Kolejny zlot w Katowicach :)
Cześć....coś mało postów jak na ostatni zlot no tak, pewnie wystarczy tego gadania, co było w restauracji innej niż wszystkie. Zbr -zrób coś z sobą, bo na gościa to Ty nie wglądasz... .no i prośba do wielbiciela zdrowej żywności... Humve postaraj się przygotować owe naklejki...napiszcie cos, bo coś nam statystyka pada..
- Rychu
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Ramzes wysłałem Ci zdjęcia na maila!!!
A do reszty taki mały apel: rozejrzyjcie się po swoich wioskach za miejscem do następnego zlotu! Najlepiej jakby była dosyć duża wolna przestrzeń (w razie śniegu zrobimy konkurs bączków ), zaplecze z jakąś kawką albo grillem....i to chyba wystarczy do szczęścia! Zastanówcie się też jak można nasze spotkania uatrakcyjnić (pomysł wynajęcia striptizerki już zajęty )
Prosiłbym aby swoje pomysły i propozycje przysyłać na sink_the_pink@02.pl
A do reszty taki mały apel: rozejrzyjcie się po swoich wioskach za miejscem do następnego zlotu! Najlepiej jakby była dosyć duża wolna przestrzeń (w razie śniegu zrobimy konkurs bączków ), zaplecze z jakąś kawką albo grillem....i to chyba wystarczy do szczęścia! Zastanówcie się też jak można nasze spotkania uatrakcyjnić (pomysł wynajęcia striptizerki już zajęty )
Prosiłbym aby swoje pomysły i propozycje przysyłać na sink_the_pink@02.pl
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
no haloo tu gosc:P Panowie co do nast zlotu to ja proponuje Zabrze tam gdzie wam mowilem w restauracji innej niz wszystkie:D jak ktos chce zdjecia to dajcie znac ja powysylam..rychu juz dostal wiec i on sie moze podzielic:D zmieniajac temat dzis dostalem telefon..Policja z Rudy Śląskiej..kupilem dzis najdroższa fotke mojego puga w swoim zyciu:D 250 zł i 6 pkt karnych:( ogolnie mam juz 12 owych pkt:D tylko ciii:) a co do zdjecia to warto bylo:) mam bynajmniej cos nowego na scianie:D Sebol- daj mi szanse jeszcze troche pobyc gosciem:P i dzieki ze chcesz przechandlowac moja maske razem z rychem:) bez mojej wiedzy:)