Regulowane łączniki to już jakieś 15 KM więcej mocy będzie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Łączniki dają 15 KM więcej mocy Gdzie je masz ? Podeślij linka
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Mam mały problem z tym jak zachowuje się auto na drodze. Wiem , że mam padniętą belkę i lewe koło zaczyna już się chylić ku końcowi (dosłownie!), ale ciekawy jestem czy to wina tylko belki.
Podczas jazdy w długich lub ciasnych zakrętach w lewo auto zaczyna skręcać płynnie po czym zaczyna zachowywać się nerwowo i przód ucieka głębiej. Czuć to bardzo wyraźnie, samochód zachowuje się niestabilnie i nerwowo podczas zakrętów w lewo, w zakrętach w prawo nie ma takiego problemu :/ To tylko belka ??
http://compbrake.co.uk/shop/product_inf ... cts_id=239
Para robisz to na ulicę ? Jeśli planujesz gwinta to raczej bym zrezygnował całkowicie z łączników stabilizatora , mam to sprawdzone na trzech różnych 205 gti Pozdro.
Para pisze:Mam mały problem z tym jak zachowuje się auto na drodze. Wiem , że mam padniętą belkę i lewe koło zaczyna już się chylić ku końcowi (dosłownie!), ale ciekawy jestem czy to wina tylko belki.
Podczas jazdy w długich lub ciasnych zakrętach w lewo auto zaczyna skręcać płynnie po czym zaczyna zachowywać się nerwowo i przód ucieka głębiej. Czuć to bardzo wyraźnie, samochód zachowuje się niestabilnie i nerwowo podczas zakrętów w lewo, w zakrętach w prawo nie ma takiego problemu :/ To tylko belka ??
z tego co pamiętam z ostatniej gonitwy po mojej wsi to właśnie lewe zakręty leciał przód (w prawe nie co może oznaczać właśnie zawieszenie) a w prawych leciał tył, ale to przez moją ułańską fantazję
Ostatnio GTI poszło lekko w odstawkę :/ Ponieważ od 3 dni cieszę się pogodą na tej bestii
Prawdopodobnie wczoraj, wywiało mi kluczyki do auta z kieszeni w kurtce :/ :/ Dziś mnie czeka awaryjne otwieranie i odpalanie... Stacyjka i zamki do wymiany