Ej no nie wymiękajcie tak po kolei, na pewno nic poważego.Czak pisze:Ja właśnie wjechałem do garażu i mi para z pod maski leci.... nie wiem co siadło... zobacze do jutra czy się będzie coś dało zrobić...
KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Wężyk lub wentylator - zobacze jutro na zimnym silniku, problem w tym, że mój prywatny serwis peugeota nie jest dostępny i będzie ciężko. Dojde do tego jutro rano... mam nadzieje
Edit : Przez noc wyciekł mi cały płyn chłodniczy - tylko nie wiem którędy...
Edit : Przez noc wyciekł mi cały płyn chłodniczy - tylko nie wiem którędy...
- tok
- Junior
- Posiadany PUG: 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 8405207
Ja dziś z wami nie pojadę, niestety się nie uda, ale spokojnie w sobotę dojadą z kilkoma obiecanymi częściami.
Mam nadzieję, że w sobotę wcześnie nie wstaniecie, i załapię się na pieczonego pstrąga co bo Babel zachwala.
Niestety sprawy rodzinne nie pozwalają mi jechać w piątek, ale jak się uda to pod Tesco zaglądnę.
Jak będę jechał w sobotę, to będę się odzywał do Robsona, albo do Przemka - bo mam do nich tel. Tak że chłopaki bądźcie świadomi gdzie będziecie, żebym trafił.
Mam nadzieję, że w sobotę wcześnie nie wstaniecie, i załapię się na pieczonego pstrąga co bo Babel zachwala.
Niestety sprawy rodzinne nie pozwalają mi jechać w piątek, ale jak się uda to pod Tesco zaglądnę.
Jak będę jechał w sobotę, to będę się odzywał do Robsona, albo do Przemka - bo mam do nich tel. Tak że chłopaki bądźcie świadomi gdzie będziecie, żebym trafił.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
- Czak
- Uzalezniony
- Kontakt:
Ja wyjade o 16stej i polece A4rką, powinienem zdążyć na 18stą jak nic nie wyskoczy . Musi mi sylikon doschnąć i będe .
P.S Co do pstrągów - biore wędke xD.
P.S2 Jak ktoś ma luźno gdzieś obudowe/pokrywe termostatu do 1.6 to jestem zainteresowany - moja jest aktualnie pęknięta i tu jest problem -.- . Dojade do Was do jasłą jak się uda dzisiaj
P.S Co do pstrągów - biore wędke xD.
P.S2 Jak ktoś ma luźno gdzieś obudowe/pokrywe termostatu do 1.6 to jestem zainteresowany - moja jest aktualnie pęknięta i tu jest problem -.- . Dojade do Was do jasłą jak się uda dzisiaj
-
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
Dzięki wszystkim za przybycie, było syto, zwłaszcza w piętek Ci których zabrakło niech żałują
Panowie jak dojadą pewnie wrzucą jakąś relacje, ja z niecierpliwością czekam na film
Panowie jak dojadą pewnie wrzucą jakąś relacje, ja z niecierpliwością czekam na film
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
ja już żałuje - niezły parking
a tu http://www.forum.peugeot205.pl/viewtopi ... 55#p221455 białe cabrio na sprzedaż co jeździ u nas po Krakowie
a tu http://www.forum.peugeot205.pl/viewtopi ... 55#p221455 białe cabrio na sprzedaż co jeździ u nas po Krakowie
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Taaa syto to jest dobre słowobabelo pisze:Dzięki wszystkim za przybycie, było syto, zwłaszcza w piętek Ci których zabrakło niech żałują
Dzieki Babelo jeszcze raz za wspaniałą gościnę, i mam nadzieje że do zobaczenia ponownie
Również w niemałym napięciu oczekuje na jakąś fotorelacje
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Brakuje na nim Józkowego mi16 i Gilowego RG Cabrio, które też uczestniczyły w zlocie. No i zapowiedzianych 205-tek Foxa i TokSmoka, którzy z różnych przyczyn nie stawili się u Babela.Marin205 pisze:ja już żałuje - niezły parking
Brakuje też Twojego Garrosa Marin, choćby z silnikiem 1,4 pod maską, ale jeżdżącego, a nie trawionego przez szczury w blaszaku...
Ja wróciłem z tripa, zlotu u Babela nieco wcześniej, bo niestety dziś pracuję. Ale dzięki temu mogę wcześniej od pozostałych podziękować gospodarzowi za gościnę, przychylenie nam nieba i niesamowitą cierpliwość. Doprawdy nie brakowało nam na Twoim ranczo ptasiego mleka...
Wypad jak zwykle się udał, dopisała pogoda, frekwencja też. W domu została wszelka organizacja, królował luz i wszechobecny spontan, ale ten wypad chyba taki właśnie miał być...
Emocji było sporo, począwszy od blokady drogi międzywojewódzkiej i prawie regularnej bójki z "busiarzami", poprzez nocne posiadówy przy grillu, kąpiele w skażonej powodziowo rwącej Wisłoce, czy też wspólne wspinaczki szlakiem drogi krzyżowej na górę Liwocz - 562 m n.p.m. (nie wszyscy dotarli).
Osobiście poznałem Babela i Maro Wow-a, których auta naprawdę powalają i wytyczają szlak, którym powinni podążać właściciele 205-tek. Ogromne wrażenie zrobił na mnie RG Cabrio Gili205, którego znałem już wcześniej jako kierowcę białego dieselka...
Na wyjazd zabrałem kuzyna, który wakacje spędza w Polsce. Sebastian miał ze sobą kamerę i rejestrował niektóre momenty naszej wyprawy. Jak tylko wróci do domu, to zmontuje nam z tego klip upamiętniający wyprawę. Oczywiście nie omieszkam się podzielić linkiem, a teraz czekam na Wasze fotki, wspomnienia, opisy, czy też uwagi
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
-
- Maniak
Panowie naprawdę było miło Was gościć i już zapraszam ponownie jak nie w tym roku to w następne wakacje! Mam nadzieje że wpadniecie jeszcze większym składem
Zlot był przedni jeszcze nigdy na raz nie widziałem tyle 205 - Wrażenia z jazdy Druana i Robsona zabawkami bezcenne Już wiem że następna 205 która kupię to będzie Cabrio
Macie wszyscy piękne te swoje auta
Zlot był przedni jeszcze nigdy na raz nie widziałem tyle 205 - Wrażenia z jazdy Druana i Robsona zabawkami bezcenne Już wiem że następna 205 która kupię to będzie Cabrio
Macie wszyscy piękne te swoje auta
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Było epicko, dzięki za mega towarzystwo, Robsonowi w szczególności bo to on przez większość drogi musiał mnie znosić, Babelo masz świetną rodzinkę i nie tylko , i nie może tu zabraknąć wspomnienia o ekipie 1szego pi#@$%^*!cia bo to ona rozdała karty piątkowej nocy oraz sobotniego ranka, jesteście wszyscy świetnymi kompanami na wszelkiego rodzaju wypady, takiej 2giej ekipy niema w całym klubie i napewno w całej galaktyce. Pozdrówka jeszcze raz i czekam na foto z niecierpliwością
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Wielkie dzięki Babelowi i jego rodzicom za gościne i niebiańską cierpliwość i zapewnienie wszelkiego dostatku
Dzięki wszystkim za przemiłe towarzystwo i za to, że mnie opiliście tak, że na drugi dzień mówić nie mogłem
Warto było, naprawdę i przypominać po raz kolejny nie trzeba, super ekipa, grupa, banda , cokolwiek.
Do następnego..., mam nadzieję
Dzięki wszystkim za przemiłe towarzystwo i za to, że mnie opiliście tak, że na drugi dzień mówić nie mogłem
Warto było, naprawdę i przypominać po raz kolejny nie trzeba, super ekipa, grupa, banda , cokolwiek.
Do następnego..., mam nadzieję
Witam wszystkich uczestników wyprawy w pięknie malownicze okolice Jasła,spotkanie jakie się odbyło możemy tylko ,zawdzięczyć Babelowi i jego rodzicom, że przyjeła taką grupe pod swój dach i ugościła,myślę że wszyscy byli zadowoleni ,bo spotkanie było super i ekipa extra,podziękowania dla Śląska i Marka z Olą za przybycie i spędzenie w naszym towarzysteie,czasu.To spotkanie będzie nie zapomniane,jeszcze raz wszystkim dziękuje,fotki postaram się wkleić do galerii.Dziękuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. I myślę ,że ci co nie byli z nami,a obiecali że dojadą ,niech żałują .
Ostatnio zmieniony 18 lip ndz, 2010 7:01 pm przez robson, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Babelo jesteś wielki, wszyscy na cześć Mateusza: hip hip hura hip hip hura hura hura
- Czak
- Uzalezniony
- Kontakt:
Katowice też już dojechały - nie jechaliśmy autostradą - dlatego tak długo. Po drodze złapało nas oberwanie chmury w pewnych momentach woda sięgała mojej alufelgi na profilu 55 . Jak wrzuciłem raz 4rke i dałem gaz do deski to zrobiła mi sie poducha i aż zamielił kołami, więc było ciekawie .
Dzięki Babelo za gościne, Twój podjazd jest wyjątkowy, dom magiczny, szwagier dobry towarzysz, tata i Ty dobrzy gospodarze, a siostra jak Roland Gila .
Bardzo mi było miło z Wami spędzić czas i mam nadzieje, że jeszcze nie jeden taki wypad zaliczymy . Co do mojego samochodu to musze się za niego w końcu zabrać, bo psuje nastrój .
Pozdro i dzięki jeszcze raz
Dzięki Babelo za gościne, Twój podjazd jest wyjątkowy, dom magiczny, szwagier dobry towarzysz, tata i Ty dobrzy gospodarze, a siostra jak Roland Gila .
Bardzo mi było miło z Wami spędzić czas i mam nadzieje, że jeszcze nie jeden taki wypad zaliczymy . Co do mojego samochodu to musze się za niego w końcu zabrać, bo psuje nastrój .
Pozdro i dzięki jeszcze raz
- Maro.wow99
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI, Forester 2.0, 206 Gt 2225
Babelo wielkie podziękowania super impreza oby więcej takich spotkań super klimat, super ludzie , krakowska ekipo, najlepsza ekipo, wielkie dzięki! Jesteście super zgranymi, zorganizowanymi ludźmi! koniecznie któryś weekend musicie pojawić się w moich stronach z niecierpliwością czekamy na fotki i filmik