Warszawskie pogaduchy :)
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 464582
Re: Warszawskie pogaduchy :)
To może niedziela Cargo ok 19??
- Azazel
- Junior
- Posiadany PUG: Winner 1.1
- Numer Gadu-gadu: 4740757
Mam problem i prośbę do kogoś kto ma aktualnie chwilę - potrzebuję prostownika i klucza żeby akumulator wyjąć i doładować, jestem w Warszawie a jutro mam wrócić 100km do Ciechanowa, sprawa jest pilna, życzliwego i pomocnego Warszawiaka proszę o kontakt na numer telefonu 5-------8 pomocy!!!
Ostatnio zmieniony 31 sty wt, 2023 2:14 am przez Azazel, łącznie zmieniany 1 raz.
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
Jak jutro to ja się piszę
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Azazel pisze:Mam problem i prośbę do kogoś kto ma aktualnie chwilę - potrzebuję prostownika i klucza żeby akumulator wyjąć i doładować, jestem w Warszawie a jutro mam wrócić 100km do Ciechanowa, sprawa jest pilna, życzliwego i pomocnego Warszawiaka proszę o kontakt na numer telefonu 503061688 pomocy!!!
mam wszystko co potrzebujesz, nawet jakiś akumulator bym znalazł ale musisz do mnie podjechać na Białołękę, ja już nigdzie się dziś nie ruszam
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
- Azazel
- Junior
Właśnie nie mam jak dojechać ale może mi się uda coś zaradzić zaraz powinien przyjechać znajomy z prostownikiem jak nie to będę kombinowałsekator pisze: mam wszystko co potrzebujesz, nawet jakiś akumulator bym znalazł ale musisz do mnie podjechać na Białołękę, ja już nigdzie się dziś nie ruszam
- levis
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 406 3.0 V6 / Aprilia SXV 450
Ja narazie nie mam przeglądu, muszę przerejestrować samochód i wykupić nowe OC.
- Azazel
- Junior
Ok poradziłem sobie, dzięki za zaoferowaną pomoc!
- levis
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 406 3.0 V6 / Aprilia SXV 450
Hej, w sobotę rano planuję z moim kumplem Zonexem robić pełne hamulce w naszych 405. Prawdopodobnie rozstawimy się gdzieś w Galerii Mokotów na parkingu pod dachem
Jak ktoś ma ochotę dołączyć z jakimś grzebaniem pod maską czy po prostu w samochodzie, to zapraszamy
Jak ktoś ma ochotę dołączyć z jakimś grzebaniem pod maską czy po prostu w samochodzie, to zapraszamy
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
moim zdaniem to slaba opcja.... auta naprawia sie w garazach itd a nie na parkingach centrów handlowych. co innego jak sie auto po prostu popsuje i nie ma wyjscia. co innego zloty, a co innego rozlozyc sie autami i w nich grzebac. moze sie ktos przyczepic, i wcale bym sie nie zdziwila gdyby tak sie stalo.
- ja2nek
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI TCT
- Numer Gadu-gadu: 7048723
mój znajomy robił całego swapa w starym accordzie, na parkingu w markecie Elea (oświetlany przez całą noc)... aczkolwiek też mi się wydaje ze to dziwny pomysł...
musicie liczyć się z tym ze ochrona będzie chciała was wywalić...
musicie liczyć się z tym ze ochrona będzie chciała was wywalić...
No Peugeot, no cry...Turbo żyje, Turbo pije, Turbo dmucha, Turbo wszystkich rucha
- MiceK
- Maniak
- Posiadany PUG: MG ZR 1.4 16v
- Numer Gadu-gadu: 1295187
- Kontakt:
Nikt się nie przyczepi Działajcie Jak zdążę z dachem się ogarnąć to może wpadnę Dajcie znać jeszcze w piątek wieczorem, czy aby planów nie zmieniacie.
- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Justyna, a Ty gdzie śmigałaś (w korku) wczoraj w okolicach 9 rano Trasą Łazienkowską? Mijałem Cię na 2oo, ale wyjątkowe połączenie czerwieni auta i felg od razu rzuciło mi się w oczy
- Altowiolistka
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9D forever
wlokłam się na inauguracje roku akademickiego na UW... i strasznie sie denerwowalam tym, ze skonczylo się dobro wakacji i brak jako takich korkow na drodze...ehh
a tak wogole to wszystkiego najlepszego dla Wszystkich Panow z okazji dzisiejszego Waszego swieta:)
a tak wogole to wszystkiego najlepszego dla Wszystkich Panow z okazji dzisiejszego Waszego swieta:)
- MichalKowalski
- Junior
- Posiadany PUG: 205 cabriolet '94 (TU3MC/Z), 205 Gentry manual '90 (XU9J1), 205 Roland Garros '90 (TU3M)
Chłopaków nie wygonili, jakieś 1.5h temu dzielnie walczyli na poziomie 4.
Fajne 405tki.
Pozdrawiam, MK
Fajne 405tki.
Pozdrawiam, MK