3 swiatlo "stop"
- simonszop
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
3 swiatlo "stop"
Wale ostatnimi czasy dosc dlugie trasy, czesto (a wlasciwie zawsze)
wracam poznym wieczorem lub w nocy. Chcialem w zwiazku z tym zainwestowac we wlasne bezpieczenstwo i zalozyc trzeci "stop", bo juz kilkanascie razy slyszalem od znajomych ze te "tradycyjne" sa malo widoczne..No coz-swiatla nie sa najmocniejsza strona naszych Pugow..
Jesli macie u siebie zalozone takie swiatelko, lub wiecie cos na ten temat to bardzo prosze o pomoc!! (gdzie sie takie ustrojstwo podlacza, moze jakis producent itp)
Z gory dzieki,
Pozdrawiam!!
wracam poznym wieczorem lub w nocy. Chcialem w zwiazku z tym zainwestowac we wlasne bezpieczenstwo i zalozyc trzeci "stop", bo juz kilkanascie razy slyszalem od znajomych ze te "tradycyjne" sa malo widoczne..No coz-swiatla nie sa najmocniejsza strona naszych Pugow..
Jesli macie u siebie zalozone takie swiatelko, lub wiecie cos na ten temat to bardzo prosze o pomoc!! (gdzie sie takie ustrojstwo podlacza, moze jakis producent itp)
Z gory dzieki,
Pozdrawiam!!
- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
Re: 3 swiatlo "stop"
Witam, ja mam 3 swiatlo stop od Palio Weekend, idealnie pasuje i dokladnie przylega do tylnej szyby, niestety do monatzy trzeba zdjac lewa tapicerke bagaznika. Jakas godzinka roboty.simonszop pisze:Wale ostatnimi czasy dosc dlugie trasy, czesto (a wlasciwie zawsze)
Z gory dzieki,
Pozdrawiam!!
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: brak :(
Odkopuję ten temacik, ponieważ również nabyłem 3 stop. Już wykombinowałem gdzie założyć i jak kabel poprowadzić tylko... nie mogę się dobrać do kabelków od tylnego światła Jak to zrobić?
Oderwałem filc z boku bagażnika i widzę wychodzących kilka kabli od strony lampy i wpięte do jakiegoś gniazda. Nawet jak je wyciągnę to lampa dalej świeci, więc to raczej nie one...
Tak więc jak wyciągnąć lampę, żeby można było do niej się z kabelkami podpiąć?
Oderwałem filc z boku bagażnika i widzę wychodzących kilka kabli od strony lampy i wpięte do jakiegoś gniazda. Nawet jak je wyciągnę to lampa dalej świeci, więc to raczej nie one...
Tak więc jak wyciągnąć lampę, żeby można było do niej się z kabelkami podpiąć?
"Od sztuki gotowania lepszy jest tylko dobry jazz i długi sex..."
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: brak :(
Mierniczek wariował i pokazywał że kilka styków przekazuje
Ale metodą prób i błędów odkryłem że styk od stopu to drugi od dołu w środkowej kostce. Na koniec się okazało że mam 0,5 metra kabelka za mało
Teraz ten temat jest już chyba w pełni to zagadnienie wyczerpuje.
Jeszcze raz dzięki za pamoc.
Ale metodą prób i błędów odkryłem że styk od stopu to drugi od dołu w środkowej kostce. Na koniec się okazało że mam 0,5 metra kabelka za mało
Teraz ten temat jest już chyba w pełni to zagadnienie wyczerpuje.
Jeszcze raz dzięki za pamoc.
"Od sztuki gotowania lepszy jest tylko dobry jazz i długi sex..."