Lubomir pisze:Kurczę, szkoda że nie daliście znać, tapicerka drzwi z kieszeniami cała była, i znaczków nie zrabowaliscie ?
Mowisz o tym 205 ? Wszystko jeszcze jest, daj znac jak potrzebujesz bo tapicerka drzwi byla w bardzo ladnym stanie. Ma tez elektryczne szybki i galke zmiany biegow od GTI
Para jakbys kiedys rozbebeszal jakies gti to ja bym sie pisal na tapicerke drzwi kierowcy w kolorze czarnym oraz jakby byly to mocowania tylnej polki ( te ktore sie tak czesto lamia )
Jestem, dalej zainteresowany, chociaż zawsze pozostaje kwestia ceny.
Najchętniej, całą tapicerkę przygarnąłbym razem z tyłami i
potem dopasowałbym lepszy komplet, gałka by sie przydała, bo ,,obgryzioną ''mam.
A tunel środkowy tam był?, w jakim stanie?
Jeszcze potrzebuję silniczek tylnej wycieraczki, ma ktoś?
Para a ty w ogole bedziesz sie widzial z tym chlopem jeszcze? Jedziesz do niego po cos czy trzeba sie z nim osobno umawiac? Tak sobie mysle ze jakbys tam byl i by sie okazalo ze tylnie lampy sa w idealnym stanie ( taki sam odcien na obu i nigdzie nie poubijane ) to moglbym je przygarnac za jakas rozsadna cene.
Lubomir moge Ci sprzedać cała tylną tapicerkę - boczki, obudowę nadkola i obudowe okna. Mam tez przednie boczki w stanie bdb tylko maja jeden feler - wyciete kwadratowe otwory na cypelki do zamykania "bieda" - dzisiaj zrobie fotki . Mam tez tylne polskory w bdb stanie
Fox pisze:Para a ty w ogole bedziesz sie widzial z tym chlopem jeszcze? Jedziesz do niego po cos czy trzeba sie z nim osobno umawiac? Tak sobie mysle ze jakbys tam byl i by sie okazalo ze tylnie lampy sa w idealnym stanie ( taki sam odcien na obu i nigdzie nie poubijane ) to moglbym je przygarnac za jakas rozsadna cene.
Mój brat ma tam podjechać odebrać fotele, właśnie wtedy mógłby złożyć zamówienie, że chce boczki i ewentualnie coś jeszcze jakby ktoś był zainteresowany. Z tego co się przyglądałem to tylne lampy były ok ale jakiejś nadmiernej uwagi im nie poświęciłem. Tunel środkowy też jest.
FELGI + ŚRUBY + OPONY z tego 309 GTI - 500zł, mogę odebrać jutro i dostarczyć do Krakowa.
ponawiam zapytanie - kto chętny na wypad na legendarne kiełbaski pod halę targową za 3 dni w piątek 5 marca - kiełbaski są czynne od 20stej - ja kończę o 21 szej. Proponuję zbiórkę na ul. Grunwaldzkiej 17 pod moją pracą - to jest koło Józka zaraz (minutkę od niego) i byśmy hurtem pojechali pod halę (aktualne ceny to: 7 zł za kiełbaskę + 1 zł za herbatkę)
zawsze mogę później kogoś gdzieś podwieźć jak ktoś byłby bez auta
No to jakby brat to mogl przywiezc i te lampy by byly bez pekniec i zlaman to moglbym wziac obie jakby chlop chcial sprzedac za powiedzmy 30zl za sztuke. Do tego bym wzial te mocowania polki jesli sa niepolamane no i jakby jeszcze mial filtr weglowy to juz w ogole by byl wypas:)
Maydoom pisze:Lubomir moge Ci sprzedać cała tylną tapicerkę - boczki, obudowę nadkola i obudowe okna. Mam tez przednie boczki w stanie bdb tylko maja jeden feler - wyciete kwadratowe otwory na cypelki do zamykania "bieda" - dzisiaj zrobie fotki . Mam tez tylne polskory w bdb stanie
Zdjęcia na PW mile widziane, ślij, oczywiście w pierwszym rzędzie ma pierwszeństwo moje zamówienie do Pary (Michała).
Zawsze można coś dobrać, a może Fox się na coś też skusi
Foxa auto niespecjalnie dziala wiec stoi pod blokiem:( W piatki od razu po pracy jade na nauki przedslubne do Dominikanow ktore koncza sie o 20:30. Jakby o 21 ktos juz mogl byc pod hala to moglbym wysiasc z tramwajki i dolaczyc. Na pozniejsza godzine spotkania troche mi sie nie chce czekac na mrozie, zwlaszcza ze w piatki nie jadam miesa zazwyczaj, wiec cieple zarcie by mnie nie moglo podratowac.