KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
W sklepie ? watpie ze ja dostaniesz
A z uzywek to 100 z cala listwa najpredzej dostaniesz
Tyle macie tam tych gti podmien sobie z innym nie kopcacym (1,9 120< ) i bedziesz wiedzial co i jak.
A z uzywek to 100 z cala listwa najpredzej dostaniesz
Tyle macie tam tych gti podmien sobie z innym nie kopcacym (1,9 120< ) i bedziesz wiedzial co i jak.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Z tym moim autem to nigdy nie wiadomo. Jak ostatnio dwa tyg. temu go odpalalem to kopcil tylko przez chwile po czym przestal Pewnie przy podmiance by przestal kopcic, ale po powrocie do mojej listwy dalej by nie kopcil i nic bym sie nie dowiedzial:) W miare mozliwosci wolalbym wiec wymienic to na nowe i miec spokoj. 20 letnie uzywki zwykle nie poprawiaja sytuacji na dlugo tak czy siak. Zobaczymy wieczorem co mi w sklepie powiedza.
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Taka operacja nie wchodzi w grę, mieszkam niestety w bloku i na parkingu tego się nie da zrobić,moralez pisze:Dzieki kolpakom, co roku felgi wygladaja coraz gorzejLubomir pisze: Napisu już nie ma, a kołpaki muszą zostać, lepiej wyglądają niż zardzewiałe metalowe felgi,
nie mogłem na nie patrzeć
W jedna niedziele mozna zdjac kola oczyscic rude, odtluscic i psiknac je w jakims cieplym miejscu renowka i do wiosny wytrzymaja
jedyna mozliwość to po zamianie na letnie, jak wywalę z zimówek stare opony, oddać felgi gdzieś do renowacji i odmalowania
Nie ma czasem chętnych na części?, wiecie coś o tych autach?
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?f=2&t=20049
Fox, gdybyś coś dłubal przy aucie jutro, a będzie pogoda, daj znać,
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
Fox cewka pewnie i się przydała wyeliminowałem kolejną rzecz auto dalej nie odpala teraz potrzebuję moduł ma ktoś pożyczyć???
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
A pytalem sie wczoraj czy masz. Powiedziales ze tak:) Mam chyba ze 3 w bagazniku - takie na podluzna wtyczke 6 czy 8 pinowa. Mam tez czujnik obrotow walu - bo pewnie jak nie modul to ten element bedziesz sprawdzal:)
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
to proponuje ci zalozyc sobie karte rabatowa w aso, albo wlozyc silnik 2.0 z xsary VTS 163 KM a czesci nowsze i bardziej wspolczesneFox pisze:W miare mozliwosci wolalbym wiec wymienic to na nowe i miec spokoj. 20 letnie uzywki zwykle nie poprawiaja sytuacji na dlugo tak czy siak. Zobaczymy wieczorem co mi w sklepie powiedza.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Apropo spotkania jestem za kiełbaską
- druan
- Maniak
Fox pisze:A pytalem sie wczoraj czy masz. Powiedziales ze tak:) Mam chyba ze 3 w bagazniku - takie na podluzna wtyczke 6 czy 8 pinowa. Mam tez czujnik obrotow walu - bo pewnie jak nie modul to ten element bedziesz sprawdzal:)
Bo mam ale się okazało że nie działa chyba Fox to jak kiedy mam wpaść po moduł
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Hmmm dzisiaj to moze byc ciezko bo bede w domu dopiero okolo 21 jesli nie pozniej. No chyba ze kolo 22 wpadniesz. Jak nie, to jutro od 8 rano smialo mozesz sie pojawiac.
Jak na razie jeszcze wiele czesci zalega na magazynach i trzeba z tego korzystac. Odkad udalo mi sie kupic oslone termiczna nad tlumik i wszystkie plastiki do mocowania poszerzen to jestem pod tym wzgledem optymista:)moralez pisze: to proponuje ci zalozyc sobie karte rabatowa w aso, albo wlozyc silnik 2.0 z xsary VTS 163 KM a czesci nowsze i bardziej wspolczesne
- druan
- Maniak
oki to jutro wpadnę tak tylko żebym Was nie obudził jakoś wcześniej to tak gdzieś koło 9-10 może być??
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
to ja kupię tylko kto mi go uruchomi?moralez pisze:albo wlozyc silnik 2.0 z xsary VTS 163 KM a czesci nowsze i bardziej wspolczesne
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Jak Ci pasuje to możesz wpaść nawet wcześniej. Zwykle już od 7 jestem na nogach i idę po bułki do sklepu na przeciwko:)druan pisze:oki to jutro wpadnę tak tylko żebym Was nie obudził jakoś wcześniej to tak gdzieś koło 9-10 może być??
Pytałem o ten regulator ciśnienia paliwa. Oryginał z ASO 490zł. Jest szansa na Boscha za ok 270 ale to się okaże w poniedziałek. Druan - ty nie masz przypadkiem takiego regulatora gdzieś na wierzchu żeby zrobić jakąś próbę zanim podejmę decyzję o ewentualnym zakupie?
- druan
- Maniak
jak chcesz to mam częsci z tego miga mojego całą listwę wtryskowa nawet gdzieś ostatnio widzialem tylko nie jestem pewien czy ten regulator tam byłFox pisze:Jak Ci pasuje to możesz wpaść nawet wcześniej. Zwykle już od 7 jestem na nogach i idę po bułki do sklepu na przeciwko:)druan pisze:oki to jutro wpadnę tak tylko żebym Was nie obudził jakoś wcześniej to tak gdzieś koło 9-10 może być??
Pytałem o ten regulator ciśnienia paliwa. Oryginał z ASO 490zł. Jest szansa na Boscha za ok 270 ale to się okaże w poniedziałek. Druan - ty nie masz przypadkiem takiego regulatora gdzieś na wierzchu żeby zrobić jakąś próbę zanim podejmę decyzję o ewentualnym zakupie?
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
KuKiTa pisze:to ja kupię tylko kto mi go uruchomi?moralez pisze:albo wlozyc silnik 2.0 z xsary VTS 163 KM a czesci nowsze i bardziej wspolczesne
jeszcze nie uruchamialem czegos takiego, ale zawsze moze byc ten pierwszy raz
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Chciałem dziś podmienić regulator ciśnienia wypożyczony od Druana, ale oczywiście zginęły mi gdzieś imbusy i nie miałem czym odkręcic. Tradżedi. Za to w ogóle zacząłem się zastanawiać czy ten gruchot kopci w ogóle benzyną czy nie przypadkiem płynem chłodniczym...Jakoś dzisiaj nie czułem benzyny w tym dymie, a odkryłem że zbiorniczek wyrównawczy mam prawie pusty. Jakby się okazało że to woda to byłaby w ogóle zagadka. Przecież nigdy nie kopcił, a teraz nim w ogóle nie jeżdżę. Od samego stania na mrozie chyba uszczelka pod głowicą nie powinna strzelić. Załamka ogólnie:(