KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Co myślicie pasują te dekielki ????to chyba jedyne które są za duże do tych felg nie za małe i dało się je jakoś tam upchnąć??Dzięki robson za pożyczkę Farby do wymalowania dekielka i przymiarki czy pasuje kolor do felg
Ostatnio zmieniony 17 lut śr, 2010 5:26 pm przez druan, łącznie zmieniany 1 raz.
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Musisz Marin zaprosic nas do siebie, rozsypac prospekty na podlodze i sciagnac lancuch z drzwi jak juz bedziesz gotowy - wpadniemy i bedziemy je sobie wyrywac szarpiac sie za wlosy i podkladajac sobie wzajemnie nogi:) Na koniec sie jakos rozliczymy:)
PS: Dekielek jest wypas. Czasem nawet lepiej jak odcien nie jest idealny. Bardzo sie to ladnie prezentuje. Narzuta na tapczan tez jedna z lepszych:)
PS: Dekielek jest wypas. Czasem nawet lepiej jak odcien nie jest idealny. Bardzo sie to ladnie prezentuje. Narzuta na tapczan tez jedna z lepszych:)
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
druan pisze:Co myślicie pasują te dekielki ????to chyba jedyne które są za duże do tych felg nie za małe i dało się je jakoś tam upchnąć??Dzięki robson za pożyczkę Farby do wymalowania dekielka i przymiarki czy pasuje kolor do felg
Swietnie pasuja, sam mialem problemy zeby dopasowac jakies dekielki do tych felg. Slyszalem ze od 106 XS podobno pasuja Z jakiego to auta ?
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
Z miga :)te takie wysokie:)stare
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Przekozackie te felgi Zakładaj jak najszybciej
druan super ,a co do farby ,żaden problem
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Tak z innej beczki to wie ktos co tam u Gada? Juz dwa tygodnie sie nie udziela w temacie...
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Gad jest ostatnio mocno zapracowany:P A poniewaz pug zalega pod domem u Jozka i Maji to niebardzo ma o czym pisac:P W ten weekend definitywnie bede musial poskladac srodek samochodu, bo na przyszly weekend musze miec czym jezdzic! Wiec jesli ktos bylby chetny do pomocy, to bede wdzieczny, a i piwko jakies sie znajdzie:)
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Druan ale wydziwiasz! Trzepnąć Cię w ten łysy łeb??druan pisze:Co myślicie pasują te dekielki ????to chyba jedyne które są za duże do tych felg nie za małe i dało się je jakoś tam upchnąć??Dzięki robson za pożyczkę Farby do wymalowania dekielka i przymiarki czy pasuje kolor do felg
Dekielki wyglądają, jakby były na tych felgach od nowości! Nic, tylko zakładać jakieś kapcie i przymierzać do Pługa!
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Ja moze bym dal rade troche pogrzebac, chociaz nie ukrywam ze pasuje mi raczej sobota rano - tak do 13. Moze byc nawet od 8-9 rano, z tym ze z tego co wiem to ty masz inne godziny aktywnosci:)gad pisze:Gad jest ostatnio mocno zapracowany:P A poniewaz pug zalega pod domem u Jozka i Maji to niebardzo ma o czym pisac:P W ten weekend definitywnie bede musial poskladac srodek samochodu, bo na przyszly weekend musze miec czym jezdzic! Wiec jesli ktos bylby chetny do pomocy, to bede wdzieczny, a i piwko jakies sie znajdzie:)
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
moje godziny aktywnosci sa zmienne:P A i tak zeby sie z tym wyrobic, musialbym zaczac wczesnie:) wiec jak cos to mozesz czuc sie zaproszony, zwlaszcza ze twoje auto wkoncu jezdzi
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Nie wiem czy go przypadkiem nie widziałem na stacji benzynowej na 29go listopada, grzebał coś w Citroenie BX, możliwe że to on ?Fox pisze:Tak z innej beczki to wie ktos co tam u Gada? Juz dwa tygodnie sie nie udziela w temacie...
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
Tak to ja:) Robilem w nim sprzeglo i podjechalem po plyn chlodniczy na stacje bezynowa! Swoja droga, nie wiedzialem ze bx jak sie w nim zawieszenie spierdzieli, to jest tak twardy ze mozna latac nim bokami lepiej niz nie jednym z tylnim napedem
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
No i miałem zaszczyt uczestniczyć w składaniu Gadowej peżociny. Punktualnie o 9 dotarłem na miejsce zbiórki. Lubomir przybył zaraz potem:
I można było otwierać wrota monster garage:
Przy garażu przyczepa stuningowana na bmw była pierwszym zwiastunem że będzie się działo:)
Wystrój wnętrza w stylu komfort plus przestrzeń:
Błotowij przegląda się w wypucowanym dachu i chyba jest przerażony. Musiał zauważyć ten napis "TS Wisła" za swoimi plecami a sam pewnie kibicuje komuś innemu...
W końcu udało sie przegrzebać gabeć zgromadzony w pojeździe i naszym oczom ukazał się perski dywan
Jako że Gad długo nie mógł znaleźć pogubionych fragmentów samochodu zajęliśmy się z Lubomirem czyszczeniem i nabłyszczaniem wszystkie co nam wpadło w ręce. Na początek bagażnik:
Po wypucowaniu nawiewów okazało się że nie ma ich jak zamontować i trzeba ciąć:
Gad szybko połamał swój kozik do tapet. Na szczęście Lubomir ze swoją rzeźniczą kosą był bardziej skuteczny i zawzięty:
Tutaj chłopaki testują jakby się jeździło samochodem bez siedzeń:
( Dobrze że pas już przykręcony bo inaczej Gad by się obnażył przed obiektywem )
Druga scenka z tego rodzaju, z tym że Gad zniknął:
W międzyczasie na zewnątrz zrobiło się czarno biało i zaczął padać deszcz ze śniegiem:
Odwiedził nas też kolega Gada, którego imienia niestety nie byłem w stanie zapamiętać:
Po powrocie do garażu zająłem się wyrywaniem zgniłej maty, pod którą ukazały się trzy wycięte kółka:
Nie mogliśmy się doczekać kiedy do środka wjedzie dywan, ale nic z tego - najpierw Gad musiał poprowadzić kable od radia które okazało się zepsute do głośników których nie było:
(Jak widać nóż, którym na co dzień Lubomir ćwiartuje bizony nadał się też do cięcia kabelków)
Kładzenie drutów przedłużało się na tyle że wysprzątaliśmy resztę samochodu:
Gdy wszystko było już gotowe pod wykładzinę okazało się że już 13 i musiałem zwijać się do domu. To ostatnie zdjęcie jakie udało mi się zrobić:
Mam nadzieję chłopaki że poszło wam już dalej sprawnie i że auto będzie dzisiaj jeździło:)
I można było otwierać wrota monster garage:
Przy garażu przyczepa stuningowana na bmw była pierwszym zwiastunem że będzie się działo:)
Wystrój wnętrza w stylu komfort plus przestrzeń:
Błotowij przegląda się w wypucowanym dachu i chyba jest przerażony. Musiał zauważyć ten napis "TS Wisła" za swoimi plecami a sam pewnie kibicuje komuś innemu...
W końcu udało sie przegrzebać gabeć zgromadzony w pojeździe i naszym oczom ukazał się perski dywan
Jako że Gad długo nie mógł znaleźć pogubionych fragmentów samochodu zajęliśmy się z Lubomirem czyszczeniem i nabłyszczaniem wszystkie co nam wpadło w ręce. Na początek bagażnik:
Po wypucowaniu nawiewów okazało się że nie ma ich jak zamontować i trzeba ciąć:
Gad szybko połamał swój kozik do tapet. Na szczęście Lubomir ze swoją rzeźniczą kosą był bardziej skuteczny i zawzięty:
Tutaj chłopaki testują jakby się jeździło samochodem bez siedzeń:
( Dobrze że pas już przykręcony bo inaczej Gad by się obnażył przed obiektywem )
Druga scenka z tego rodzaju, z tym że Gad zniknął:
W międzyczasie na zewnątrz zrobiło się czarno biało i zaczął padać deszcz ze śniegiem:
Odwiedził nas też kolega Gada, którego imienia niestety nie byłem w stanie zapamiętać:
Po powrocie do garażu zająłem się wyrywaniem zgniłej maty, pod którą ukazały się trzy wycięte kółka:
Nie mogliśmy się doczekać kiedy do środka wjedzie dywan, ale nic z tego - najpierw Gad musiał poprowadzić kable od radia które okazało się zepsute do głośników których nie było:
(Jak widać nóż, którym na co dzień Lubomir ćwiartuje bizony nadał się też do cięcia kabelków)
Kładzenie drutów przedłużało się na tyle że wysprzątaliśmy resztę samochodu:
Gdy wszystko było już gotowe pod wykładzinę okazało się że już 13 i musiałem zwijać się do domu. To ostatnie zdjęcie jakie udało mi się zrobić:
Mam nadzieję chłopaki że poszło wam już dalej sprawnie i że auto będzie dzisiaj jeździło:)
Ostatnio zmieniony 21 lut ndz, 2010 10:26 am przez Fox, łącznie zmieniany 2 razy.
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Fox mega obszerna relacja! Jak zwykle wielki szacun
Ja dziś jeździłem trochę rano po mieście i spotkałem pod hotelem Cracovia Roberta z ul. Wenecja. Jechał dumny swoim GTI Magic. Niestety nie zauważył, że mu machałem...
Sam naprawił tą pompę paliwa, czy ktoś mu asystował?
Jadąc do pracy widziałem przy akademikach niedaleko Wiślickiej i Bora Komorowskiego białe cabrio 205, chyba CJ. Stało daleko, więc się nie przyjrzałem...
Ja dziś jeździłem trochę rano po mieście i spotkałem pod hotelem Cracovia Roberta z ul. Wenecja. Jechał dumny swoim GTI Magic. Niestety nie zauważył, że mu machałem...
Sam naprawił tą pompę paliwa, czy ktoś mu asystował?
Jadąc do pracy widziałem przy akademikach niedaleko Wiślickiej i Bora Komorowskiego białe cabrio 205, chyba CJ. Stało daleko, więc się nie przyjrzałem...
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland