KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
Lubomir
Junior
Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
Numer Gadu-gadu: 5175900
Kontakt:

Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Post autor: Lubomir »

Czak pisze:Ja właśnie wjechałem do garażu i mi para z pod maski leci.... nie wiem co siadło... zobacze do jutra czy się będzie coś dało zrobić...
Ej no nie wymiękajcie tak po kolei, na pewno nic poważego.
Awatar użytkownika
Czak
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
Numer Gadu-gadu: 2757168
Kontakt:

Post autor: Czak »

Wężyk lub wentylator - zobacze jutro na zimnym silniku, problem w tym, że mój prywatny serwis peugeota nie jest dostępny i będzie ciężko. Dojde do tego jutro rano... mam nadzieje ;)

Edit : Przez noc wyciekł mi cały płyn chłodniczy - tylko nie wiem którędy...
Awatar użytkownika
tok
Junior
Posiadany PUG: 205 CTI
Numer Gadu-gadu: 8405207

Post autor: tok »

Ja dziś z wami nie pojadę, niestety się nie uda, ale spokojnie w sobotę dojadą z kilkoma obiecanymi częściami.
Mam nadzieję, że w sobotę wcześnie nie wstaniecie, i załapię się na pieczonego pstrąga co bo Babel zachwala.
Niestety sprawy rodzinne nie pozwalają mi jechać w piątek, ale jak się uda to pod Tesco zaglądnę.

Jak będę jechał w sobotę, to będę się odzywał do Robsona, albo do Przemka - bo mam do nich tel. Tak że chłopaki bądźcie świadomi gdzie będziecie, żebym trafił.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
Awatar użytkownika
Czak
Uzalezniony
Kontakt:

Ja wyjade o 16stej i polece A4rką, powinienem zdążyć na 18stą jak nic nie wyskoczy ;). Musi mi sylikon doschnąć i będe ;).

P.S Co do pstrągów - biore wędke xD.

P.S2 Jak ktoś ma luźno gdzieś obudowe/pokrywe termostatu do 1.6 to jestem zainteresowany - moja jest aktualnie pęknięta i tu jest problem -.- . Dojade do Was do jasłą jak się uda dzisiaj ;)
babelo
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: babelo »

Dzięki wszystkim za przybycie, było syto, zwłaszcza w piętek ;) Ci których zabrakło niech żałują :) >:)
Panowie jak dojadą pewnie wrzucą jakąś relacje, ja z niecierpliwością czekam na film _O_
Załączniki
P1040173.JPG
P1040102.JPG
P1040192.JPG
P1040180.JPG
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Post autor: Marin205 »

ja już żałuje - niezły parking :)

a tu http://www.forum.peugeot205.pl/viewtopi ... 55#p221455 białe cabrio na sprzedaż co jeździ u nas po Krakowie :)
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
Kontakt:

Post autor: gad »

babelo pisze:Dzięki wszystkim za przybycie, było syto, zwłaszcza w piętek ;) Ci których zabrakło niech żałują :) >:)
Panowie jak dojadą pewnie wrzucą jakąś relacje, ja z niecierpliwością czekam na film _O_
Taaa syto to jest dobre słowo 8)7
Dzieki Babelo jeszcze raz za wspaniałą gościnę, i mam nadzieje że do zobaczenia ponownie :D
Również w niemałym napięciu oczekuje na jakąś fotorelacje _O_
Awatar użytkownika
RafGentry
Moderator
Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
Kontakt:

Post autor: RafGentry »

Marin205 pisze:ja już żałuje - niezły parking :)
Brakuje na nim Józkowego mi16 i Gilowego RG Cabrio, które też uczestniczyły w zlocie. No i zapowiedzianych 205-tek Foxa i TokSmoka, którzy z różnych przyczyn nie stawili się u Babela.
Brakuje też Twojego Garrosa Marin, choćby z silnikiem 1,4 pod maską, ale jeżdżącego, a nie trawionego przez szczury w blaszaku... 8)

Ja wróciłem z tripa, zlotu u Babela nieco wcześniej, bo niestety dziś pracuję. Ale dzięki temu mogę wcześniej od pozostałych podziękować gospodarzowi za gościnę, przychylenie nam nieba i niesamowitą cierpliwość. Doprawdy nie brakowało nam na Twoim ranczo ptasiego mleka...

Wypad jak zwykle się udał, dopisała pogoda, frekwencja też. W domu została wszelka organizacja, królował luz i wszechobecny spontan, ale ten wypad chyba taki właśnie miał być...
Emocji było sporo, począwszy od blokady drogi międzywojewódzkiej i prawie regularnej bójki z "busiarzami", poprzez nocne posiadówy przy grillu, kąpiele w skażonej powodziowo rwącej Wisłoce, czy też wspólne wspinaczki szlakiem drogi krzyżowej na górę Liwocz - 562 m n.p.m. (nie wszyscy dotarli).

Osobiście poznałem Babela i Maro Wow-a, których auta naprawdę powalają i wytyczają szlak, którym powinni podążać właściciele 205-tek. Ogromne wrażenie zrobił na mnie RG Cabrio Gili205, którego znałem już wcześniej jako kierowcę białego dieselka...

Na wyjazd zabrałem kuzyna, który wakacje spędza w Polsce. Sebastian miał ze sobą kamerę i rejestrował niektóre momenty naszej wyprawy. Jak tylko wróci do domu, to zmontuje nam z tego klip upamiętniający wyprawę. Oczywiście nie omieszkam się podzielić linkiem, a teraz czekam na Wasze fotki, wspomnienia, opisy, czy też uwagi :)
babelo
Maniak

Post autor: babelo »

Panowie naprawdę było miło Was gościć i już zapraszam ponownie jak nie w tym roku to w następne wakacje! Mam nadzieje że wpadniecie jeszcze większym składem :)
Zlot był przedni :) jeszcze nigdy na raz nie widziałem tyle 205 - :) Wrażenia z jazdy Druana i Robsona zabawkami bezcenne _O_ Już wiem że następna 205 która kupię to będzie Cabrio :D
Macie wszyscy piękne te swoje auta _O_
Załączniki
P1040207.JPG
P1040199.JPG
P1040162.JPG
P1040134.JPG
P1040066.JPG
P1040063.JPG
P1040036.JPG
P1040011.JPG
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

Było epicko, dzięki za mega towarzystwo, Robsonowi w szczególności bo to on przez większość drogi musiał mnie znosić, Babelo masz świetną rodzinkę i nie tylko :wink: , i nie może tu zabraknąć wspomnienia o ekipie 1szego pi#@$%^*!cia bo to ona rozdała karty piątkowej nocy oraz sobotniego ranka, jesteście wszyscy świetnymi kompanami na wszelkiego rodzaju wypady, takiej 2giej ekipy niema w całym klubie i napewno w całej galaktyce. Pozdrówka jeszcze raz i czekam na foto z niecierpliwością _O_
Awatar użytkownika
Lubomir
Junior
Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
Numer Gadu-gadu: 5175900
Kontakt:

Post autor: Lubomir »

Wielkie dzięki Babelowi i jego rodzicom za gościne i niebiańską cierpliwość :) i zapewnienie wszelkiego dostatku
Dzięki wszystkim za przemiłe towarzystwo i za to, że mnie opiliście tak, że na drugi dzień mówić nie mogłem :)
Warto było, naprawdę i przypominać po raz kolejny nie trzeba, super ekipa, grupa, banda :), cokolwiek.
Do następnego..., mam nadzieję :)
robson
Peugeot 205 Master

Post autor: robson »

Witam wszystkich uczestników wyprawy w pięknie malownicze okolice Jasła,spotkanie jakie się odbyło możemy tylko ,zawdzięczyć Babelowi i jego rodzicom, _O_ że przyjeła taką grupe pod swój dach i ugościła,myślę że wszyscy byli zadowoleni ,bo spotkanie było super i ekipa extra,podziękowania dla Śląska i Marka z Olą _O_ za przybycie i spędzenie w naszym towarzysteie,czasu.To spotkanie będzie nie zapomniane,jeszcze raz wszystkim dziękuje,fotki postaram się wkleić do galerii.Dziękuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. I myślę ,że ci co nie byli z nami,a obiecali że dojadą ,niech żałują . 8)7
Załączniki
Obraz 847.jpg
Obraz 853.jpg
Obraz 854.jpg
Obraz 1011.jpg
Ostatnio zmieniony 18 lip ndz, 2010 7:01 pm przez robson, łącznie zmieniany 2 razy.
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

Babelo jesteś wielki, wszyscy na cześć Mateusza: hip hip hura hip hip hura hura hura 8)7
Awatar użytkownika
Czak
Uzalezniony
Kontakt:

Katowice też już dojechały - nie jechaliśmy autostradą - dlatego tak długo. Po drodze złapało nas oberwanie chmury w pewnych momentach woda sięgała mojej alufelgi na profilu 55 :P. Jak wrzuciłem raz 4rke i dałem gaz do deski to zrobiła mi sie poducha i aż zamielił kołami, więc było ciekawie ;) .

Dzięki Babelo za gościne, Twój podjazd jest wyjątkowy, dom magiczny, szwagier dobry towarzysz, tata i Ty dobrzy gospodarze, a siostra jak Roland Gila :D.

Bardzo mi było miło z Wami spędzić czas i mam nadzieje, że jeszcze nie jeden taki wypad zaliczymy ;). Co do mojego samochodu to musze się za niego w końcu zabrać, bo psuje nastrój ;) .

Pozdro i dzięki jeszcze raz :D
Awatar użytkownika
Maro.wow99
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 CTI, Forester 2.0, 206 Gt 2225

Post autor: Maro.wow99 »

Babelo wielkie podziękowania super impreza oby więcej takich spotkań super klimat, super ludzie _O_ , krakowska ekipo, najlepsza ekipo, wielkie dzięki! Jesteście super zgranymi, zorganizowanymi ludźmi! _O_ koniecznie któryś weekend musicie pojawić się w moich stronach :D z niecierpliwością czekamy na fotki i filmik
Zablokowany