle wielki szacun :)
Ja dziś jeździłem trochę rano po mieście i spotkałem pod hotelem Cracovia Roberta z ul. Wenecja. Jechał dumny swoim GTI Magic. Niestety nie zauważył, że mu machałem...
Sam naprawił tą pompę paliwa, czy ktoś mu asystował?

Jadąc do pracy widziałem przy akademikach niedaleko Wiślickiej i Bora Komorowskiego białe cabrio 205, chyba CJ. Stało daleko, więc się nie przyjrzałem...
Zablokowany