ja wychodzę o 21:00 - najpóźniej 21:05 mogę być pod haląFox pisze:Foxa auto niespecjalnie dziala wiec stoi pod blokiem:( W piatki od razu po pracy jade na nauki przedslubne do Dominikanow ktore koncza sie o 20:30. Jakby o 21 ktos juz mogl byc pod hala to moglbym wysiasc z tramwajki i dolaczyc. Na pozniejsza godzine spotkania troche mi sie nie chce czekac na mrozie, zwlaszcza ze w piatki nie jadam miesa zazwyczaj, wiec cieple zarcie by mnie nie moglo podratowac.
co do Kiełbasy jest najlepsza na świecie - ale nie zagwarantuje czy w 100 % jest z mięsa - więc możesz się FOX odrazu się czuć rozgrzeszony
Do tego skoro pobierasz nauki to musisz mieć się z czego przed ślubem spowiadać - skoro auto stoi to i tak z szybkiej jazd i łamania przepisów się spowiadać nie będziesz. To może chociaż z nie dotrzymania postu.
Dla zachęty Ci powiem że ostatnio jak jadłem to potem jeszcze z godzinkę mi się odbijało tym rewelacyjnym smakiem.
no a jakby nie patrzeć to ja mogę zaoferować podwózkę - mimo że mam w inną stronę