KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 464582
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
ile za te cabrio sobie krzyczą??
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Józek szacun za obadanie terenu
Co do tego CTI, to razi w oczy przedni zderzak z Neoplana
Ale blendę z klapy i tylną dokładkę możnaby przygarnąć, co nie??
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
Wy w tym Krakowie to macie zatrzęsienie wszelkich 205, a szczególnie GTI i CTI kurcze, sporo jeżdżę po Wawie, ale nawet połowy tego nie ma co u Was.
Co do tego CTI to blendę bym brał! ...
Co do tego CTI to blendę bym brał! ...
Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
A ja i Błotowij wpadliśmy dzisiaj do Pary na obadanie nowego nabytku. Ja dotarłem jako pierwszy i zacząłem pierwsze obzioranie gangsterskiej fury naszego admina:
Jak widać samochód wzbudził nie tylko moje zainteresowanie:
Chwile potem przybył Para, który nie da się ukryć prezentuje się lepiej od sąsiada z osiedla z poprzedniej fotki:
Po otwarciu tego co się dało, czyli wszystkiego poza lukiem bagażowym który się zaciął można było się bliżej przyjrzeć furakowi:
Pare minut później przyjechał Lubomir i można było zrobić porównania i pogdybać - co by było gdyby Para kupił jednak białego:
Trzeba przyznać że odkąd ostatni raz widziałem to auto to Błotowij nieźle wyglancował komore silnika:
Jeszcze dwie fotki gangsterskie:
Ostatni rzut oka na wnętrze:
I pojechaliśmy pozwiedzać Bonarkę:
Parking na dachu to na prawdę świetna miejscówka na zloty. Musimy zacząć się tam umawiać. Plaza się nie umywa:
Szkoda tylko że wciąż jest tak zimno. Po paru minutach zmarzłem tak że ręce mi się trzęsły i większość zdjęć wyszła zamazana...Jako że Para przypomniał sobie że zostawił w domu na gazie rosół to cykneliśmy ostatnią fotkę :
I ruszyliśmy w drogę powrotną. Tym razem miałem przyjemność jechać w białym gti u Lubomira
Podsumowując - auto Pary ma niewątpliwie potencjał i poza siedzeniami które są w totalnej ruinie auto jest w bardzo dobrym stanie. Dobra felga z trochę grubszym kapciem nada temu samochodowi wyrazu i będzie pięknie. No a najważniejsze z tego wszystkiego to zapewnienie Pary że Pragi nie odpuści i jedzie z nami:)
Jak widać samochód wzbudził nie tylko moje zainteresowanie:
Chwile potem przybył Para, który nie da się ukryć prezentuje się lepiej od sąsiada z osiedla z poprzedniej fotki:
Po otwarciu tego co się dało, czyli wszystkiego poza lukiem bagażowym który się zaciął można było się bliżej przyjrzeć furakowi:
Pare minut później przyjechał Lubomir i można było zrobić porównania i pogdybać - co by było gdyby Para kupił jednak białego:
Trzeba przyznać że odkąd ostatni raz widziałem to auto to Błotowij nieźle wyglancował komore silnika:
Jeszcze dwie fotki gangsterskie:
Ostatni rzut oka na wnętrze:
I pojechaliśmy pozwiedzać Bonarkę:
Parking na dachu to na prawdę świetna miejscówka na zloty. Musimy zacząć się tam umawiać. Plaza się nie umywa:
Szkoda tylko że wciąż jest tak zimno. Po paru minutach zmarzłem tak że ręce mi się trzęsły i większość zdjęć wyszła zamazana...Jako że Para przypomniał sobie że zostawił w domu na gazie rosół to cykneliśmy ostatnią fotkę :
I ruszyliśmy w drogę powrotną. Tym razem miałem przyjemność jechać w białym gti u Lubomira
Podsumowując - auto Pary ma niewątpliwie potencjał i poza siedzeniami które są w totalnej ruinie auto jest w bardzo dobrym stanie. Dobra felga z trochę grubszym kapciem nada temu samochodowi wyrazu i będzie pięknie. No a najważniejsze z tego wszystkiego to zapewnienie Pary że Pragi nie odpuści i jedzie z nami:)
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Świetne zdjęcia FOX !!! Nie spodziewałem się, że tak ładnie wyjdą. Nawet to auto wygląda z boku i po ciemku Jak dasz rade to prześlij mi oryginalne duże lub nagraj na płytkę, odbiorę sobie kiedyś.
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Powtórzę może to samo: naprawdę świetne zdjęcia.
Ten ,,pan'' patrzący z ukosa jest genialny, a te dwa pugi jakby mierzące sie spojrzeniem, coś w stylu ,,black or white''-nieocenione.
,,corny jak diobeł, pierona, ze as strach...''
Ten ,,pan'' patrzący z ukosa jest genialny, a te dwa pugi jakby mierzące sie spojrzeniem, coś w stylu ,,black or white''-nieocenione.
,,corny jak diobeł, pierona, ze as strach...''
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
W koncu Krakow to miasto zabytkow:) Czasem troche zapyziale i prowincjonalne, ale jednak ma swoje plusyJarmarek pisze:Wy w tym Krakowie to macie zatrzęsienie wszelkich 205, a szczególnie GTI i CTI kurcze, sporo jeżdżę po Wawie, ale nawet połowy tego nie ma co u Was.
Dzis wieczorem postaram sie nagrac i jesli zobaczymy sie w sobote to wezme je ze sobaPara pisze:Jak dasz rade to prześlij mi oryginalne duże lub nagraj na płytkę, odbiorę sobie kiedyś.
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
A ja byłem dzisiaj rano upewnić się czy Robson bryki nie kupił. (właściciela naszedłem w pracy) I nie kupi próbowałem coś ugrać dla siebie. Zaproponowałem wymianę (czyli moją skodę , o tym i o 1000 zł już nie wspominałem). Sprawiałem również wrażenie chętnego do kupna. Właściciel powiedział że nie sprzeda. Na naszym forum już był.
Jeśli chodzi o stan - to dla mnie najbardziej rażące były ranty drzwi - obłupane z lakieru. Dokładka przód do wymiany co widać. Listeweczki też do założenia. Fotele w środku z wersji Sorento Green na pierwszy rzut oka ładne. Pod naklejką PL z tyłu przyklejona naklejka A - czyli auto przyjechało z Wiednia. Jakieś zapraweczki na masce. Generalnie zaniedbane ale jest w nim spory potencjał.
Miałem się pokusić o VT tego auta na moim podjeździe (tak dla jaj) ale Robson by pewnie posiwiał że go ubiegłem, po co ma być piękniejszy niż jest jeszcze by babki bardziej na noiego leciały
Zdjęcia z rekonesansu poniżej:
Jeśli chodzi o stan - to dla mnie najbardziej rażące były ranty drzwi - obłupane z lakieru. Dokładka przód do wymiany co widać. Listeweczki też do założenia. Fotele w środku z wersji Sorento Green na pierwszy rzut oka ładne. Pod naklejką PL z tyłu przyklejona naklejka A - czyli auto przyjechało z Wiednia. Jakieś zapraweczki na masce. Generalnie zaniedbane ale jest w nim spory potencjał.
Miałem się pokusić o VT tego auta na moim podjeździe (tak dla jaj) ale Robson by pewnie posiwiał że go ubiegłem, po co ma być piękniejszy niż jest jeszcze by babki bardziej na noiego leciały
Zdjęcia z rekonesansu poniżej:
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Fajen fotki i fajny spocik, ale nie moglo byc inaczej skoro byl w na "Krakowskim dachu" a na dodatek white&black GTi
Car Valeting, Car Detailing.
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
dostałem dzisiaj kierunki, wprawdzie zamienniki ale za to po 14zł za sztukę, nie wygladają tak żle.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Ja sie pisze na sobotnie spotkanko, oby tak zimno nie było brrr
Marin205 jeszcze na głowe nie upadłem ,aby się zabijać za autem,a tak prawde mówiąc to wolałbym to GTI w wersi Skandynawskiej i taniej. pszemeq jak będzie zimno to będziemy pirdzieć w twoim RG i będzie ciepło.
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
i w moim też przydało by się przewietrzyć siedziska.robson pisze:Marin205 jeszcze na głowe nie upadłem ,aby się zabijać za autem,a tak prawde mówiąc to wolałbym to GTI w wersi Skandynawskiej i taniej. pszemeq jak będzie zimno to będziemy pirdzieć w twoim RG i będzie ciepło.
a skandynaw mnie też bierze. Myślałem a Mi16 Maro ale skoda niesprzedana a RG nie na chodzie.
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Marin mogę odkupić od ciebie garosa, będziesz miał miejsce na GTI Mi16.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
A jak popierdzimy, Marin ani mi sie waz handlować Rolandem