Może najpierw wy przyjechalibyście na weekend do Krakowa, a dokładniej na działkę do Lubego:)osmolov pisze:Propozycja została przyjęta To kiedy przyjeżdżacie??
KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Gad masz racjie, zapomniałe o działce Lubegogad pisze:Może najpierw wy przyjechalibyście na weekend do Krakowa, a dokładniej na działkę do Lubego:)osmolov pisze:Propozycja została przyjęta To kiedy przyjeżdżacie??
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
Robson, jak masz numer to przedzwoń do Jacka, on dużo pije to go wszyscy lubią
Będe się z nim widział w Piątek w Chorzowie ,to wszystko mu opowiemgad pisze:Robson, jak masz numer to przedzwoń do Jacka, on dużo pije to go wszyscy lubią
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
a jutro się widzimy po południu na działce??trza obgadać i się przygotować na 3 dni picia
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
Kolegom w samotności uciekają kilometry do Pragi,a wy znowu będziecie chlać.druan pisze:a jutro się widzimy po południu na działce??trza obgadać i się przygotować na 3 dni picia
tyle przygotowań .rok oszczędzania ,rok jeżdzenia na zloty ,rok werbowania nowych do klubu ,odmawiania sobie wszystkiego, a tu co picie ,picie i jeszcze raz picie
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
W piątek to oni powinni już być w Krakowie a nie gawędzić z Tobą o tym ile i jak długo mogą
Jutro jak najbardziej widzimy się u Lubego. Dzisiaj, nabyłem jeszcze w castoramie dodatkowy olej i 2 rodzaje żyłki
Jutro jak najbardziej widzimy się u Lubego. Dzisiaj, nabyłem jeszcze w castoramie dodatkowy olej i 2 rodzaje żyłki
- druan
- Maniak
no i gitara jutro omówimy cz y 2 skrzynki wodki nam wystarcza i czy 60 pifff to nie za mało przy takim przepale może nam żyłki braknąćgad pisze:W piątek to oni powinni już być w Krakowie a nie gawędzić z Tobą o tym ile i jak długo mogą
aha oświadczam że na weekend wpadam polo bo pug dopiero bedzię serwisowany w następnym tygodniu
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Druan spoko, po wypiciu wszystkiego będziemy rwać trawe rękamidruan pisze:no i gitara jutro omówimy cz y 2 skrzynki wodki nam wystarcza i czy 60 pifff to nie za mało przy takim przepale może nam żyłki braknąćgad pisze:W piątek to oni powinni już być w Krakowie a nie gawędzić z Tobą o tym ile i jak długo mogą
aha oświadczam że na weekend wpadam polo bo pug dopiero bedzię serwisowany w następnym tygodniu
- druan
- Maniak
robson pisze:Druan spoko, po wypiciu wszystkiego będziemy rwać trawe rękamidruan pisze:no i gitara jutro omówimy cz y 2 skrzynki wodki nam wystarcza i czy 60 pifff to nie za mało przy takim przepale może nam żyłki braknąćgad pisze:W piątek to oni powinni już być w Krakowie a nie gawędzić z Tobą o tym ile i jak długo mogą
przecież nam tylko o to chodzi tylko takie mamy priorytety
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Robson, jak masz numer to przedzwoń do Jacka, on dużo pije to go wszyscy lubią
Gdzie słyszałeś takie dziwne plotki ?
Będe się z nim widział w Piątek w Chorzowie ,to wszystko mu opowiem
Robson o której mniej więcej będziesz, bo nie wiem o której jechać do Martinopa ? .
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
A jest jeszcze na forum jeden taki szaman, o którym słuchy chodzą że w fusach po kawie rozpuszczalnej to wyczytałCzak pisze:
Gdzie słyszałeś takie dziwne plotki ?
Ogólnie podobno świetny człowiek jeśli chodzi o opowiadanie bajek dla dużych dzieci, ale nie koniecznie tych o niegrzecznych dziewczynkach
- Maja
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 CTI, 205 Forever 1.9D
Bardzo mi miło że propozycja została przyjęta
Co do daty, to myślałam o 4 września (sobota) W niedzielę muzeum w Tychach jest nieczynne a wcześniej nie będzie nas w Krakowie.
Co do daty, to myślałam o 4 września (sobota) W niedzielę muzeum w Tychach jest nieczynne a wcześniej nie będzie nas w Krakowie.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
OO pojechali do Pragi to se towarzystwo zagalopowało, trzeba sobie szukac miejsca tam gdzie mozna sie realizowac, a nie tam gdzie sie czlowiek tylko się schleje i porzyga namioty.
Trip 2010 Najazd na działke Lubego !!!!!!
Wielkie dzięki dla Lubego i reszty ekipy Krakowskiej,oraz Śląskiej za super spędzone dni na działce ,było super i będzie co opowiadać i wspominać:D Taka impreza
Wielkie dzięki dla Lubego i reszty ekipy Krakowskiej,oraz Śląskiej za super spędzone dni na działce ,było super i będzie co opowiadać i wspominać:D Taka impreza
Ostatnio zmieniony 15 sie ndz, 2010 6:55 pm przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.