KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Post autor: Fox »

wojtasny pisze:Pochwalę się troszkę moim nowym zakupem
Widze po rejestracji ze slask to rowniez dla Ciebie dobre miejsce na poszukiwanie samochodu:) Gratuluje zakupu. Co teraz zrobisz z 205?
Awatar użytkownika
wojtasny
Junior
Posiadany PUG: 1,4 GR
Numer Gadu-gadu: 5750955
Kontakt:

Post autor: wojtasny »

Ale tu ciekawe rozmowy w toku :P... nawet telewizora nie trzeba włączać...
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

RafGentry pisze: Tnij waść, dziś wpadam do Gada z maczetą - wszystko sobie wyjaśnimy mam nadzieję...
Po co Ci maczeta? Bedziecie sobie nawzajem odcinac kolejne linki?:) Tak serio to trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie sprawy, podanie sobie reki i wspolne wypicie browarka. Problemy sa po to zeby je rozwiazac i za jakis czas usiasc na zlocie ( np w Pradze ) przy piwku i sie z tego wspolnie smiac:)
wojtasny pisze:Ale tu ciekawe rozmowy w toku :P... nawet telewizora nie trzeba włączać...
Tylko zamiast Drzyzgi mamy Moraleza:)
Awatar użytkownika
Czak
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
Numer Gadu-gadu: 2757168
Kontakt:

Post autor: Czak »

Tnij waść, dziś wpadam do Gada z maczetą - wszystko sobie wyjaśnimy mam nadzieję...

Tylko Raf....zostaw mu troche włosów ;).

Bierzcie poprawkę na to, że w Krakowie się przynajmniej możecie trochę "popstrykać" ;). W Katowicach np to nie przejdzie, bo na chwile obecną jest nas w sumie dwóch, a Maydoom jest raczej ugodowym człowiekiem ;p. Tak czy siak dobrze, że umiecie sobie to powiedzieć, żeby nie było większych konfliktów;).
Nie wiem czy wszyscy do końca zadowoleni z zlotu u mnie, ale już zapraszam chętnych za rok w wakacje, termin dowolny :) Tylko już nie piję >:) bo szczegółów sobotniego poranka nie pamiętam 8) Moja Indiana będzie już mam nadzieje w pełni sił, może Szwagier "ubierze" się w Cabrio to można coś więcej zaplanować :D

Ja jestem bardzo zadowolony i mam nadzieje, że trafi się okazja za rok do przyjazdu podobną(oby) większą ekipą. Może też uda mi się doprowadzić czarnego do znośnego stanu... No kręć szwagra, kręć , bo równy gość xD.

P.S Pijesz, pijesz - "z nami się nie napijesz?" 8)7
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

Fox pisze: Tylko zamiast Drzyzgi mamy Moraleza:)
Az tak mi masz za zle, to ze nie sprzedalem ci v6 :P
Awatar użytkownika
wojtasny
Junior
Posiadany PUG: 1,4 GR
Numer Gadu-gadu: 5750955
Kontakt:

Post autor: wojtasny »

Auto znalazłem w Krakowie i już przerejestrowałem, 205 czeka na przypływ gotówki bo trzeba naprawić w nim kilka drobiazgów, i pójdzie na sprzedaż... Niestety nie mam co z nim zrobić a nie stać mnie na utrzymywanie dwóch aut, a jest ten lwiak w takim całkiem nie złym stanie :-). Naprawdę mi go szkoda, żeby tak stał na placu bo nawet nie mam gdzie go schować... Mam taką cichą nadzieje, że znajdzie się jakiś dobry czarodziej, który będzie sobie nim jeździć, dbać o niego... Z tym autem jest związanych bardzo wiele wspomnień. Bieszczadzki trip i to bez awarii!! :-), i kilka zlotów w krakowie... Nie wspominając już o takich ciekawszych chwilach... Nie raz robił mi psikusy, ale zawsze go naprawiałem. Nie jest to niestety gti lub inna wypasiona wersja tylko zwykly 26-letni 5-cio drzwiowy pug z leżaczkiem na gaźniczku pod maska :-)...
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

moralez pisze:Az tak mi masz za zle, to ze nie sprzedalem ci v6 :P
Nie mam za zle ani troche. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:) Jestem jak na razie bardzo zadowolony z niebieskiego wehikulu. Moze nie jest szybki ale da sie lubic. No i jako duze i oszczedne auto uzupelnia idealnie mala i szybka 205. No i Ula jest zachwycona kolorem - to ostatnie chyba najwazniejsze;)

Porownanie z Drzyzga bylo a propos twojego moderowania dyskusji i naprowadzania na wlasciwe tory. Szkoda ze pomieszkujesz w tak odleglej krainie, bo oprocz moderatora moglbys sie zalapac tutaj rowniez na role sekundanta:)
Awatar użytkownika
Lubomir
Junior
Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
Numer Gadu-gadu: 5175900
Kontakt:

Post autor: Lubomir »

Nie miałby ktoś z naszych wypożyczyć (ewentualnie z opcją wykupienia pod koniec sezonu), kompletu śrub do alufelg, bo mi ojciec gdzieś posiał i już się chyba nie znajdą :(
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Ja mam 4 bo mi zostały z podmianki na zabezpieczające - mogę Ci dać w ramach zaliczki za polerkę kolektora:)
Awatar użytkownika
Lubomir
Junior
Kontakt:

Fox pisze:Ja mam 4 bo mi zostały z podmianki na zabezpieczające - mogę Ci dać w ramach zaliczki za polerkę kolektora:)
Dzięki, Fox, tylko nie wiem czy to rozsądne pozbywać się ostatnich zapasowych śrub, jak widzisz niełatwo takie coś dostać, a różnie w życiu jest.Po co masz szukać potem.
A i tak na 4 nie założę kompletu kół 8)7
Wolałbym od kogoś kto ma zapas, więcej, nazbierał, nazrywał, wychodował, wykopał, wykęcił, przygarnął, wytoczył, cokolwiek, i nie używa, i ma za dużo, nie na długo potrzebuję, 3-mce gdzieś.
Tak tylko pytam, może ktoś ma, jak niema to nic się nie dzieje
Sie głupio na zimówkach jeżdzi cały czas, ale może przeleci jakoś, zima już niedaleko :) pfe
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
Kontakt:

Post autor: gad »

Luby, czy ja dobrze rozumiem czy ty swoje felaski z auta zdjąłeś?
Moje fele są przykręcone na normalnych śrubach ze stożkiem, i jakoś nie odpadają wiec może spróbuj takiego rozwiązania 8)
Awatar użytkownika
Lubomir
Junior
Kontakt:

Eee..tam, do diesla, te śruby z zimówek za krótkie, próbowałem,
innych w tej chwili nie mam :(
Widzę, że przeżyłeś :) :) :)
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Lubomir pisze: Widzę, że przeżyłeś :)
Żeby to tylko nie oznaczało że Rafi poległ :wink:

Wszystko już dobrze chłopaki? Jedziemy razem do Pragi? Nie będzie już więcej sporów i nieporozumień?:)
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Post autor: Marin205 »

Lubomir pisze:Nie miałby ktoś z naszych wypożyczyć (ewentualnie z opcją wykupienia pod koniec sezonu), kompletu śrub do alufelg, bo mi ojciec gdzieś posiał i już się chyba nie znajdą :(
ja mogę wypożyczyć komplecik śrub - mam nawet ciemne w wersji do Twoich felg - niestety nie są na sprzedaż - chętnie pożyczę (jeździł już na nich Rafał jakiś czas - były niekompletne i je dokompletował)

Czak pisze:
Tnij waść, dziś wpadam do Gada z maczetą - wszystko sobie wyjaśnimy mam nadzieję...

Tylko Raf....zostaw mu troche włosów ;).

Widziałem wielokrotnie Gad'a na zdjęciach z tripa i myślę że nawet maczetą byłby kłopot by go ogolić :lol:
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Ja mam cały czas przed oczami zdjęcie gada niewymachującego siekiera :twisted: :twisted: :twisted: to chyba z jakiegoś zlotu kanibali. Biedny Rafał mam nadzieje ze wrócił cały i zdrowy :mrgreen:

Juz im dajmy spokój, niech się dogadują na gg O-) _O_
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Zablokowany