KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
założył bym se turbinkę do diesla ble...
jakie plany na jutro Panowie ?, może coś bliżej, nie męczącego dla starych kości , dajcie info jak coś...
jak tam króliczek?...wyczesany?..czy ładny aby..hum..hum...?
jakie plany na jutro Panowie ?, może coś bliżej, nie męczącego dla starych kości , dajcie info jak coś...
jak tam króliczek?...wyczesany?..czy ładny aby..hum..hum...?
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Luby najpierw odpal jeepa, przepal gti, zbuduj dom, posadź drzewo... itd
O ile mi jutro wiadomo to jednak jedziemy jutro, bo mamy zarezerwowane muzeum piwowarstwa.
Szkoda strasznie że prawie nikt nie jedzie, z różnych powodów, ale ze swojej strony mogę obiecać że na następny wypad również pojadę
Trzeba jedynie poczekać aż wszyscy obrażeni na nowo odkryją w sobie lwa
O ile mi jutro wiadomo to jednak jedziemy jutro, bo mamy zarezerwowane muzeum piwowarstwa.
Szkoda strasznie że prawie nikt nie jedzie, z różnych powodów, ale ze swojej strony mogę obiecać że na następny wypad również pojadę
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
- Numer Gadu-gadu: 0
zazwyczaj się nie wtrącam... ale dla wszystkich obrażonych polecam porządne można jeszcze wybrać wariant z murem... jest nas tak mało aktywnych klubowiczów i jeszcze są między nami nie porozumienia?
Postaram się dołączyć w Katowicach choćby na chwilę. W razie czego dajcie znać na komórkę czy plany nadal aktualne
Postaram się dołączyć w Katowicach choćby na chwilę. W razie czego dajcie znać na komórkę czy plany nadal aktualne
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
No mi też dajcie znać jak coś . Od rana będe raczej na summer cars party z Pugiem , ale jak się zdzwonimy to możemy coś wykombinować. Poza Wami może Maro wpadnie .
- Lubomir
- Junior
- Kontakt:
Nooo taaak.. , GTI przepalone, (tylko cicho ), dom zbudowany i zburzony (to się liczy podwójnie), drzewo posadzone (widzieliście, bożodrzew), noo i ten Jeep, ale to się nie pali, plecki gorsze , to dolega, a se obrażony nie jestem, no co Ty?, sie pytam ponownie jak tam króliczek, bo się już martwię , cisza taaka..gad pisze:Luby najpierw odpal jeepa, przepal gti, zbuduj dom, posadź drzewo... itd
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Króliczkowi się sezon rozpłodowy skończył więc teraz siedzi cicho Ale nie martw się, jutro go wytargasz za....ucho
Bartek, Jacek: My wyruszamy na dwa auta z Krakowa jutro o 9. Według planu uderzamy w pierwszej kolejności do Mysłowic bo maja straszne parcie ma na strażaka, albo i nawet całe osp
Józek jak się o tym dowiedział, to teraz nosi się z zamiarem sprzedania Gti na poczet wozu drabiniastego
Z dalszych punktów programy nieodzownym jest wizyta w muzeum browarnictwa w Tychach, na którą to mamy już zarezerwowane wejściówki! Jak się już uporamy ze strażakami to zadzwonimy do was i z pewnością spotkamy się gdzieś na trasie
Bartek, Jacek: My wyruszamy na dwa auta z Krakowa jutro o 9. Według planu uderzamy w pierwszej kolejności do Mysłowic bo maja straszne parcie ma na strażaka, albo i nawet całe osp
Józek jak się o tym dowiedział, to teraz nosi się z zamiarem sprzedania Gti na poczet wozu drabiniastego
Z dalszych punktów programy nieodzownym jest wizyta w muzeum browarnictwa w Tychach, na którą to mamy już zarezerwowane wejściówki! Jak się już uporamy ze strażakami to zadzwonimy do was i z pewnością spotkamy się gdzieś na trasie
Pszemeq jak prace nad Rolandem
- Lubomir
- Junior
- Kontakt:
Zebrałem się do kupy i pojechałem, mimo bolącego krzyża nie żałuję, wycieczka była super,zwiedziliśmy Centralne Muzeum Pożarnictwa w Mysłowicach i Tyskie Browarium, hep.., dobrze było też znów zobaczyć kolegów z Katowic .Dzięki
Chopaki zapodajcie jakieś foty , ja tylko z komórki mam, jak coś ciekawego znajdę to jutro dorzucę.
Chopaki zapodajcie jakieś foty , ja tylko z komórki mam, jak coś ciekawego znajdę to jutro dorzucę.
- kojak
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Peugeot 106 , 205 w poszukiwaniu :D
- Numer Gadu-gadu: 2948084
Wypad byla bardzo zacny szkoda ze tylko tyle osob moglo sie zebrac moze nastepnym razem frekwencja bardziej dopisze!! pzdr 4 all
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
a jak tam dzisiaj zbierze się ktoś mimo pogody
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
- Lubomir
- Junior
- Kontakt:
Kilka fotek z wczoraj...
z muzeum pożarnictwa: z browaru: z trasy:
z muzeum pożarnictwa: z browaru: z trasy:
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Group B 205 ;)
Jak tera patrze na moje 205 to, aż wstyd było by podjechać...
- Maja
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 CTI, 205 Forever 1.9D
Sobotnia wycieczka na Śląsk.
Nie mogliśmy się długo zdecydować którym autem jechać. Problem jednak sam się rozwiązał. Już na spotkaniu pod domem Gada w CTI odpadły drzwi.
Nastąpiła więc szybka zmiana środka transportu.
Cuda spotkane na drodze.
Centralne muzeum pożarnictwa
Najwięcej zachwytów zebrał pojazd lotniskowej straży pożarnej.
Jakis strażak też się znalazł.
Strachy w oknie na Nikiszowcu.
Uploaded with ImageShack.us
Giszowiec
Mieszkańcy tak się ucieszyli z naszego przyjazdu że aż dwudniowy festyn urządzili. To się nazywa powitanie
Po co komu tojtoj, jak jest drzewo.
Później poszukiwania czegoś do zjedzenia i spotkanie z Ekipą ze Śląska.
Dziękuję wszystkim uczestnikom za bardzo miłą wycieczkę.
Nie mogliśmy się długo zdecydować którym autem jechać. Problem jednak sam się rozwiązał. Już na spotkaniu pod domem Gada w CTI odpadły drzwi.
Nastąpiła więc szybka zmiana środka transportu.
Cuda spotkane na drodze.
Centralne muzeum pożarnictwa
Najwięcej zachwytów zebrał pojazd lotniskowej straży pożarnej.
Jakis strażak też się znalazł.
Strachy w oknie na Nikiszowcu.
Uploaded with ImageShack.us
Giszowiec
Mieszkańcy tak się ucieszyli z naszego przyjazdu że aż dwudniowy festyn urządzili. To się nazywa powitanie
Po co komu tojtoj, jak jest drzewo.
Później poszukiwania czegoś do zjedzenia i spotkanie z Ekipą ze Śląska.
Dziękuję wszystkim uczestnikom za bardzo miłą wycieczkę.
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
Jak Wam się podobał Nikiszowiec ? Kilkanaście lat temu miasto zrobiło ogromny błąd przenosząc tam tych wszystkich dresików z wyburzanych nieopodal kamienic.
Na szczęście wszystko idzie ku dobremu, Nikiszowiec czeka na wpisanie na liste UNESCO, montowany jest monitoring i miasto wreszcie zauważyło, że jest to atrakcyjne miejsce turystyczne i będzie się tam sukcesywnie wszystko zmieniać. Za kilka lat będzie to miejsce pełne kawiarni, muzeum historii górnego śląska itp itd.
Jak będziecie mieli chęci i chwilę czasu to odsyłam Was do filmu Kazimierza Kutza o Giszowcu - Paciorki Jednego Różańca. Link:
http://www.youtube.com/watch?v=dL739wBr_8E
Szkoda, że nie odwiedziliście pobliskich Szopienic - dawniej miasta. Znajduje się tam dom w którym mieszkał Kutz, Stary Browar, kościół ewangelicki, w moim byłym liceum mieściła się siedziba powstania z Korfantym, "Dom Amerykański" wybudowany za czasów, gdy amerykanie byli właścicielami spółki Giesche itp itd. No i nieopodal "Trójkąt Trzech Cesarzy" - miejsce gdzie była granica trzech zaborców.
Na szczęście wszystko idzie ku dobremu, Nikiszowiec czeka na wpisanie na liste UNESCO, montowany jest monitoring i miasto wreszcie zauważyło, że jest to atrakcyjne miejsce turystyczne i będzie się tam sukcesywnie wszystko zmieniać. Za kilka lat będzie to miejsce pełne kawiarni, muzeum historii górnego śląska itp itd.
Jak będziecie mieli chęci i chwilę czasu to odsyłam Was do filmu Kazimierza Kutza o Giszowcu - Paciorki Jednego Różańca. Link:
http://www.youtube.com/watch?v=dL739wBr_8E
Szkoda, że nie odwiedziliście pobliskich Szopienic - dawniej miasta. Znajduje się tam dom w którym mieszkał Kutz, Stary Browar, kościół ewangelicki, w moim byłym liceum mieściła się siedziba powstania z Korfantym, "Dom Amerykański" wybudowany za czasów, gdy amerykanie byli właścicielami spółki Giesche itp itd. No i nieopodal "Trójkąt Trzech Cesarzy" - miejsce gdzie była granica trzech zaborców.
- Lubomir
- Junior
- Kontakt:
Pany, mam banana na gębie do teraz i ciśnienie 150, hie, hie, zgadnijcie czemu ?