Lubomir pisze:Mogliście dać znać, że się spotykacie...ale cóż .. są lepsi i...
Sory Lubomir ale wszystko wyszlo dosyc niespodziewanie, teoretycznie wiedziala jedna lub 2 osoby a wyszedl tego Mini Spot Z pewnoscia nie ostatni, jutro jestem wolny wiec zapraszam na ogledziny Przyjedz bialym to porownamy, Czarne z Bialym
Lubomir nie żałuj ,wyjechaliśmy o 14,30 z druanem i józkiem do Pary ,a zajechaliśmy na 16,15 ,więc ty byś zajechał na 18,00 takie korki,ale jeszcze się spotkamy bo Para musi go oblać (tak myśle) może na Tripie Tylko Rafał i Para skorzystali bo umyli auta ,
Niezły masz ten aparat w tym telefonie Robson musimy się umówić na dokładniejsze pucowanie, z Józkiem muszę się umówić na krótki sprint i porównanie osiągów, a z Druanem na odkręcanie i lakierowanie
Para nie ma sprawy,nawet silnik możemy umyć ,wykładzine wypierzemy i polerke lakieru też możemy zrobić ,tylko pogoda musi być Druana nie dopuszczaj do auta ,bo ci całe auto rozkręci,on wszystko przygarnie a wiem że wiązki szuka
Powiem tylko, ładne auto i żałuję, że mnie nie było i go nie widziałem, a tak się składa, że do Pary mam jakieś 15 min drogi
i byłbym tam wg. waszego czasu najpóżniej o 15.00 a przypuszczalnie 14.45
do mnie numer tez kilku ma i ani widu i słuchu wiem że mój pug nie śmiga ale mam swoje sposoby na miasto i chętnie bym go obczaił szkoda troszkę, liczę na poprawę
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Autko bardzo ladne. Jesli uda Ci sie kupic to beda wielkie gratulacje w klubie - znowu gti w kolorze jakiego jeszcze u nas nie ma:) Po takim zakupie bedzie nam chyba tylko griffe brakowalo:) W razie niepowodzenia w przekonywaniu wlasciciela do sprzedazy nie demoluj mu samochodu tylko przekonaj do wstapienia w nasze szeregi:)
toksmok pisze:Ja też Robson widziałem fajne GTi pod sklepem, i to nie jeden raz, też zostawiłem wiadomość, że kupię i po pewnym czasie okazało się że autko Fox'a.
Czyli to byles ty gagatku! To bylo jeszcze przed zakupem cti czy po? Trzeba bylo juz wtedy nawiazac jakis kontakt i wstapic do klubu. W koncu nie odpisalem ci niczego obrazliwego na twoja wiadomosc:)
robson pisze:Dziś pod biedrąką takie GTI,zostawiłem wiadomość że kupie
nie sprzeda pytałem już o to - gość pracuje koło cyfry+ na powstańców - nie ma szans autem jeździ już bardzo długo - jakoś nigdy nie miałem czasu się zatrzymać by fotki zrobić - i to chyba nawet nowa biedronka koło właśnie powstańców - kiedyś parkował pod cyfrą ale jak się parking postawił biedronki naprzeciw to stawia pewnie tam
robson pisze:Dziś pod biedrąką takie GTI,zostawiłem wiadomość że kupie
nie sprzeda pytałem już o to - gość pracuje koło cyfry+ na powstańców - nie ma szans autem jeździ już bardzo długo - jakoś nigdy nie miałem czasu się zatrzymać by fotki zrobić - i to chyba nawet nowa biedronka koło właśnie powstańców - kiedyś parkował pod cyfrą ale jak się parking postawił biedronki naprzeciw to stawia pewnie tam
robson do mnie dzwonił i podobno sprzeda tylko krzyczy 6tysssss
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....