KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Post autor: Marin205 »

Panowie, dzięki za podpowiedzi, właśnie tak zrobię :W
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
kojak
Nowicjusz
Posiadany PUG: Peugeot 106 , 205 w poszukiwaniu :D
Numer Gadu-gadu: 2948084

Post autor: kojak »

Siem 4 all!!jak ktos ma czas checi i jezdzacego puga to zapraszam do siebie na dzialke :D miejscowosc sygneczow :D wczesniej jednak smigamy kupic cos do jedzenia :D jak cos to pisac!!
Awatar użytkownika
Lubomir
Junior
Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
Numer Gadu-gadu: 5175900
Kontakt:

Post autor: Lubomir »

Coś tu cicho i drętwo jakoś się zrobiło ostatnio :(
może zwaśnione rody zakopią topór wojenny i ekipa przełamie wzajemne animozje i spotka się jak dawniej np.na kiełbaskę pod hala targową?
W końcu nadal mamy 205-tki i fajnie by było je znowu w większej grupie zobaczyc.
Coś w okolicach przyszłu tydzień, piątek-sobota ok 21.00,
tak aby Marin mógł wpaść cytrynką :), dobrze by było gdyby pojwiła się załoga w conajmniej takim składzie: Marin, Rafgentry, Fox, Gad, Jozek, Kojak, Robson, Druan, Pszemeq, Manwe, Tok, może ktoś jeszcze dołączy? Pary nie ma niestety w kraju.:(
Panowie zbierzcie sie do kupi i pokażcie jeszcze raz na co nas stać, przecież to nie taki wysiłek poświęcić 2-3 godz.
Jak o kimś zapomniałem, sorry, to z roztargnienia, niech się dopisze na listę,(kolejność nicków przypadkowa).
No Pany i nie trawić za długo, przyjeżdżamy i na klatę to brać :)
Awatar użytkownika
kojak
Nowicjusz
Posiadany PUG: Peugeot 106 , 205 w poszukiwaniu :D
Numer Gadu-gadu: 2948084

Post autor: kojak »

Popieram post Lubego!!a co do wypadu na dzialke jak widze brak chetnych no coz jak cos to pisac do mnie na koma badz do gada...pzdr
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

Ekipa napewno już nie pojawi się w takim składzie jak przedstawił Luby...

Ja narazie odpadam z powodów finansowych, muszę przeboleć wrześeń jakoś bo narazie mój portfel jest dość mocno nadszarpnięty, po wypłacie napewno sie zaprezentuje na krakowskich ulicach moim powstałym z martwych, bitym pugiem który nadal daje mi wiele radości :wink:

Ja nie jestem obrażony, chciałbym wybyć na miasto ale finanse a ściślej ich brak mnie skutecznie powstrzymują dlatego siedzę cicho. A następną sobote spędze pewnie na sprzątaniu Peugeota i garażu bo od miesiąca nie mam nato zupełnie czasu. Z jakim syfem w środku odebrałem auto kilka tygodni temu tak nadal on panuje we wnętrzu i tym samym doprowadza mnie do szału. Tak więc pewnie z końcem września się zobaczymy. Nawet nie mam jak i kiedy sie umówić z Robsonem żeby mu pomóc przy CJ'cie ani nawet sprawdzić cen części co mu obiecałem jakiś czas temu a z powodu tego jest mi naprawdę wstyd.

Ale gdybyście mieli ochotę to możecie wpaść do Gdowa :wink:
Awatar użytkownika
Manwe
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
Numer Gadu-gadu: 7424729
Kontakt:

Post autor: Manwe »

ja w przyszłym tygodniu na razie mogę
Robson jak potrzeba ci pomocy to daj znać przecież blisko mam nawet na piechtę szybko przeskoczę :W
Obrazek
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
robson
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: robson »

pszemeq nie ma sprawy,doprowadz swojego puga do ładu,a potem będziemy się martwić,mnie się nie spieszy,ale wielkie dzięki za pamięc. _O_ A co do spotkań to tylko Sobota i Niedziela ,pozostałe dni odpadają. :(
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI

Post autor: druan »

Ja w końcu będę miał trochę luźniejsze dni to może wezmę się za puga trzeba jakiś zlot zorganizować bo to już końcówka jakąś wyprawę bo pomału zakończenie sezonu się zbliża coraz zimniej i coraz więcej deszczu :cry: pomyślcie coś trzeba się spotkać ekipą:)i pośmigać _O_
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
Lubomir
Junior
Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
Numer Gadu-gadu: 5175900
Kontakt:

Post autor: Lubomir »

pszemeq pisze:Ekipa napewno już nie pojawi się w takim składzie jak przedstawił Luby...
Nigdy nie mów nigdy, w końcu to zależy tylko od chęci uczestników, wg. mnie swary nie były takie straszne abyśmy
musieli z bronią w ręku się spotykać.:)
Ja mam nadzieję, że uda się grupę jeszcze zebrać do kupy, w końcu nie wszyscy na wszystkich są poobrażani,czy co tam im leży na wątrobie..minął jakiś czas od tamtego... i chyba można przymknąć oko na to co zaszło i starać się naprawić stosunki :)
w końcu tylko ludzmi jesteśmy i zadarza nam się błędy popełniać, do soboty , jak coś :)
robson
Peugeot 205 Master

Lubomir pisze:Coś tu cicho i drętwo jakoś się zrobiło ostatnio :(
może zwaśnione rody zakopią topór wojenny i ekipa przełamie wzajemne animozje i spotka się jak dawniej np.na kiełbaskę pod hala targową?
W końcu nadal mamy 205-tki i fajnie by było je znowu w większej grupie zobaczyc.
Coś w okolicach przyszłu tydzień, piątek-sobota ok 21.00,
tak aby Marin mógł wpaść cytrynką :), dobrze by było gdyby pojwiła się załoga w conajmniej takim składzie: Marin, Rafgentry, Fox, Gad, Jozek, Kojak, Robson, Druan, Pszemeq, Manwe, Tok, może ktoś jeszcze dołączy? Pary nie ma niestety w kraju.:(
Panowie zbierzcie sie do kupi i pokażcie jeszcze raz na co nas stać, przecież to nie taki wysiłek poświęcić 2-3 godz.
Jak o kimś zapomniałem, sorry, to z roztargnienia, niech się dopisze na listę,(kolejność nicków przypadkowa).
No Pany i nie trawić za długo, przyjeżdżamy i na klatę to brać :)

Zapomniałeś wymienić Lubomira,on chyba też by się pokazał. :D
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Post autor: Marin205 »

Ja z Wami na kiełbaskę zawsze chętnie się umówię, ale cytrynka ostatnio mocno okupowana przez małżonkę, więc wpadnę Rust'em czyli czerwono-rudą skodą :), jeśli w tygodniu do po 21szej mniej więcej jakieś 15 po 21 szej kończę pracę (przecznicę przed Gad,em na Beliny Prażmowskiego) i mogę się pojawić
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
tok
Junior
Posiadany PUG: 205 CTI
Numer Gadu-gadu: 8405207

Post autor: tok »

Ja odpadam w przyszły weekend. Nie ma mnie w Kraku, a poza tym mam spalony kabelek (dokładnie mówiąc odizolowany dokładnie) i boję się żebym całego samochodu nie spalił. Ale jak coś to bardzo chętnie przyjadę. Jak zwykle monitoruję stan rzeczy na forum, i jak tylko czas i moja lokalizacja pozwoli to przyjadę.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Zgodnie z naszym forumowym kalendarzem, Lubomir ma dzisiaj imieniny. Jezeli tak to wszystkiego najlepszego !!! :W :D
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
Manwe
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
Numer Gadu-gadu: 7424729
Kontakt:

Post autor: Manwe »

to ja się przyłączam do życzeń
Zdrowia Luby Zdrowia :D :W
Obrazek
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
robson
Peugeot 205 Master

Ja też zdrowia,zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :W
Zablokowany