KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
Wojtek
Uzalezniony
Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
Numer Gadu-gadu: 2478139

Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Post autor: Wojtek »

Wybieramy się do Was z Czakiem gdzieś za pół godziny, skontaktuje się z Robsonem, gdzie Was można zlokalizować :)

Do zobaczenia :)

------------------------------------------------------------------------------------------
Dotarliśmy deszczowo do domu, fajnie było się spotkać i poznać nowych Forowiczów, super, że w końcu udało nam się wybrac do Krakowa. A grupa była dzisiaj całkiem liczna, bo aż 13 osób i 10 aut !

Stawili się:

- Kacper
- Maja
- Józek
- Czak
- Maydoom
- Rafgentry
- Robson
- Druan
- Para
- Baltazar Gąbka wraz z Panią Baltazarową
- Pszemeq
- Gad

Auta:
- Czarny GTI 1.6
- Czerwony GTI 1.6
- Biały GTI 1.9
- Gentry
- Srebrny Cj 1.1
- biały Cj 1.1
- 2 x Maiami Blue !
- Roland Garros 1.4
- 306 RG 1.8

Dziekujemy za miłe przyjęcie i zapraszamy do nas 8)
Ostatnio zmieniony 08 maja sob, 2010 10:16 pm przez Wojtek, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Czak
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
Numer Gadu-gadu: 2757168
Kontakt:

Post autor: Czak »

Katowice w domu. Zgrywam foty na kompa i załaduje gdzieś jak będe miał chwile ;).

A poniżej Szybki i Wściekły ~!
-----------------------------------

Obrazek

Obrazek

Robson mam nadzieje, że się nie obrazisz :?

Chciałbym dodać, że Maydoom w drodze powrotnej "naprawił" mi pokrętło nawiewu -.- " xD
robson
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: robson »

No super to zrobiłeś ,my też już w domach i dziękujemy za wizyte Śląska w Krakowie było nam bardzo miło. :W
Załączniki
Obraz 655.jpg
Obraz 668.jpg
Obraz 670.jpg
Obraz 642.jpg
Obraz 650.jpg
Obraz 640.jpg
Obraz 656.jpg
Obraz 627.jpg
Obraz 625.jpg
Ostatnio zmieniony 09 maja ndz, 2010 5:33 pm przez robson, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

Wklejcie foty jakieś żeby nieobecni wiedzieli co stracili:) _O_
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
Wojtek
Uzalezniony

kilka zdjęć
Załączniki
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

Wróciłem niedawno do domu.
Powiem zwięźle; całe życie z wariatami 8)7

No i dobrze widzieć, że do naszych fotorelacji wkradła się konwencja komiksowa :D Jeszcze trochę i zaczniemy robić kreskówki manga (jak z Robsonem i Aldonką to nawet erotyczne ;) )

Dzięki za elegancki dzień i masę zabawy, lecę na piwo :W
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Świetnie było, po raz kolejny Krakowska ekipa udowodniła, że ma się czym pochwalić :) Przyjazna atmosfera, masa pięknych samochodów. 2 x GTI Miami Blue, po raz pierwszy w Polsce razem obok siebie !!! Tego nie da się opisać słowami, kto nie był niech zerka na zdjęcia :) Druan świetnie mi się z tobą jeździło i zauważyłem, że też ci się podobało mieć bratnie GTI w podobnym kolorze :) _O_ _O_ _O_ Dzięki Robson za rundkę CJ'tem, dzięki Rafał za rundkę Gentry _O_

83 zdjęcia poniżej, bez obróbki... to co zrobiłem jest poniżej, wkrótce ruszy galeria ze zlotów więc wszystko wrzucimy do jednego kotła...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Galeria ze zlotu dostępna: http://gti.peugeot205.pl/gallery/main.p ... emId=19837
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
Wojtek
Uzalezniony

My następnym razem postaramy się wpaść w większym składzie, dzisiaj zdecydowaliśmy sie jechać jednym autem głównie ze względu na koszty. Wpadniemy kiedyś XSem, GTI i Migiem z Bartkiem :)
Awatar użytkownika
maciooo
Junior
Posiadany PUG: 205 indiana
Numer Gadu-gadu: 7075900
Kontakt:

Post autor: maciooo »

Miami blue prezentuje się elegancko. eleganckox2
zresztą nie ma się co podlizywać cała grupa wygląda zacnie:)
zdjęcia plenerowe zostały zrobione gdzie?
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

Michał zdjęcia pierwsza klasa _O_ Było super w końcu mogłem się stawić swoim pugiem na zlocie po przerwie :P
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
Manwe
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
Numer Gadu-gadu: 7424729
Kontakt:

Post autor: Manwe »

kurde chyba mnie szlag trafi, chyba się zamknę w garażu i nie wyjdę dopóki nie będę mógł wyjechać, kolejny zlot mnie ominął :(
Obrazek
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Bardzo ładnie to wygląda.Zrobiło się wreszcie na prawdę kolorowo:)Szkoda że drugie Miami odjedzie niebawem z Krakowa. Trzeba mieć nadzieję że przynajmniej w Poznaniu przyczyni się do rozpropagowania zarazy 205:) Żałuję trochę że mnie nie było chociaż mój pug by tam chyba nie pasował. Od Krościenka go jeszcze nie umyłem i wciąż wygląda jak po przeprawie przez bagna ( co w sumie jest zgodne z prawdą;) )

To co mnie zdziwiło to fakt że mimo wszystko bardziej mi się podobają zwykłe speedline'y na Miami niż SL434. Przynajmniej na tych fotkach porównawczych. Piszę że zdziwiło bo z kolei do Gentry pasują idealnie i wydaja się być tam jedynymi słusznymi. Nie wiem skąd się to bierze.

PS: Rafi gdzie zapodziałeś srebrną listewkę z tylnego nadkola?
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

Foxiu, szkoda że Cię nie było. Właśnie liczyliśmy ilu nas brakowało i żałowaliśmy, że nie wszyscy dotarli (a potencjał mamy - jeszcze z siedem aut mogłoby się nawet teoretycznie uzbierać).
To zadziwiające, co dzieje się ostatnio w ekipie. Z małego spotkania pod domem Józka i Mai nagle narodził się kolejny dzień pełen przygód pod znakiem 205.
Były odwiedziny sąsiadów ze Śląska, kawa w mc donalds, gry i konkursy na parkingu, rajd terenowy "Lion trophy", wyprawa na kopiec i tajemnicze zniknięcie zagłówków Robsona :mrgreen:
Mam tylko nadzieję, że Gadzina i Pszemeq poradzili sobie z małą awarią dyfuzora pod Wawelem, bo nie odzywali się od tego czasu...

Dorzucam jeszcze dwie fotki spod Hali Targowej. Tak, tam też byliśmy :)
Resize of P1090476.JPG
Resize of P1090477.JPG
PS. Tylną listewkę zapodział jeszcze poprzedni właściciel. Rzuca się w oczy jej brak, bo poszerzenia zielone, a buda niepomalowana...
Swoją drogą wczoraj pierwszy raz widziałem jak wygląda moje auto w ruchu. Dałem się przejechać Parze i Gadowi. Widok bestii toczącej się na SL-kach robi wrażenie, szkoda że w środku holenderski gaz :P
Nie mówię już o Miami Druana, które jest perełką. Niech tylko pomaluje grilla (teraz jest w kolorze Pacific Blue) i założy halogenki 8)
Awatar użytkownika
Lubomir
Junior
Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
Numer Gadu-gadu: 5175900
Kontakt:

Post autor: Lubomir »

Szkoda, że nie mogłem dołączyć :(
Bardzo fajne bliżniaki ,,spłodziliscie"' :), szkoda, że trzeba je rozdzielić, wygladają razem bardzo elegancko.:)
Ja niestety auta też jeszcze nie doczyściłem (zajmie to chyba miesiąc nieprzerwanej pracy) i tyko psułbym krajobraz.
Żałuję tylko że nie poznałem na żywo, Kacpra, Czaka i Maydooma ale co się odwlecze to nie uciecze, mam nadzieję.
Awatar użytkownika
Pluto
Maniak
Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
Kontakt:

Post autor: Pluto »

Komiks dobry, uśmiałem się ostro :)
Mobilizacja musi być w sierpniu, fajnie jak byśmy zrobili inwazje na Pragę w liczbie 20 aut lub większej.
Opel Vectra 1.6 75KM '91 -> Peugeot 205 Look 1.1 60KM '91 Obrazek -> Peugeot 106 Hasseröder 1.4 75KM '98 Obrazek @ Peugeot 106 Hasseröder 1.6 105KM '98 Obrazek
Zablokowany