Widze po rejestracji ze slask to rowniez dla Ciebie dobre miejsce na poszukiwanie samochodu:) Gratuluje zakupu. Co teraz zrobisz z 205?wojtasny pisze:Pochwalę się troszkę moim nowym zakupem
KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
Ale tu ciekawe rozmowy w toku ... nawet telewizora nie trzeba włączać...
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Po co Ci maczeta? Bedziecie sobie nawzajem odcinac kolejne linki?:) Tak serio to trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie sprawy, podanie sobie reki i wspolne wypicie browarka. Problemy sa po to zeby je rozwiazac i za jakis czas usiasc na zlocie ( np w Pradze ) przy piwku i sie z tego wspolnie smiac:)RafGentry pisze: Tnij waść, dziś wpadam do Gada z maczetą - wszystko sobie wyjaśnimy mam nadzieję...
Tylko zamiast Drzyzgi mamy Moraleza:)wojtasny pisze:Ale tu ciekawe rozmowy w toku ... nawet telewizora nie trzeba włączać...
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Tnij waść, dziś wpadam do Gada z maczetą - wszystko sobie wyjaśnimy mam nadzieję...
Tylko Raf....zostaw mu troche włosów .
Bierzcie poprawkę na to, że w Krakowie się przynajmniej możecie trochę "popstrykać" . W Katowicach np to nie przejdzie, bo na chwile obecną jest nas w sumie dwóch, a Maydoom jest raczej ugodowym człowiekiem ;p. Tak czy siak dobrze, że umiecie sobie to powiedzieć, żeby nie było większych konfliktów;).
Nie wiem czy wszyscy do końca zadowoleni z zlotu u mnie, ale już zapraszam chętnych za rok w wakacje, termin dowolny Tylko już nie piję bo szczegółów sobotniego poranka nie pamiętam Moja Indiana będzie już mam nadzieje w pełni sił, może Szwagier "ubierze" się w Cabrio to można coś więcej zaplanować
Ja jestem bardzo zadowolony i mam nadzieje, że trafi się okazja za rok do przyjazdu podobną(oby) większą ekipą. Może też uda mi się doprowadzić czarnego do znośnego stanu... No kręć szwagra, kręć , bo równy gość xD.
P.S Pijesz, pijesz - "z nami się nie napijesz?"
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
Az tak mi masz za zle, to ze nie sprzedalem ci v6Fox pisze: Tylko zamiast Drzyzgi mamy Moraleza:)
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
Auto znalazłem w Krakowie i już przerejestrowałem, 205 czeka na przypływ gotówki bo trzeba naprawić w nim kilka drobiazgów, i pójdzie na sprzedaż... Niestety nie mam co z nim zrobić a nie stać mnie na utrzymywanie dwóch aut, a jest ten lwiak w takim całkiem nie złym stanie . Naprawdę mi go szkoda, żeby tak stał na placu bo nawet nie mam gdzie go schować... Mam taką cichą nadzieje, że znajdzie się jakiś dobry czarodziej, który będzie sobie nim jeździć, dbać o niego... Z tym autem jest związanych bardzo wiele wspomnień. Bieszczadzki trip i to bez awarii!! , i kilka zlotów w krakowie... Nie wspominając już o takich ciekawszych chwilach... Nie raz robił mi psikusy, ale zawsze go naprawiałem. Nie jest to niestety gti lub inna wypasiona wersja tylko zwykly 26-letni 5-cio drzwiowy pug z leżaczkiem na gaźniczku pod maska ...
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Nie mam za zle ani troche. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:) Jestem jak na razie bardzo zadowolony z niebieskiego wehikulu. Moze nie jest szybki ale da sie lubic. No i jako duze i oszczedne auto uzupelnia idealnie mala i szybka 205. No i Ula jest zachwycona kolorem - to ostatnie chyba najwazniejsze;)moralez pisze:Az tak mi masz za zle, to ze nie sprzedalem ci v6
Porownanie z Drzyzga bylo a propos twojego moderowania dyskusji i naprowadzania na wlasciwe tory. Szkoda ze pomieszkujesz w tak odleglej krainie, bo oprocz moderatora moglbys sie zalapac tutaj rowniez na role sekundanta:)
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Nie miałby ktoś z naszych wypożyczyć (ewentualnie z opcją wykupienia pod koniec sezonu), kompletu śrub do alufelg, bo mi ojciec gdzieś posiał i już się chyba nie znajdą
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Ja mam 4 bo mi zostały z podmianki na zabezpieczające - mogę Ci dać w ramach zaliczki za polerkę kolektora:)
- Lubomir
- Junior
- Kontakt:
Dzięki, Fox, tylko nie wiem czy to rozsądne pozbywać się ostatnich zapasowych śrub, jak widzisz niełatwo takie coś dostać, a różnie w życiu jest.Po co masz szukać potem.Fox pisze:Ja mam 4 bo mi zostały z podmianki na zabezpieczające - mogę Ci dać w ramach zaliczki za polerkę kolektora:)
A i tak na 4 nie założę kompletu kół
Wolałbym od kogoś kto ma zapas, więcej, nazbierał, nazrywał, wychodował, wykopał, wykęcił, przygarnął, wytoczył, cokolwiek, i nie używa, i ma za dużo, nie na długo potrzebuję, 3-mce gdzieś.
Tak tylko pytam, może ktoś ma, jak niema to nic się nie dzieje
Sie głupio na zimówkach jeżdzi cały czas, ale może przeleci jakoś, zima już niedaleko pfe
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Luby, czy ja dobrze rozumiem czy ty swoje felaski z auta zdjąłeś?
Moje fele są przykręcone na normalnych śrubach ze stożkiem, i jakoś nie odpadają wiec może spróbuj takiego rozwiązania
Moje fele są przykręcone na normalnych śrubach ze stożkiem, i jakoś nie odpadają wiec może spróbuj takiego rozwiązania
- Lubomir
- Junior
- Kontakt:
Eee..tam, do diesla, te śruby z zimówek za krótkie, próbowałem,
innych w tej chwili nie mam
Widzę, że przeżyłeś
innych w tej chwili nie mam
Widzę, że przeżyłeś
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Żeby to tylko nie oznaczało że Rafi poległLubomir pisze: Widzę, że przeżyłeś
Wszystko już dobrze chłopaki? Jedziemy razem do Pragi? Nie będzie już więcej sporów i nieporozumień?:)
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
ja mogę wypożyczyć komplecik śrub - mam nawet ciemne w wersji do Twoich felg - niestety nie są na sprzedaż - chętnie pożyczę (jeździł już na nich Rafał jakiś czas - były niekompletne i je dokompletował)Lubomir pisze:Nie miałby ktoś z naszych wypożyczyć (ewentualnie z opcją wykupienia pod koniec sezonu), kompletu śrub do alufelg, bo mi ojciec gdzieś posiał i już się chyba nie znajdą
Czak pisze:Tnij waść, dziś wpadam do Gada z maczetą - wszystko sobie wyjaśnimy mam nadzieję...
Tylko Raf....zostaw mu troche włosów .
Widziałem wielokrotnie Gad'a na zdjęciach z tripa i myślę że nawet maczetą byłby kłopot by go ogolić
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Ja mam cały czas przed oczami zdjęcie gada niewymachującego siekiera to chyba z jakiegoś zlotu kanibali. Biedny Rafał mam nadzieje ze wrócił cały i zdrowy
Juz im dajmy spokój, niech się dogadują na gg
Juz im dajmy spokój, niech się dogadują na gg