KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Jak coś to ja się oczywiście pisze, razem z grilem który nadal podróżuje w bagażniku
Ja też jestem chętny
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: były: gti 1.6,XS, XRD (poległ), Indiana (pomnik przyrody). Jest: RG cabrio projekt dimma
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
gdzie dokladnie? moze wkoncu przyjade na jakiegos klubowego spota 205 niestety w proszku nadal, ale chyba nie wazne czym
jakis tel moge prosic, jakbym trafic nie mogl?
nr do mnie 667126219
jakis tel moge prosic, jakbym trafic nie mogl?
nr do mnie 667126219
pozytywnie uzależniony od 205
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
Widać że puki co temat nie podjęty ze zbytnim entuzjazmem:P ale myślę ze mimo wszystko zbierze się parę osób. Co powiecie na 16 pod IKEA?
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
Dojechalem po 20.00. Dzieki za pomoc i goscine przy naprawie auta, tu uklony do jozka, maji, gada,
Lubomir wielkie dzieki za zalatwienie takie fajnego jeepa bede mial co rozmyslac, na czym pewnie tez zalezy foxowi i uli
Waham sie bo wyprzedzenia marudera ciagnacego sie lewym pasem na autostradzie 160 jest dosc nie powtarzalne
Lubomir wielkie dzieki za zalatwienie takie fajnego jeepa bede mial co rozmyslac, na czym pewnie tez zalezy foxowi i uli
Waham sie bo wyprzedzenia marudera ciagnacego sie lewym pasem na autostradzie 160 jest dosc nie powtarzalne
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
Czyli widzę ze jednak na mecz udało się dotrzeć:)
Mam jeszcze małe słowo na niedziele co do przyszło weekendowej wyprawy. Pasowałoby przygotować jakąś listę osób wybierających się do Babela, bo przecież chłopakowi na pewno nie małą różnice zrobi czy nadciągnie 10 czy 25 osób. Dajcie znać kto jeszcze jest zainteresowany a ja postaram się edytować tą listę co jakiś czas.
1, Gad + Kojak
2, Robson
3, Czak + pasażer
4,
5,
6,
Jeśli ktoś zabiera jakiegoś współpasażera to niech również to uwzględni, żeby była znana nasza liczebność najlepiej na kilka dni przed wyjazdem
Mam jeszcze małe słowo na niedziele co do przyszło weekendowej wyprawy. Pasowałoby przygotować jakąś listę osób wybierających się do Babela, bo przecież chłopakowi na pewno nie małą różnice zrobi czy nadciągnie 10 czy 25 osób. Dajcie znać kto jeszcze jest zainteresowany a ja postaram się edytować tą listę co jakiś czas.
1, Gad + Kojak
2, Robson
3, Czak + pasażer
4,
5,
6,
Jeśli ktoś zabiera jakiegoś współpasażera to niech również to uwzględni, żeby była znana nasza liczebność najlepiej na kilka dni przed wyjazdem
Ostatnio zmieniony 12 lip pn, 2010 8:46 am przez gad, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzisiejszy wypad za miasto .Piotrek wpisz mnie na liste.
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Fajne zdjęcia.
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Możecie mnie dopisać + Pasażera .
P.S Gdybyście wymyślali miejsce spotkania to prosze tylko nie Opatkowice xDD.
P.S Gdybyście wymyślali miejsce spotkania to prosze tylko nie Opatkowice xDD.
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
Tym razem będzie to Tesco na wielickiej Ale tamtędy już jechałeś
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Jako ze Robson ponagla mnie sms'ami to ugne sie i wkleje kilka zdjec z wczoraj:)
Tutaj w Robsonowym cabrio. Ja w moim przeciwupalowym i slonecznym kapeluszu, ktory nie wiadomo dlaczego wzbudzil fale krytyki, kpin i szyderstwa wsrod zgromadzonej na parkingu klubowej gawiedzi , Gad w czapce czolgowce ktorej nie powstydzilby sie zaden dziadek z wermachtu:
Tutaj przydomowa naprawa kombiaka Moraleza. Ula troche przestraszona zastanym widokiem. Jako ze jestesmy na kupnie to uswiadamia sobie chyba wlasnie ze czy to 205 czy nowsze 406 to i tak bedzie mnie spotykala pod blokiem grzebiacego pod maska pewnie nie raz:)
Na koniec spotkania pod tajna kwatera Jozek zabral Maje i nagle czmychnal na obiad do rodzicow, Gad ryknal silnikiem i zniknal, Ja z Ula pojechalismy lezec nad Bagrami, RafGentrego od poczatku nie bylo no i Lubomir z Robsonem zostali sami. Oddalajac sie jeszcze uslyszalem:
-No i patrz, wszyscy nas wyhu....(tlum: pojechali sobie)
Na szczescie widac ze nie zywili zbyt wielkiej urazy, chociaz Luby musial czyms podpasc bo wydaje sie ze Robson jedna reka macha a druga odpina pasek - bedzie lanie...
Tutaj w Robsonowym cabrio. Ja w moim przeciwupalowym i slonecznym kapeluszu, ktory nie wiadomo dlaczego wzbudzil fale krytyki, kpin i szyderstwa wsrod zgromadzonej na parkingu klubowej gawiedzi , Gad w czapce czolgowce ktorej nie powstydzilby sie zaden dziadek z wermachtu:
Tutaj przydomowa naprawa kombiaka Moraleza. Ula troche przestraszona zastanym widokiem. Jako ze jestesmy na kupnie to uswiadamia sobie chyba wlasnie ze czy to 205 czy nowsze 406 to i tak bedzie mnie spotykala pod blokiem grzebiacego pod maska pewnie nie raz:)
Na koniec spotkania pod tajna kwatera Jozek zabral Maje i nagle czmychnal na obiad do rodzicow, Gad ryknal silnikiem i zniknal, Ja z Ula pojechalismy lezec nad Bagrami, RafGentrego od poczatku nie bylo no i Lubomir z Robsonem zostali sami. Oddalajac sie jeszcze uslyszalem:
-No i patrz, wszyscy nas wyhu....(tlum: pojechali sobie)
Na szczescie widac ze nie zywili zbyt wielkiej urazy, chociaz Luby musial czyms podpasc bo wydaje sie ze Robson jedna reka macha a druga odpina pasek - bedzie lanie...
Wielkie dzieki dla Lubego za zalatwienie Jeepa! Moralez nie rozmyslaj zbyt wiele ( no chyba ze na temat zacerowania fotela i nareperowania galki zmiany biegow ) Jak powszechnie wiadomo decyzje podjete bez zastanowienia ( a zwlaszcza te przy ognisku i mleczowym winie ) sa zawsze najtrafniejsze, a Fox z Ula musza dotrzec czyms na swoj slub w odleglym kraju:)moralez pisze: Lubomir wielkie dzieki za zalatwienie takie fajnego jeepa bede mial co rozmyslac, na czym pewnie tez zalezy foxowi i uli
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
Fox sorry ale ten kapelusz to wypisz wymaluj gadżet dla skodziarza, brakuje tylko fajki i rękawiczek skórzanych z dziurkami na kostki.Fox pisze:......................Ja w moim przeciwupalowym i slonecznym kapeluszu, ktory nie wiadomo dlaczego wzbudzil fale krytyki, kpin i szyderstwa wsrod zgromadzonej na parkingu klubowej gawiedzi................
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Rozumiem ze proponujesz ze chetnie go przygarniesz?:)Marin205 pisze: Fox sorry ale ten kapelusz to wypisz wymaluj gadżet dla skodziarza, brakuje tylko fajki i rękawiczek skórzanych z dziurkami na kostki.
Tak serio to pewnie masz racje, ale przed sloncem dobrze chroni wiec go lubie:)
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
no ja mam zieloną czapeczkę z daszkiem RG
- myślę że lepszy byłby kapelusik z daszkiem w kołu (taki wędkarski w stylu serialu MASH)
każda "bejsbolówka" będzie lepsza
- myślę że lepszy byłby kapelusik z daszkiem w kołu (taki wędkarski w stylu serialu MASH)
każda "bejsbolówka" będzie lepsza
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
- Agulek-205
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 1991 1,4 INDIANA
- Numer Gadu-gadu: 0