KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
jak uda mi się do końca poskładać lakoste (kto chętny to czwartek albertyńskie 17 w godzinach popołudniowych) to może tez się pod hala zjawie
a tak z innej beczki byłby ktoś chętny na komplet siedzeń z gti w średnim stanie + kiera i części wnętrza w kolorze beżowo brązowym(stara deska complytly bieda) a także kilka innych rzeczy jak tylna belka na bębenach czy szyby, lusterka itp.
a tak z innej beczki byłby ktoś chętny na komplet siedzeń z gti w średnim stanie + kiera i części wnętrza w kolorze beżowo brązowym(stara deska complytly bieda) a także kilka innych rzeczy jak tylna belka na bębenach czy szyby, lusterka itp.
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
przypominam że jutro będę po 21 szej mlaskał przy spożywaniu Kiełbaski i siorbał herbatkę z cytrynką - po 21 szej wyruszam spod grunwaldzkiej 17ście
dla niewtajemniczonych - kiełbaski są robione na ogniu a nie jakiś tam grill - moje się nie umywają do tych pod halą
dla niewtajemniczonych - kiełbaski są robione na ogniu a nie jakiś tam grill - moje się nie umywają do tych pod halą
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
No ja myśle że dotrzymam Marinowi towarzystwa i pomlaskamy razem.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Ja wracajac do domu tramwajem pewnie uslysze to mlaskanie i zaciekawiony wysiade zobaczyc co to sie dzieje. Zobacze 10 chlopa z tlustymi lapami, upackanych musztarda i mlaskajacych w najlepsze. Pomysle - ziomale!
Grzechem byloby takiej akcji nie sfotografowac, wiec mozecie sie mnie spodziewac:)
Grzechem byloby takiej akcji nie sfotografowac, wiec mozecie sie mnie spodziewac:)
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Ja po reanimacji puga i zatankowaniu go za stówke też nie widze wiekszych przeszkód w zapewnieniu o swojej obecnosci. Jak cos to miejsce pasazera pozostaje wolne dla zainteresowanych
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
W takim razie dołączę także do szanownego grona
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Lubomir pisze:W takim razie dołączę także do szanownego grona
świetna decyzja Lubomir - naprawdę świetna
no i widzisz też świetnie - dodam że Pan listonosz przyniósł mi dziś paczkę od Moraleza - - dostaniesz fanty - miałem nie mówić by Cię ściągnąć tu na ściąganie głowicy ale co tamgad pisze:Ja po reanimacji puga i zatankowaniu go za stówke też nie widze wiekszych przeszkód w zapewnieniu o swojej obecnosci. Jak cos to miejsce pasazera pozostaje wolne dla zainteresowanych
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Przynajmniej bede mogl spokojnie zostawiac auto na parkingu bo będzie sie dało je zamknąć
Tak sie tylko Marin zastanawiam, czy z pracy pod chale przemiescisz sie swoim bolidem, czy tez trzeba cie zgarnac, bo z tego co pisales to pracujesz w niedalekiej okolicy
Tak sie tylko Marin zastanawiam, czy z pracy pod chale przemiescisz sie swoim bolidem, czy tez trzeba cie zgarnac, bo z tego co pisales to pracujesz w niedalekiej okolicy
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
ja generalnie będę albo swoim bolidem albo żonki (jak mi da) o 21 kończę pracę - dlatego jako punkt zbiorczy proponowałem grunwaldzką 17ście - można się tam umówić np: 0 20:50-20:55 - 21:01 powininem być już na dole.gad pisze:Przynajmniej bede mogl spokojnie zostawiac auto na parkingu bo będzie sie dało je zamknąć
gdybym wyczaił że potrzebujesz zamek to bym wtargał z gentry klapka do schowka na monety już dołożona do paczki od moraleza - zabiorę
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Ja niewiem czy sie pojawie bo cos sie rozchorowalem, przez ostatnie 2 dni ledwo co zipie, dzis nawet bylem u lekarza
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Para wstydz sie i zaluj ze Cie nie bylo. Rafi tez powinien sie zaczerwienic i obiecac poprawe:) Spotkanie bardzo udane. Wszystkim wyjatkowo dopisywaly humory wiec nie brakowalo smiesznych dialogow i ogolnie dobrej zabawy.
Kolejny raz nie dane mi bylo przybyc moim pugiem. Na szczescie przywiozlo mnie nasze kochane krakowskie MPK:
Oto i slawna nyska z grilowana kielbasa:
Robson z Druanem juz byli na miejscu wiec przynamniej nie musialem marznac sam w ten nieludzki mroz:
Potem sie okazalo ze mnie nie poznali i mysleli ze jakis obcy koles im zdjecia robi i trzeba mu nakopac:) Na szczescie jak podszedlem blizej to mnie rozpoznali i zamiast kopniakiem z polobrotu przywitali mnie machnieciem reki:
Musze przyznac ze Cabrio Robsona robi niesamowite wrazenie. Kto nie widzial z bliska ten niech zaluje:
Chwile pozniej wpadli na pelnym gazie na parking Gad z Jozkiem i narobili rabanu rozmazujac sie na zdjeciach:
Nie wiadomo czemu prawie wszyscy byly wyglodniali jakby ich nikt w domu nie karmil i rzucili sie na gieta z rusztu:
Niektorzy kupili herbatke, inni woleli oranzade z lodem ( Marin pokazuje ze zestaw byl palce lizac)
Zimno bylo jak cholera. Podstawa to dobra czapka:
Gdy juz przestalismy czuc palce u rak i nog ktos madry wreszcie rzucil haslo do odwrotu i skierowania sie w jakis cieple miejsce. Ruszylismy wiec przez miasto. Niestety dopoki Marin sie nie wezmie za swoje cabrio to bedzie nam dane ogladac takie nedzne widoki jak cytryna dizel:) :
kilka zdjec z drogi:
W koncu wykonalismy skret pod Maca, na zdjeciu Jozek z Maja:
Wreszcie w cywilizowanych warunkach mozna bylo pogaworzyc:
Bardzo sie przed soba otworzylismy i Jozek z Maja zwierzyli sie nawet ze zbieraja kupony na kawe:
Lubomir wyznal ze zdarza mu sie nie trafic do dziurki i czasem zostaje po prostu plama:
A tutaj Gad udziela Marinowi rady od serca :
-"Jak sie za to tak zabierzesz to wpedzisz sie w takie koszta ze sie zesrasz"
Marin wyglada na rozmyslajacego nad tym przeslaniem.
Na koniec jeszcze odbyl sie maly wyscig pomiedzy 1.6 Gadziny a Winnerem Maji:
Z gory bylo wiadomo jak to sie skonczy. Nie pozostawalo nic jak tylko pomachac:
i ogladnac z tej perspektywy:
Jeszcze raz powiem, ze kto nie byl niech zaluje:)
Kolejny raz nie dane mi bylo przybyc moim pugiem. Na szczescie przywiozlo mnie nasze kochane krakowskie MPK:
Oto i slawna nyska z grilowana kielbasa:
Robson z Druanem juz byli na miejscu wiec przynamniej nie musialem marznac sam w ten nieludzki mroz:
Potem sie okazalo ze mnie nie poznali i mysleli ze jakis obcy koles im zdjecia robi i trzeba mu nakopac:) Na szczescie jak podszedlem blizej to mnie rozpoznali i zamiast kopniakiem z polobrotu przywitali mnie machnieciem reki:
Musze przyznac ze Cabrio Robsona robi niesamowite wrazenie. Kto nie widzial z bliska ten niech zaluje:
Chwile pozniej wpadli na pelnym gazie na parking Gad z Jozkiem i narobili rabanu rozmazujac sie na zdjeciach:
Nie wiadomo czemu prawie wszyscy byly wyglodniali jakby ich nikt w domu nie karmil i rzucili sie na gieta z rusztu:
Niektorzy kupili herbatke, inni woleli oranzade z lodem ( Marin pokazuje ze zestaw byl palce lizac)
Zimno bylo jak cholera. Podstawa to dobra czapka:
Gdy juz przestalismy czuc palce u rak i nog ktos madry wreszcie rzucil haslo do odwrotu i skierowania sie w jakis cieple miejsce. Ruszylismy wiec przez miasto. Niestety dopoki Marin sie nie wezmie za swoje cabrio to bedzie nam dane ogladac takie nedzne widoki jak cytryna dizel:) :
kilka zdjec z drogi:
W koncu wykonalismy skret pod Maca, na zdjeciu Jozek z Maja:
Wreszcie w cywilizowanych warunkach mozna bylo pogaworzyc:
Bardzo sie przed soba otworzylismy i Jozek z Maja zwierzyli sie nawet ze zbieraja kupony na kawe:
Lubomir wyznal ze zdarza mu sie nie trafic do dziurki i czasem zostaje po prostu plama:
A tutaj Gad udziela Marinowi rady od serca :
-"Jak sie za to tak zabierzesz to wpedzisz sie w takie koszta ze sie zesrasz"
Marin wyglada na rozmyslajacego nad tym przeslaniem.
Na koniec jeszcze odbyl sie maly wyscig pomiedzy 1.6 Gadziny a Winnerem Maji:
Z gory bylo wiadomo jak to sie skonczy. Nie pozostawalo nic jak tylko pomachac:
i ogladnac z tej perspektywy:
Jeszcze raz powiem, ze kto nie byl niech zaluje:)
Było naprawde zimno,co widać na napojach do picia,ale bardzo fajnie i przyjemnie,a mi padło ogrzewanie tylnej szyby,lecz nie będe tego naprawiał,bo idzie już ciepło.Pozdrawiam wszystkich.
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Ja wyszedł z pracy o 21szej. 21:01 jestem na dole a tu nikogo nie ma. Myślę - kurcze, pięknie.
Po chwili patrzę a tu białe GTI poganianie przez Lubomira, zaparkowaliśmy zadzwoniliśmy do Gada a resztę znacie
Po chwili patrzę a tu białe GTI poganianie przez Lubomira, zaparkowaliśmy zadzwoniliśmy do Gada a resztę znacie
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
To wygrywa, zdjęcie piknie to pokazuje"Jak sie za to tak zabierzesz to wpedzisz sie w takie koszta ze sie zesrasz"
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Dzięki panowie za spotkanie, i Fox dzięki za uchwycenie mojego Rolanda w locie