I jak tam wiadomo już coś na temat możliwości spędzenia tam nocy czy nie bardzo, bo czasu nam za wiele nie zostało, a ewentualnie trzeba zastanowić się nad zmianą miejsca, na równie dogodne dla wszystkich zainteresowanych.osmolov pisze:Dobra myśl mam nadzieje że nikt nie będzie miał mi za złe jak zwinę się w niedziele rano z Włocławka. Na śląsku będę popołudniu a zalew mam po drodze
Jeżeli są chętni na 2-3 maj to proszę wpisujcie się.
Jeżeli w niedziele będzie pogoda to wybiorę się w końcu na zalew i spróbuje dowiedzieć się szczegółów co do noclegu itp.
Zlot Chechło-Nakło 2010
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Re: Zlot Chechło-Nakło 2010
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
Ja, na 90 % odpadam. Muszę być w tym czasie w Świętokrzyskim.
- Agulek-205
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 1991 1,4 INDIANA
- Numer Gadu-gadu: 0
Prosze mnie dopisać na 90 %
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
Raczej nie wypali ze względu na brak kontaktu z polem namiotowym :/ obecnie jest na chechle pusto i można podjechać pod samo jezioro ale w Maju może się to zmienić. Nie ma sensu ryzykować szczególnie, że mnie nie będzie na miejscu. Dałem znać Gadowi żeby ugadał się co do Zalewu Sosina i myślę że już niedługo będzie info w tej sprawie mam nadzieje że nie wpłynie to na listę chętnych dużej różnicy w odległości nie będzie...gad pisze: Jeśli jednak chechło-nakło by nie wypaliło to mam alternatywna propozycje, w postaci zapewne doskonale znanego Ślązakom zalewu na pograniczu Jaworzna, czyli Zalewu Sosina. Przyznam ze teren mam dobrze obadany, i można wpakować się zarówno na teren niestrzeżony, jak i na teren ośrodka który umiejscowiony jest nad tym jeziorem. Do dyspozycji jet wtedy duży parking, pole namiotowe, piaszczysta plaża, wypożyczalnia sprzętu itp. Wjazd samochodem kosztuje 5 złotych na cały dzień, natomiast trzeba by się jeszcze dowiedzieć ile kosztowałoby zostanie tam na noc. Dla bardziej wybrednych są też domki ale chyba nie trzeba nikomu przypominać jakie atrakcje dzieją się przy ognisku rozpalonym w pobliżu namiotów! Z Krakowa jest tam niecałe 100 km bardzo fajną drogą! Rzut mokrym beretem z Katowic. Jest to tylko alternatywa bo możliwe ze jednak pierwotny plan wypali!
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Ej jest już coś wiadome w sprawie wyjazdu ??
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Chyba tylko tyle że na pewno jedziemy jak będzie słoneczna pogoda. Gdzie dokładnie to się jeszcze zobaczy, ale to chyba nie ma wielkiego znaczenia bo różne propozycje śląskich kurortów i tak są blisko siebie.
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
No wiec po 2 dniach prób i kilkunastu nieodebranych połączeniach udało mi się dodzwonić do właściciela ośrodka nad zalewem Sosina. Udało mi się jedynie dowiedzieć, ze pole namiotowe tam zlokalizowane, będzie otwarte dopiero w wakacje, bo puki co jest to dla nich nieopłacalne. Nie może mi więc zarezerwować możliwości pobytu tam. Jednak jak zapewnił, nie będzie problemu z rozłożeniem namiotów jeśli tylko będziemy zainteresowani.
Tak więc trzeba się zastanowić czy szukamy czegoś pewniejszego czy też jedziemy w ciemno i w razie czego w zależności od ilości osób przybyłych będziemy szukać czegoś odpowiedniejszego.
Tak więc trzeba się zastanowić czy szukamy czegoś pewniejszego czy też jedziemy w ciemno i w razie czego w zależności od ilości osób przybyłych będziemy szukać czegoś odpowiedniejszego.
-
- Junior
Ja jestem zainteresowany... i nie przeszkadza mi to, że nie można zarezerwować miejscagad pisze: Nie może mi więc zarezerwować możliwości pobytu tam. Jednak jak zapewnił, nie będzie problemu z rozłożeniem namiotów jeśli tylko będziemy zainteresowani.
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Ja tez jestem za tym zeby jechac. Jesli nie bedzie gdzie nocowac, albo w ogole bedzie za zimno na namioty to mozemy sobie zrobic mini tripa w poszukiwaniu lepszej miejscowki. Ze slaska jest blisko w beskidy np wiec gdzies sie na pewno podziejemy:)
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
Jeśli będzie ładna pogoda i wymienię klocki do tego czasu ( ) to pojawimy się na miejscu...
Napiszcie jeszcze o której godzinie chcecie zajechać na miejsce 2 maja?
Napiszcie jeszcze o której godzinie chcecie zajechać na miejsce 2 maja?
Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
-
- Junior
No ja z pewnością będę na miejscu w godzinach popołudniowych tj. 16-17. Będę się poruszał E75 jeśli ktoś chciałby się dołączyć to na PW podam nr telefonu
-
- Maniak
z tego co pamiętam gierkówka w częstochowie łączy się z e75, co za tym idzie pewnie byśmy także nią się przemieszczali.
-
- Junior
Gierkówka łączy się z E75 w okolicy Piotrkowa tj. jakieś 100km przed Częstochową
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
My z Krakowa zapewne ruszymy z samego rana, bo nie ma co dnia tracić, a pyzatym trzeba miejsce zając:D tak więc jeśli jechalibyśmy właśnie nad ten zalew to możemy się z kimś umówić np w mc donaldzie w Olkuszu. Jest przy przelotowej drodze, więc łatwo trafić.
-
- Maniak
Nie wiem co dla Was oznacza pojęcie rano, ale jak my będziemy ruszać to bardziej w okolicach godziny 11-12 czyli gdzieś na 15-16 można się nas spodziewać w okolicach.
W każdym razie narazie czekamy na prognozy - pewnie skończy się tak że decydować się będziemy 30.04 i wtedy można rozmawiać o szczegółach
W każdym razie narazie czekamy na prognozy - pewnie skończy się tak że decydować się będziemy 30.04 i wtedy można rozmawiać o szczegółach