dzis odkrecilem tylko dolot powietrza, zdjalem nakretki z kolektora wydechowego i rury wydech..... a tak caly dzien robilem remont balkonu ocieplenie 1 sciany i szpachlowanie 2 pozostalych wraz z sufitem ambicja mi mowi "zrob to sam"
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Zmieniłem pompę hamulcową (z 406 poszła) i powalczyłem z tylnymi zaciskami - jeden naprawiony, drugi...hm...chodzić będzie, ale sporo zabawy z odpowietrzeniem będzie.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
hehe nom ;p fakt, ze poszlo 500zl ale jezdzi i byl to kanal wodny na 1 cylindrze jak mowilem
Dzisiaj prasowałem łożyska na wałki skrzyni i przy prasowaniu ostatniego pękła tuleja prowadząca. 20 ton siadło na koszyk łożyska. Zrobiło więlkie bum i koszyk przestał istnieć :/:/:/
Ten papugiet doprowadzi mnie do nerwicy.
Sprzedam dużo części do skrzyń biegów BE1/BE3 (dzwony, korpusy, koła zębate, dyferencjały itd)
a ja dzisiaj porzadnie umyłam Walentynkę, wraz z oknami, odkurzyłam, zrobilam porzadek w środku i w bagazniku i zajelo mi to 1,5 h
i czuje sie swietnie, nie ma to jak zmeczyc sie i spocić przy autku
Ja w końcu wczoraj pospawałem zderzaki i oddałem do lakierników.
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/