Moje kochane CTI :)
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Re: Moje kochane CTI :)
nie powiem, że i ja o nim nie myślałem, ale wtedy auto jeszcze był nie całkiem całe
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
No to muszę się naprawdę ostro wziąc do roboty, żeby nie zawieść Waszych oczekiwań. Nie wiem jak Wy, ale ja każdego klubowicza po cichu dopinguję. W końcu trzymamy się razem, co nie ?
- TymczaS
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: lepiej nie wiedzieć :P
- Numer Gadu-gadu: 3402152
Bardzo ładne CTi. Gratuluję zakupu I powodzenia w dalszych pracach, wiem jak to jest, o sam swojego robię, nieźle daje po kieszeni ale jak wdać postępy to zaraz dostaje nowego kopa do pracy
PS: NA pierwszym zdjęciu wygląda jakbyś miał sprzęgło bardzo wysoko? Albo hamulec w ziemi.
PS: NA pierwszym zdjęciu wygląda jakbyś miał sprzęgło bardzo wysoko? Albo hamulec w ziemi.
- MiceK
- Maniak
- Kontakt:
A po czym wnioskujesz ?? Na pierwszym zdjęciu to nawet nic nie widać
- TymczaS
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: lepiej nie wiedzieć :P
- Numer Gadu-gadu: 3402152
Sory nie pierwsze tylko drugie zdjęcie No tak mi się to po prostu rzuciło w oczy, nie wiem czemu. Ja miałem podobnie, aż w końcu zaczęło się sprzęgło ślizgać, no ale wystarczyła regulacja i jest ok.
- MiceK
- Maniak
- Kontakt:
No rzeczywiście sprzęgło puszcza raczej wysoko Ma się ten sokoli wzrok, co ??
- MiceK
- Maniak
- Kontakt:
Kupiłem maskę z laminatu - garbatą - od Martina i za cholerę nie mogę jej dopasować...
Piękne masz to CTI
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Coś nie tak z maską? Miałem ostatnio podobny problem bo rozebrałem przód założyłem inny pas nad chłodnicą i za cholerę nie mogłem zamknąć maski a jak się już udało to odstawała Pokombinuj z doginaniem zawiasów i zamkiem bo z samą maską niestety nic nie zrobisz Powodzenia w doprowadzaniu do idału
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- MiceK
- Maniak
- Kontakt:
Chyba rozkręcę błotniki i dopasuję wszystko na nowo, bo tyle czasu co ja wczoraj spędziłem przy samej masce to szlag jasny może trafić. A to się nie zamyka, a to za duża szczelina z jednej to z drugiej strony, zamyka się, ale otworzyć się nie chce...
I wiecznie coś. Takie mam już szczęście :/
Dopasuję maskę, kupię nowy dach, listewki do poszerzeń i na zewnątrz w tym sezonie wystarczy. No i jeszcze opony na tył o 10 mm niższe, bo "traktorowato" wygląda Aaaaa i jeszcze audio Trzeba zacząć od montażu kostki ISO.
Nie macie pojęcia iloma sposobami domywałem szkła od SIEM... 2 dni moczenia w rozpuszczalniku, zmywarka, Cillit...ale wyglądają jak nowe
I wiecznie coś. Takie mam już szczęście :/
Dopasuję maskę, kupię nowy dach, listewki do poszerzeń i na zewnątrz w tym sezonie wystarczy. No i jeszcze opony na tył o 10 mm niższe, bo "traktorowato" wygląda Aaaaa i jeszcze audio Trzeba zacząć od montażu kostki ISO.
Nie macie pojęcia iloma sposobami domywałem szkła od SIEM... 2 dni moczenia w rozpuszczalniku, zmywarka, Cillit...ale wyglądają jak nowe
- MiceK
- Maniak
- Kontakt:
Dzwoniłem dzisiaj do serwisu Puga. Pytałem o poszerzenia GTI i uszczelki, ale...ni chu** nie do kupienia już
Może ma ktoś Was uszczelki szyb ?? Nie dachu - kończą się drzwi i zaczyna linia szyb. Tam raptem chyba 4 są - 2 proste na przednie drzwi i 2 takie lekko zakrzywione do góry na tylne szybki.
I mam jeszcze pytanko - czy w CTI były z tyłu seryjnie montowane głośniki ?? Bo ja mam takie dziwne...zrobię foty i wrzucę.
Może ma ktoś Was uszczelki szyb ?? Nie dachu - kończą się drzwi i zaczyna linia szyb. Tam raptem chyba 4 są - 2 proste na przednie drzwi i 2 takie lekko zakrzywione do góry na tylne szybki.
I mam jeszcze pytanko - czy w CTI były z tyłu seryjnie montowane głośniki ?? Bo ja mam takie dziwne...zrobię foty i wrzucę.
- PrezesBednarz
- Maniak
- Posiadany PUG: 90' 205 CTI XU5 JA i inne
Nie. Głośniki tylko z przodu w drzwiach.
- MiceK
- Maniak
- Kontakt:
Dzięki Prezesie Czyli ktoś manianę zrobił z tyłu
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Micek te raptem cztery uszczeleczki są zmorą wszystkich właścicieli 205 cabrio. Ciężko będzie ci je znaleźć.
- PrezesBednarz
- Maniak
- Posiadany PUG: 90' 205 CTI XU5 JA i inne
mi brakuje ładnej uszczelki na drzwi kierowcy... reszta jest w fajnym stanie, ale nie są to nówki...