Zlot w Katowicach ZAKOŃCZONY -- DUŻO FOTO W ŚRODKU

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Ramzes

Post autor: Ramzes »

Iveras :) takze nastepna impra po tej jak bede miał post 69 :) a apropo postawienia szampana. to wiesz :) ja pijam szampany powzej 40% :-) :twisted: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

Jak widać powodów do świętowania nie brakuje (i nie zabraknie, ooooj nie zabraknie!)
A te szampany powyżej 40% to chyba robią na Twoje zamówienie Ramzes :D
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

Post autor: Ramzes »

hehe :) no dobra jak bedziesz miał ciężko dorwać powyżej 40% to ewentualnie 40%. Z tym chyba problemów mieć nie będziesz? :) :twisted: :lol:
zbr

Post autor: zbr »

ja tam sobie wszystko przemyslalem i doszedlem do wniosku ze prezesowanie jest do bani:P teraz jest dobrze jakos sie wszystko kreci co miesiac dochodzi do zlotow jest ciekawie ostatnio bylo rewelacyjnie wiec niech tak na razie zostanie? najwazniejsze by zgrac konkretna ekipe maniakow 205 tek !! reszta sie nie liczy..
zbr

Post autor: zbr »

a tak w ogole to sie nie odzywam bo dalej mi sie pojawia ze jestem gosc wiec wole milczec:) :P
KatiaStiepanowa

Post autor: KatiaStiepanowa »

humve pisze:żebyś wiedział była tam taka pani co też ma 205 jest ona lekażem na tym helikopterze, i jako prezes śląskiego klubu wręczyłem naklejke jej (oczywiście za darmo)i nakleji sobi na auto. Może będziemy mieć nową klubowiczke, kto wie
JAKIE TO NIESPRAWIEDLIWE,DLACZEGO JA MUSIAŁAM PŁACIĆ ZA NAKLEJKE,A INNI MAJĄ ZA DARMO? :cry:
BubuPN

Post autor: BubuPN »

dobra, zamykam, bo znowu się dziwna dyskusja zacznie, załatwiajcie takie sprawy na gg czy osobiście :wink:
Zablokowany