Jak widzicie zloty na śląsku są bardzo udane, teraz jest co naj mniej 6,7 samochodów i liczba będzie rosnąć, ta sprawa skierowana jest do admina czy by zrobił nam taki dział bo nasze zloty odbywają się co miesiąc i nie chcemy zaśmiecać działu Zloty / Spoty / Zawody tematami jak "kolejny zlot w katowicach " "realcje ze zlotu w katowicach" i inne takie nasze zapowiedzi. Bardzo prosze o innych wypowiedź a szczególnie Admina
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Niegłupi pomysł, ale jak sobie z nim poradzą moderatorzy i jak to zostanie odebrane przez resztę kraju? ... nie wiem
Być może podział na okręgi nie byłby do końca stukniętym pomysłem :l
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
To tak jak z Technicznego wydzielic dzial "LPG" albo "Tylna belka" bo tych tematow tez bylo duzo i napewno ludzie beda mieli z tym jeszcze problemy
A tak w ogole to pewnie humve chcialby byz moderatorem nowego dzialu "Śląskie zlot"
Jak byś chciał ninja wiedzieć nie zależy mi na moderatorem dlatego bo mam swoje forum i nie mam czasu się nim opiekować, dlatego zleciłem opieke innym ludziom nad nim
jaki osobny dział? jak nie od Polski to od zloty/spoty/zawody się chcecie odłączać przecież to głównie dzięki takim tematom jak "kolejny zlot w katowicach" albo "relacje ze zlotu - dużo foto w środku" i tym podobnym ten dział jeszcze nie zarósł kurzem
ale lepiej było by dla ludzi ze śląska taki dział jak "Śląskie zlot" w tęczas kto by był ze ślaska mógł by sobie wejść i zobaczeć kiedy kolejny zlot i my by mieli łatwiej,
wystarczy nauczyć się pisać daty spotu w temacie tak żeby nie było nieporozumień typu "przyjechałem, ale było pusto" generalnie Warszawa jakoś sobie zawsze bez problemów radziła, a mieli trochę spotów, Trójmiasto i okolice tak samo, Śląsk jak widać też nie ma problemów z dogadaniem się co do terminu i atrakcji, podejrzewam, że jedyne co można zrobić to przyklejony temat Zloty - Śląsk, ale wtedy będzie bałagan, na razie jest dobrze bo jeszcze jakoś nikt się nie skarżył
No i po sprawie. Śląsk nadal w rękach Polski Mi to nie przeszkadza bom urodzon w Wielkopolszcze
Pozostaje nam tylko zanudzać Was kolejnymi postami o naszych spotkaniach
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?