TRIP 2010 - najazd na Pragę?
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Re: TRIP 2010 - najazd na Pragę?
Może być mały ból, ale ok.
Tak naprawdę najważniejsze aby jak najszybciej to potwierdzić i klepnąć termin, zanim inni w pracy zarezerwują wakacje.
Tak naprawdę najważniejsze aby jak najszybciej to potwierdzić i klepnąć termin, zanim inni w pracy zarezerwują wakacje.
- bananowiec
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI TURBOGNÓJ , 205 1.8 dturbo forever
- Numer Gadu-gadu: 4940298
- Kontakt:
Mi też odpowiada termin.
A może zrobimy listę chętnych tak jak przed wyprawą w Bieszczady?
A może zrobimy listę chętnych tak jak przed wyprawą w Bieszczady?
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
To ja niestety raczej odpadam. Jedyny termin, jaki na dzisiaj mi pasuje to 17-18 lipca.
- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Na chwilę obecną ja niestety jestem zdyskwalifikowany - nie mogę mieć wolnego weekendu przez całe wakacje.
Może jeszcze się coś zmieni... zobaczymy.
Zaktualizowałem pierwszy post w temacie o podstawowe informacje. Jak tak patrzę to samego pobytu w Pradze będzie niewiele, więc zamiast najazdu będzie rozpoznanie.
Nie mniej jednak plan Foxa wygląda zachęcająco. 
Może jeszcze się coś zmieni... zobaczymy.

Zaktualizowałem pierwszy post w temacie o podstawowe informacje. Jak tak patrzę to samego pobytu w Pradze będzie niewiele, więc zamiast najazdu będzie rozpoznanie.

- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Dla mnie jak najbardziej OK
Będziemy siać POPŁOCH!
Teraz czeskie cyganiątka przekonają się co to znaczy armia 205-tek przejeżdżająca przez wieś
Będziemy siać POPŁOCH!
Teraz czeskie cyganiątka przekonają się co to znaczy armia 205-tek przejeżdżająca przez wieś

Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich

- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Cholera... po dokładnym przeanalizowaniu wychodzi mi jednak, że ten sam termin co rok temu nie bardzo mi leży.
Zapomniałem po prostu o pewnych wcześniej poczynionych planach i teraz są zgrzyty. A może by tak pojechać o tydzień wcześniej? Albo nawet tydzień później? Mam nadzieję, że jeszcze nic nie jest "klepnięte"?
Nie wyobrażam sobie, żeby mogło mnie zabraknąć na Tripie vol.2....
Zapomniałem po prostu o pewnych wcześniej poczynionych planach i teraz są zgrzyty. A może by tak pojechać o tydzień wcześniej? Albo nawet tydzień później? Mam nadzieję, że jeszcze nic nie jest "klepnięte"?
Nie wyobrażam sobie, żeby mogło mnie zabraknąć na Tripie vol.2....

Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland

- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Jeśli o mnie chodzi to tydzień wcześniej by mógł być. Na później chyba nie ma co odkładać bo trzeba sobie zostawić jeszcze opcje że jak pada deszcz to wtedy przekładamy o tydzień. W połowie sierpnia dzień już krótszy i noce zimniejsze...
Jeszcze nic nie jest klepnięte. Myślę że za jakis miesiąc trzebaby zrobić listę i zaklepać ostateczny termin. Podejrzewam że o ile z noclegiem nie będzie problemu to zwiedzanie kopalni czy podziemnego miasta raczej musi zostać wcześniej zarezerwowane. Jeśli ma nas być ze 30 osób to podejrzewam że bez rezerwacji możemy się wszyscy nie zmieścić na jedną godzinę.
Jeszcze nic nie jest klepnięte. Myślę że za jakis miesiąc trzebaby zrobić listę i zaklepać ostateczny termin. Podejrzewam że o ile z noclegiem nie będzie problemu to zwiedzanie kopalni czy podziemnego miasta raczej musi zostać wcześniej zarezerwowane. Jeśli ma nas być ze 30 osób to podejrzewam że bez rezerwacji możemy się wszyscy nie zmieścić na jedną godzinę.
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
Akurat 4-8 sierpnia wypada idealnie między wszelkimi weselami na które jestem proszony więc wygląda idealnie
Dodatkowo wypadnie w okresie moich urodzin co będzie idealnie nadawało się na postawienie wszystkim po flaszce
Jeśli mogę wnioskować to proszę byleby nie końcówka lipca, 31 lipca muszę być w Katowicach, ale nie chciałbym lecieć na łeb na szyję...

Dodatkowo wypadnie w okresie moich urodzin co będzie idealnie nadawało się na postawienie wszystkim po flaszce

Jeśli mogę wnioskować to proszę byleby nie końcówka lipca, 31 lipca muszę być w Katowicach, ale nie chciałbym lecieć na łeb na szyję...
Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
jeżeli chodzi o mnie to co do terminu to się nie wypowiadam bo narazie nie mam Puga który dał by rade pokonać taką trasę
ale z początkiem wakacji mam zamiar jakiegoś zakupić
Bardzo żałuję że nie byłem z wami w Bieszczadach dlatego jak nie będę miał własnego Puga to może ktoś z Warszawskiej ekipy mnie przygarnie narazie jeżeli chodzi o terminy mi pasuje wszystko

Bardzo żałuję że nie byłem z wami w Bieszczadach dlatego jak nie będę miał własnego Puga to może ktoś z Warszawskiej ekipy mnie przygarnie narazie jeżeli chodzi o terminy mi pasuje wszystko

- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Raf, przypomniałem sobie jeszcze że Gad jedzie na Woodstock tydzień przed planowanym terminem, więc na tydzień wcześniej nie możemy przesunąć:( Chyba musisz zmienić swoje plany, no albo wymyślimy jakiś całkiem inny termin chociaż to może być trudne...
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Woodstock to dla mnie nie jest rzecz niezbędna, wiec jeśli nie będzie wyjścia to porostu tam nie pojadę. Myślę jednak ze musimy ustalić jakiś ostateczny i w pełni wiążący termin, bo niektórzy na pewno śpieszą się z urlopami itd. Niestety, jako że zapowiada się puki co liczna ekipa, to niemożliwym będzie znalezienie terminu odpowiadającego wszystkim.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Rafi na 100% nie jestes w stanie zarezerwowac sobie 4-8 sierpnia pod ten Trip? Na ostatnim spotkaniu krakowskim, na ktory niestety nie dotarles wszyscy zgodnie stwierdzili ze to jest termin ktory im odpowiada. Poza Cejotem ( ktory nie ma w ogole czasu przez cale wakacje
) oraz Dervo (ktory ma tylko jeden wolny weekend w lecie) cala reszta jest wlasnie za tym terminem. Obawiam sie ze znalezienie innego ktory zapewnilby podobna frekwencje graniczy z cudem, aczkolwiek mozna sprobowac.
Z pozytywnych wiesci to wczoraj Para zadeklarowal wstepnie ze sie z nami wybierze, skoro juz gti pod domem sie pojawilo:) Mam nadzieje ze oficjalne potwierdzenie z jego strony tez sie pojawi i ze przynajmniej Krakowska ekipa bedzie w tym roku baaaardzo liczna:)

Z pozytywnych wiesci to wczoraj Para zadeklarowal wstepnie ze sie z nami wybierze, skoro juz gti pod domem sie pojawilo:) Mam nadzieje ze oficjalne potwierdzenie z jego strony tez sie pojawi i ze przynajmniej Krakowska ekipa bedzie w tym roku baaaardzo liczna:)