KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
no to się wyjaśniło o co chodzi
nie bylem świadom ze tak odczytacie mój niecny proceder
ceny wstawiałem mniej wiecej na podst. ile mógłbym maks za to dać sam bez jakichś przemyśleń, dlatego pisałem ze do całkowitej negocjacji
robson to pw to nie były pretensje tylko próba rozwiązania sytuacji
jak jeszcze chcesz te chlapacze to mam 6 rożnych za darmo
sobie w wybierzesz jakie chcesz
ciesze się ze się wyjaśniło i nie chciałem nikogo urazić
proszę tez jeżeli w przyszłości ktoś będzie miał ze mną taka sytuacje to można wprost mi nawrzucać o co chodzi i od razu rozwiązać problem
mam nadzieje ze nic z tej wiadomości nie będzie zrozumiane inaczej niż miałem na myśli pisząc
nie bylem świadom ze tak odczytacie mój niecny proceder
ceny wstawiałem mniej wiecej na podst. ile mógłbym maks za to dać sam bez jakichś przemyśleń, dlatego pisałem ze do całkowitej negocjacji
robson to pw to nie były pretensje tylko próba rozwiązania sytuacji
jak jeszcze chcesz te chlapacze to mam 6 rożnych za darmo
sobie w wybierzesz jakie chcesz
ciesze się ze się wyjaśniło i nie chciałem nikogo urazić
proszę tez jeżeli w przyszłości ktoś będzie miał ze mną taka sytuacje to można wprost mi nawrzucać o co chodzi i od razu rozwiązać problem
mam nadzieje ze nic z tej wiadomości nie będzie zrozumiane inaczej niż miałem na myśli pisząc
Ostatnio zmieniony 24 mar śr, 2010 6:39 pm przez Manwe, łącznie zmieniany 1 raz.
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Tu już nic nie poradze,jak wydadzą zgode tak musimy się dostosować,a Rynek jest oświetlony i to dobrze więc Fox będzie miał pole do popisu z aparatem w ręku A pamiątka będzie na lata
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Super inicjatywa Robson! takiej pamiątki mogą nam tylko zazdrościć. Nie każdy ma taką możliwość.
Manwe, jeśli chodzi o przednie chlapacze, to ja chętnie sobie coś wybiorę Ostatnio uznałem, że mi są strasznie potrzebne...
Manwe, jeśli chodzi o przednie chlapacze, to ja chętnie sobie coś wybiorę Ostatnio uznałem, że mi są strasznie potrzebne...
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Kontakt:
jak chcesz to 2 pary są na stanie w moim garażu a robsonowe czekają na niego w Skawinie
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Narazie się wstrzymam !!!
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
ok rozumiem
będą czekać
będą czekać
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Robson świetny pomysł. My jesteśmy jak najbardziej na TAK!
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
No Ciekawy pomysł, też bym sie pisał na takie fotki.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Chyba każdy jest na tak, o 3 to tylko nawaleni turyści mogą się pałętać po rynku. Trzeba będzie akcje szybko załatwić, Robson jak co to ja służe pomocą organizacyjną na forum
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Wybory się zbliżają, elektoratu trzeba szukać gdzie popadnie i Majcher się stara - bardzo dobrze:) Żeby się tylko nie okazało że w tym samym czasie poszuka głosów w fanklubie Das Auto bo rynek moze stać się drugą bitwą pod Grunwaldem:)RafGentry pisze:Dzwoń do Majchra
Musze odszukać w szafie statyw, bo bez niego żadne zdjęcie w nocy nie wyjdzie. Pomysł ogólnie genialny, szkoda tylko że sukiennice są teraz z 3 stron obłożone rusztowaniami...
Jeśli chodzi o szybkie uwinięcie się to obawiam się że tak w mig tego nie zrobimy. Każdy będzie chciał mieć samotną fotkę przed Mariackim pewnie, czy ratuszem więc trzeba będzie zrobić kolejkę. Do tego kilka grupowych w różnych ujęciach...Godzina jak nic
Byle by na wpuścili na Rynek,a foty możemy zrobić pod Kościolem Mariackim ,to też co sprawa w toku ,jak będe coś wiedział dam znać
- tok
- Junior
- Posiadany PUG: 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 8405207
Ja oczywiście również jestem chętny na spotkanie na Rynku Głównym. Dajcie znać tylko odpowiednio wcześniej to umyję felgi i może zmienię dach - żeby nie straszyć i nie wyglądać najgorzej w ekipie.
A co do wypadu na Chechlo to ja też jestem chętny. Taka małą rozgrzewka przed Tripem w kierunku Pragi. Dobrze wiedzieć jak się fura na trasie spisuje czy ją coś nie boli.
A co do wypadu na Chechlo to ja też jestem chętny. Taka małą rozgrzewka przed Tripem w kierunku Pragi. Dobrze wiedzieć jak się fura na trasie spisuje czy ją coś nie boli.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
- maciooo
- Junior
- Posiadany PUG: 205 indiana
- Numer Gadu-gadu: 7075900
- Kontakt:
Ja sie wybieram do Wroclawia 2 lipca na koncert Marka Knopflera.
chlopie! troche ci zazdroszcze! ale kasy braklo... za to ac/dc :D
qrde i pomyslec ze na slasku taka ekipa walczyla a ja sie wozilem das auto i innymi trupami i indianka byla;] czy to przypadkiem nie ta ktorej wlascicielem jest djprezes?
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Tak - ta z paskami na około ;] Z przerwanym paskiem na prawych drzwiach ;] Jeździł nią woocash.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- bananowiec
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI TURBOGNÓJ , 205 1.8 dturbo forever
- Numer Gadu-gadu: 4940298
- Kontakt:
Też uważam, że spotkanie nad Chechłem to świetny pomysł.
Także "delegacja" z Wrocławia jest chętna na wycieczkę na Śląsk Wypadało by się spotkać przed wyjazdem do Pragi, a tak po za tym to stęskniłem się już za Wami
Także "delegacja" z Wrocławia jest chętna na wycieczkę na Śląsk Wypadało by się spotkać przed wyjazdem do Pragi, a tak po za tym to stęskniłem się już za Wami